- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв би бил идеалнияТ подарък за вас ?
една фр ми каза че за нея идеалния подарък е една яхтаза мЕн е бяла роза
а за вас?
извинявам се ако повтарям тема ...
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Една пачка пари само по 100 ?.
Ще ми подаряваш ли,че питаш?
lubov ....![]()
Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
много любов и да и видя усмивката като си види подаръка тва ше е възможно най-добрия подарък
За мен идеалния подарък е момичето, което обичам да дойде до мен и да ми каже "Обичам те и искам да сме двама завинаги" и точно тук една целувка няма да е излишна![]()
Ако бъда гола и обвита само с панделка,дали това може да бъде иделания подарък за моя приятел?
Един незабравим ден с човека,който обичам,но няма да стане...![]()
![]()
![]()
![]()
Идеалният подарък?Ами аз,майка ми и баща ми заедно няма значение къденезнам защо непременно свързвате подаръка със Свети Валентин?
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Az p1k bih se zaradvala na plu6eno me4ence...mN e MilO![]()
Предполагам,защото утре е 14-ти и всеки мечтае и иска да е обичан,и да не е сам.. :PПървоначално написано от valentinka_1990
![]()
като забогатея ще ти подаряПървоначално написано от hooliganka89
![]()
аз никъде не съм споменала св.валентин а и второто което е аз не го празнувамПървоначално написано от valentinka_1990
![]()
Момиче което да ме обича и което да ми допада и съответно и аз да я обичам...с една дума много силна любов.А иначе ако говорим за материален подарък- студио за записване
![]()
шибани материалисти![]()
За мен няма по голям дар от него и от целувките му,които ме разтапят![]()
Годежен пръстен. Ама няма да го получа тази година![]()
И аз искам яхта,но не да ми я подарява,защото съм далеч от моренцето.Любовта му ми стига и всички подаръци са ми някак си незначителни.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Първоначално написано от sapphirr
е само един ли![]()
Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
Купи ми и на мене и ще си правим състезания със самолетите![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
и на теб ли същияПървоначално написано от DivoTo_KoTe
аиде докато раздавам се възползвайте
![]()
може би шибалка![]()
Току що говорих с един . . . "приятел" и той ме пита какво искам за утре и аз му казах - теб ,пък той не ми вярва и ми вика ще ти купя нещо![]()
А иначе за мен най-сладурското е плюшено меченце![]()
Само лошото е колко пари ще изхарча ,щот трябва за 2ма да копувам
![]()
![]()
![]()
![]()