- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв би бил идеалнияТ подарък за вас ?
някакви други предпочитания че магазина за самотели ще затваря след малкоПървоначално написано от sapphirr
че да ида да поръчам
:P
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
ако може от долната страна на едното крило (дясното ако може) с розови букви със син контур да пише "оооо,Пепи"....това ще ми стопли душата![]()
Целувка от един човек би ми била достатъчна![]()
Първоначално написано от sapphirr
![]()
![]()
от ляво държиш ли да има нещо или ? или аз да избера
ааа забравих да питам в какъв цвят желяеш да е самолета
![]()
от друагата страна както ти прецениш.ина4е за цвят,да е металик,който на изгрев слънце да блести в златно, на залез-в брозново...айде ,бегай сега поръ4вай![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
чакай да си запиша.. такаааа...айде до 2 деня вероятно трябва да прелети над вас![]()
thank you,thank you,а и една джувка ако му вържеш,за да знам 4е ми е кацнал самолета,няма да ти се расърдя![]()
готово поръчката е изпълнена !до два дена трябва да ти го доставят на място
![]()
Толкова ли е важен подарака? Но една страхотна вечер с любимия човек е достатъчно![]()
За мене не е от голямо значение подарака...важното е да е с любов![]()
![]()
Очаквай неочакваното от себе си и света и живей като за последно винаги...!
за мен нямя идеални неща![]()
ХАхах подаръци колко щтеш .. бих се зарадвала на всичко независимо какво само да е от сърце .. и от любимия![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
mn mn iskam srebarno sinjir4e s sar4ice ot mom4eto koeto obi4kam
neiskam plio6ki
/i drugia podarak koito nai nai mn iskam na sveta e da razbera dali mom4ety s koeto sam me obi4a istinski a ne samo zaradi....
![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
Идеалният подарък?! Искам да върна сички мой близки дето са починали, искам си любовта на живота, искам, искам, искам още 100 неща ма неможе! Да ама също така много искам да не се пускат по 100 едни и същи теми, щото ми писна вече!
П.П - Аз тия подаръци си ги искам попринцип не само на Трифон Зарезан! (никъв Валентин)![]()
Животът е адът описан в Библията!
Лично г-н Будинов да ми връчи пропуски за всичките ни софийски театри.![]()
Леле, ще умра на място...
Добре, де, все от някъде се почва... искам пропуск за "Зад канала", ааааааааааааааааааааааааа аааа.... и ще си го поискам лично![]()
ПП: Някой гамен ми е свил набелязания плакат на "Хъшове", който висеше с/у 199. Ако имате сведения, докладвайте!![]()
ПП2: За по мащабно нещо - апартаментченце на "Мадрид" и "Евлоги Георгиев"![]()
Най-хубавият подарък тва са здравето и любовта имаш ли ги тях с малко труд ще постигнеш всичко, те са най голямото щастие!Поне за мен е така
![]()
za men materialnite podaruci ne sa mn vajni kvi sa vajen e jestut i 4ovekut koito 6te ti go dade. no nai xybaviqt podaruk za men bi bil da sm s mom4eto, koeto obi4am, no twa e leko newuzmojno za6toto sme ot dr gradowe i to mn dale4ni :s
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
Перфектния подарък за мен е той...
s nai qkiq djПървоначално написано от HePeAJIeH
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Най-хубавия подарък за мен е да ми покаже колко много ме обича, а той много ме обича и аз го знам. Така, че всеки ден за мен е подарък. (Звучи малко банално.)
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
...![]()
Идеалният подарък определено няма да е такъв, който съм си поръчала. Нещо неочаквано, по вкуса на другия... това е добър начин да разбереш още нещо за човека до теб.
А любовта не е подарък.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
не искам подаръци,искам само здраве и късмет(а тях е невъзможно нито да ги подариш,нито да г приемеш като подарък)!
Ми освен здравето и всичко нематериално, което изброихте до момента искам мезонет в Париж с гледка към Айфеловата кула![]()
Кредитна карта без лимит![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.