- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде обичате да се/ви се празните/празнят
Аз разбира се най–много обичам да се празня вътре, но също е много, много приятно когато приятелката ми ме изпразва сама върху гърдите си.
obi4am da i se praznim varhu putkata i anala i sled tova da i gi oblizvam....![]()
Първоначално написано от alex777
...frustrated
Брутаааааалееееееееееен !!! :PПървоначално написано от skatemore
![]()
![]()
Аз пък обичам върху коремчето![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
на коремчето![]()
e kfo vazbujda6to e a i neq si q kefi....Първоначално написано от SkiT
Nqmam specialni predpochitaniq. Nai-chestno v ustichkata.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
abe nasekade e gotino obi4am da q pravim cqlata v sperma i taka da si zaspinka i da miri6e na mene....
che ti na sperma li mirishesh?![]()
Обичаш да ти се празнят в устата?Първоначално написано от krem4et0
Защото не всички жени обичат, а това е страхотно за мъжете. Лично за мен най-важната част на свирката е когато свършвам. И ако жената спре точно в този момент се губи почти целия смисъл.
Поздравления за теб и завиждам на гаджето ти.
Остава ти само да почнеш да го поемаш по-редовно в дупето и ще си перфектната секс машина![]()
Е, сега. мъжа не е настоявал и не ме е молил за това. А и без това съм му достатъчно тясна при все многото секс дето съм правила. А и радващото е, че дори и да стана майка ням да ми се разшири влагалището, защото не мога да раждам по стествен начин........
Смисъла на аналния секс не е в по-тясното...
В една друга тема ти сама го описа - идеята е, че това е нещо специално, много интимно. За мъжа е същото - това е жест, че ти го допускаш максимало близо до теб. между вас няма табута и забрани. Че си готова на всичко за него. Нещо такова.
А физическото усещане дали е тясно или широко - това няма нищо общо с тръпката и възбудата. Както е казано милион пъти - възбудата е между очите, а не между краката.
Ами в дупето,в устата,по лицето,по гърдите.
Russian Aerospace Agency
Да съгласна съм с това. той знае, че ако иска само трябва да ми каже и ще ме има по всеки начин. пожелал ме е така, имал ме е. Ако иска пак също може, но стига да не е системно и да е мексимално безболезнено за мен!Първоначално написано от Crag Hack
Никой не може да ме убеди, че болката при аналния секс е задължителна. Милиони жени практикуват редовен анален секс и дори изпитват удоволствие. Следователно е възможно да се направи така, че болката да е в пренебрежимо малки дози и вероятно само в началото.
Сигурен съм, че ако и двамата партньори са опитни няма да има болка.
Освен това съм чувал, че ако се прави по-редовно тогава няма болка дори от началото.
Нека мацките, които го правят да кажат дали е така. Герганче - ти редовно ли го правиш?
Е, ама сексуалният опит на мен и на партньорът ми е абсолютно еднакъв........
Говоря за опит по отношение на аналния секс. А доколкото разбрах от теб сте го правили само 2-3 пъти за няколко годинни. Тоест - нямате никаква практика.
Ами 3 пъти общо като първият беше педи около 5 месеца, а следващите 2-през около месец. Но по-важното е, че не искам да трупам опит!