- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде обичате да се/ви се празните/празнят
Ot tova,koeto prochetoh i sravnqvaiki se s ostanalite moga da kaja samo edno:Az sym nai-ogranicheniq chovek na sveta!
Truth is only skin deep
Върху косата. Мн ме кефи после като не може да се измие половин час и като и е омазано челото.
И аз подкрепям колега... твърдо :PПървоначално написано от FunnYboY
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Обичам да свършвам вътре в путето както му викате и то много, а също така върху путето като разтворя устните и да се изпразня баш във цепката. Дупето също не е за изпускане.
Tova ne e silno preporychitelno,osven ako momicheto ne e na protivozachatychni.Първоначално написано от Zeratuul
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
e az mn oi4am (slu4valo mi se e samo 1 pat) da mi duhat i da glatnat sled tva si4koo hqh mn ludoo mn ma izradva (ako i da be67e samo 1 pat ;( )![]()
:P
![]()
![]()
az obi4am i v ustata![]()
i na gardite i na dupeto,zavisi kadeto iska tam ,i vatre v puteto mi e kefsko pak i na nego i to mnogo i go izprazvam i varhu gardite si i taka.
И ако това си ти на снимката...Първоначално написано от iveta1
Тя ще е.. и аз реагирах като теб.Първоначално написано от WaKo
Малко курве - точното определение.
Поздрави родители си от нас момиченце![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
А иначе да отговоря на темата - най-много в устата или някъде вътре. Също и на лицето - по тялото нямам кой знае какви предпочитания - където дойде
Taq kurva obi4a na gurdite ... hahahah to kak da uceli6 kurfici we debaПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
аз съм й ги казвал лично
Тук няма да се престраша![]()
Е добре де.. как ви се получава по тялото.. моя патлак кат земе да мята пууу омръзна ми да го гоняНикога не мога да се отпусна на 100% като е по-тялото щот ша станат поразии.
Дайте съвети как се справяте :P![]()
Mi naso4va6 we nema6 li mernik![]()
Nishto kurvensko nqma v mnenieto i. No ne mislq, che momicheto e ot snimkata.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
на коремчетооо![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
За нула време свършваме и двамата на задна във ваната, когато тя държи душа с едната си ръка и отдолу едновременно дразни себе си и мен с водната струя.
Или пък на задна в леглото, но този път вместо душ използваме вибратор...
(Към админите - дали не си струва да се пусне нова тема - "Как свършвате най-бързо"?)
ОувърТийн - хитро за темата!
Подкрепям.
направо пускай, шото май е нямало такава![]()
![]()
Аз само не разбрах - тя за чии гърди говореше?Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
И аз това не разбрах, точно. Ама снимката помрачи мислите ми за циците.. ;д;д
много е якоПървоначално написано от pepita87
![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
всеки път е различно, омъжена съм, но имам любовник от 5години.с него изпитвам най силните си оргазми.правим го различно. обожавам да ми се празни вътре докато свършвам. когато не сме се виждали повече време обичам да хвърля върху мен.обожавам и да го лижа. хуя му 19см и като почне да се празни полудявам