Обичам, когато свършва. Къде не е толкова важно. При френска любов в устата, при секс - в презерватива...

Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
Смисъла на аналния секс не е в по-тясното...

В една друга тема ти сама го описа - идеята е, че това е нещо специално, много интимно. За мъжа е същото - това е жест, че ти го допускаш максимало близо до теб. между вас няма табута и забрани. Че си готова на всичко за него. Нещо такова.

А физическото усещане дали е тясно или широко - това няма нищо общо с тръпката и възбудата. Както е казано милион пъти - възбудата е между очите, а не между краката.
Съгласна съм, че самият факт, че позволяваш на партньора да те има по всякакъв начин, прави акта много интимен. Но в крайна сметка между партньорите не може да няма табута. Всеки си има граници - всеки има територия, в която не е редно да се пристъпва. И един човек е добре да усети кое може и кое не може да поиска от партньора си. Аз реално не бих отказала почти нищо на приятеля си - защото го обичам. Но това, че не желая да му отказвам и искам да му угодя не значи, че самото преживяване в крайна сметка ще ми е приятно. Табутата и границите остават, само че премълчани.

Затова е редно партньорът да развива усет към границите на половинката си и да не се опитва да ги преминава насилствено. Смяташ ли, че ако кажа на партньора ми, че много ще ме възбуди ако той ползва примерно вибратор върху собственото си тяло (определено тема табу за много мъже), той ще бъде особено очарован? И как аз, дори и да намирам подобни истории за възбуждащи, бих могла да получа удоволствие, след като знам, че навлизам в територия, която кара партньора ми да се чувства некомфортно. Фактът, че се е съгласил, би бил трогателен, но посмъртно не бих искала нещо от него, което той не желае и прави само заради мен. Не и по отношение на секса.