- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта е лудост...;)
Здравейте пак,искам да ви питам коя е най-голямата лудост,която сте правили за човека,който обичате?Аз съм доста лудичка на моментии взех,че написах стихотворение за него...малко тъпо и банално,но му хареса
:P
ami v momenta mu pravq torta... sega se peche... stiskai palci da stava za qdene posle![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Супер, стискам палциПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
mersi mersi... utre i sladi she mu pravq... i utre stiskai palciПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Печеш торта??? Сигурна ли си, че това е тортаПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
)
Ами мисля,че най-лудото което съм правила за момче е,че напуснах държавата си много бързо и без много обяснения и хванах автобуса и дойдох да живея с приятеля си.Мисля,че това се вписва в лудостите![]()
Първоначално написано от hooliganka89
Наистина много смело от твоя страна
Ами сигурно а хиляден път ще го кажа....хванах си влака от Варна за Пловдив и отидох при него.Наще естествено не знаят (:
аз па му направих нещо като серенадапоне знам,че му хареса но беше много отдавна... по това време вярвах в любовта
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
ами оставих си цялото семейство и всички приятели в Пловдив и дойдох да живея в Монтана при него.Преминахме през много трудности по този повод,но слава Богу,ве4е 2години и пове4е сме заедно,имаме си и малко,сладко,пухкаво беб4е! Това брой ли се???![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Лудост .. ? Опит за самоубийство..
lostinMINIMAL
emi ne se se6tam to4no.... no prevuzmognah sebe si zaradi negoi divotiiki na ob6testveni mesta
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
трудно ми е да определя най-голямата защото те са адски много писал съм стихотворения, правил съм клипчета, ходил съм до другият краи на софия за да я испратя (даже на няколко пъти излизах от софия поради същата причина), пребивал съм хора заради нея, написах първата буквата от името и с ножче за бръснене на рамото си и още много неща ама ме мързи да пиша
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Да, това е най-прекрасното нещо даже да имате бебче,поздрави и много да се обичате, и много да ви радва бебока.Първоначално написано от darla_f
![]()
![]()
^ на тея години най-прекрасното ли е?![]()
На колко си?Аз мислех,че си поне на 20..Първоначално написано от be_true
![]()
Не знам кого питаш, но съдейки по линка в подписа й е моя набор, демек '90-ти.Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
Pokanih go v more ot lubov![]()
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
Пиша песнии опит за самоубийство, но по ирония на съдбата оживях за да се измъчвам още
![]()
напих се като свиня и се обадих в 4 часа през нощта на майка и за да кажа колко много обичам дъщеря и![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Ми правила съм много глупости заради именно тази любов.Всяка от която е по луда и по луда!!!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Christian
![]()
А по темата - лудост ? Предстои най-голямата!![]()
какво толкова има в тоя ламер,4е ще си даваш най-ценното за него?след време ще забравиш,4е го имало и със насмешка ще гледаш на това,което се слу4ило.недей да се поддаваш толкова мн на емоцията,може да те съсипе.най-доброто решение в днешни дни е да си повърхностен към пове4ето неща и да не влагаш прекалено много 4увства било то в работа,любовен живот и др.Първоначално написано от 89+92
Любовта те кара да правиш простотийно осъзнах грешката си , мъртва нищо няма да постигна и най-важното е че разбрах колко ценен е ЖИВОТА
![]()