.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

КоЕ е най-странното нещо?

кое е най-странното нещо което родителите ви са правили пред вас?

нашите чупеха чинии ... някаква игра на другия ден останахме с една... е пак като беше една добре .. редувахме се да ядем докато някои не отиде да купи нов сервиЗзЗ
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    hahahaha,va6te sa mnogo gotini..mi moite....seks sa pravili pred men..ama bez da znaqt...

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    hahahaha,va6te sa mnogo gotini..mi moite....seks sa pravili pred men..ama bez da znaqt...
    иее аз до ся не съм ги хващала в крачка .. би ми било интересно да видя тяхната техника поне ще знам как съм направена .. със стил или чуство

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    hah.mi az bqh malka ama si spomnqm.....be6e i mn protivno,blqk!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    taka de na men mi be6e protivno...vse pak sa mi maika i ba6ta

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    taka de na men mi be6e protivno...vse pak sa mi maika i ba6ta
    и направо се връщаш в оня момент,когато си била направена хаха.. леле аз вероятно ще припадна ддз наистина е някак си противно

edna ve4r djurka si tati birka i az otivam pri nego za kompaniq naliva mi edna 4a6ka...drynvam q posle vtora treta aidq dokat sa usetim piqni i dvamata....vnezapno re6avame 4e ni sa igrai na darc ama nqmame nito darc nito streli4ki i na6iq (ba6tata) ve4e nadjurkan do kozirlkata 4ertai edin gryg (ne prili4a6e mn na kryg a na draskanica) i v drugata raka dva noja i eto ni darca.... po4vame da igraim (be6e golqm kef) dokato nedeoide maika mi.... posle s ba6ta mi trqbva6e da majim stenata nanovo cqla no6t
    da imash priqtel tova e edna neobhodimosT.da mu badesh veren e edno uvajenie.A istinski da go obichaT tova e edno velichie !

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от n3jNa ZagaTka
    edna ve4r djurka si tati birka i az otivam pri nego za kompaniq naliva mi edna 4a6ka...drynvam q posle vtora treta aidq dokat sa usetim piqni i dvamata....vnezapno re6avame 4e ni sa igrai na darc ama nqmame nito darc nito streli4ki i na6iq (ba6tata) ve4e nadjurkan do kozirlkata 4ertai edin gryg (ne prili4a6e mn na kryg a na draskanica) i v drugata raka dva noja i eto ni darca.... po4vame da igraim (be6e golqm kef) dokato nedeoide maika mi.... posle s ba6ta mi trqbva6e da majim stenata nanovo cqla no6t
    a dali filmite ne sa ti v pove4ko?!?!

be az filmiti 4e si gi gledam gledam si gi i to mn ama se pak moga da razli4a kfo sym gledala i kfo sym praila ;] :PpPpP
    da imash priqtel tova e edna neobhodimosT.da mu badesh veren e edno uvajenie.A istinski da go obichaT tova e edno velichie !

Много сте смешни като кажете 'все пак са ми родители'... все пак те не са ли хора? Вие правите секс с гаджетата си, ама те със жена си(или мъжа си) не могат
    Иначе... майка ми най-много да изцепи някоя простотия (малко пубер си пада по акъл... ), но май като действия не се е оливала...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    in your sweet dreams
    мм мойте родители не са правили такива изцепки пред мен ... наскоро баща ми се прибра пиян ии заспа на стълбите а мама се заливаше от смях
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Супер фен
    Мама един път взима дрехи за пране, за да ги сложи в пералнята, обаче в тоя момент отваря хладилника и докато се усети, бутна сумати неща вътре.

Като бях девети клас и баща стоим двамата с баща ми в неговия офис и той работи, нали и ме пита
    - Ти сега осми клас ли си?
    Или ... какво ми обясни преди около месец като ги напсувах и двамата и им се развиках, че не спират да се карат. Влиза в стаята ми половин час след разпрата:
    - Извинявай, но понякога големите хора се карат. Май не беше забелязал, че съм минала 5
    Memento moriendum esse!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си