- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С КОИ ПОВЕЧЕ СПОДЕЛЯТЕ МАМА ИЛИ ТАТЕ?
КАЖЕТЕ МАМА И ТАТЕ СМЯТАТЕ ЛИ ГИ ЗА ПРИЯТЕЛИ ?[/quote]
Na6te sa mnogo konservativni i za tova rqdko si spodelqm s tqx.No vse pak ako trqbva da si izleq du6ata to 6te e pred mam4eto
предпочитам да не споделям много-много с моите родители,но предпочитам маика ми
___---SNTS---___
ем сестра ми май не се смята тка че...с майка ми ако трябва си споделям нещо но рядко се случва чак към нея да се обърна![]()
What goes around, comes around...
тате го няма..
с мама много много не споделям,щото е малко назад с материала жената..![]()
на брат ми проблемите ми са му през....
така че с приятелите най-често си изливаме душиците![]()
Много ясно с кой!
С майка ми.С татко си почти не си говорим.
С майка ми повече си споделям и то абсолютно всичко, без пропуски, все пак сме жени... :P , но и с баща ми си споделям всичко, те са най- добрите ми приятели, единствените ми приятели...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
s bashta mi rqdko se vijdam.... zatova s nego ne spodelqm mn`mn`.. s maika pove4ko .. no kogato iskam da spodelq neshto i znam reakciqta na maika kva shte e spodelqm s tati![]()
![]()
С майка :P
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
и с двамата си говоря та стой та гледайМного яки родители имам..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
с нито един от двамата-хахаха \/
С мамаИ в повечето случай тя изтръгва нещата ама и аз й казвам де
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
И с двамата по абсолютно нищо. Единият не съм го виждала а другия ако разбере какви интересни неща стават в живота ми ще ме зазида жива в некоя стена. С никое родителско тяло не споделям. Е, да, там основните работи- как е даскалото, класа и как съм си прекарала вечерта. Но нищо по- лично.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
С майка ми споделям повече,много е пекана и ми дава съвети![]()
И с двамата \/ много добри приятели сме си
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не споделям много с родителите ми,но ако трябва да избирам ще си споделям с мама,защото мисля,че тя ще ме разбере по-добре от тате
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Po4ti ne spodelqm s tqh osobeno ako sa li4ni neshta![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
izob6to ne ob6tuvam s tqh....
Дъ бест аватар от галерията
С никой! ХАха ... най-често с баба ми![]()
Ама то тва 'често" - на 1 година веднъж!
Немога да говоря с тях!
Майка ми!
Тва е жената, която знае абсолютно всичко за мен, знае всеки божи ден какво точно правя, знае всяка една малка подробност за всичко свързано с мен.
Дори когато изчезнах от нас и се прибрах на следващия ден, без да й казвам нищо, тя ме погледна с усмивка и каза "В Деса беше, нали"![]()
Просто .. нз ква връзка имам с нея, но явно е много силна.
(единствено за половия ми живот нищо не съм й казала, защото все пак, на колкото и години да съм, за нея винаги ще съм си малката й дъщеричка, и ме е страх да не се почувства гадно, че съм позволила на някой да ме докосва... целува .. и т.н)
Тва е общо взето.
Бащите за нищо не стават. Особено след двадесенгодишен брак със съпругата си..
mi s mam4eto.Tq mnogo fashion maika i stava za slu6atel ,a estetveno i za saveti de...