.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Вече съм на 17, а майка ми не ме пуска да излизам

hora kajete kvo da prava ve4e s1m na 17 a maika mi ne me psuka da izlizam sled daskalo vednaga trqbva da s1m si v k16ti i takiva samo se cupi za nai malkoto i ne e zaradi uspeha pri4inata ili zaradi tva 4e mi nqma doverie prosto az za neq qvno o6te s1m mal1k

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Увикай я малко, скарайте се няколко пъти, излез си със чиста съвест и на третия път ще свикне, че вече не си малък и не даваш на някакви пияни дядовци по пътя да те изнасилват .
    Memento moriendum esse!

Град
    Bikini Bottom
    Винчги е така. Родителите не искат да приемат, че децата са им пораснали. Каквото и да направиш... все ще си е така. Можеш единствено да седнеш и да й кажеш кво те мъчи, и че искаш и ти да си като връсниците си. Тва е. Ако те разбере, ОК ако не, излизай след даскало, пък кво толкова..... един два скандала и ще мине

Помоли я и и кажи,че ще ходиш до библиотеката и после ще излезнеш с приятелки за 20 мин. за по едно кафе.Прави така 2-3 и ще свикне,надявам се.
    чувства липсват не разбра ли?!Има само чукай и пали!

Ще ти дам 1 съвет......Неизпълнявай сяко нейно желание и не и угаждай толкова много.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Ооо, Цеко, мой човек!

Моят съвет е да й покажеш, че може да ти има доверие. Седни и поговори едно хубаво с нея, разясни й къде точно искаш да ходиш, с кого искаш да бъдеш и я накрай да спре да се съмнява в теб.
    Ако наистина си пораснал, вярвам, че ще можеш да я убедиш.
    П.П. Често срещан проблем. Липса на доверие. При всеки родител си има различен подход.
    Моята идея е по-горе. Но ако не проработи - пробвай с много подмазване. /макар за мен да е глупаво./

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    що не пуснеш още 10 теми

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Противопостави и се на тая жена.. Много властни майки има и това вместо да помогне (в някои случаи) само влошава нещата. Ако не искаш да си пропилееш живота, който сега трябва да живееш с пълна сила, по - добре вместо да я слушаш, прави каквото ти душа иска. Все пак не правиш нещо лошо Ти вече порастваш - докажи , че вече си достатъчно голям, да се оправяш сам. Защото родителите може да си мислят, че всичко, което правят за децата си, е за тяхно добро, но рядко е така Не говоря наизуст Успех и докажи, че не си дете вече, взимай решенията сам.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    Враца
    излизаи и са свини сега че кат станеш подсадим ще видим тогаз

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от namina
    Ще ти дам 1 съвет......Неизпълнявай сяко нейно желание и не и угаждай толкова много.
    Tova moje bi 6te pomogne ot edna strana za6toto kato po4ne6 da izliza6 (no v na4aloto ne prekalqvai) tq 6te svikne leka poleka, moje da ima6 1-2 skandala...ama se prejivqvat
    Az li4no nqmam takav problem s izlizaniqta, no tova 4e izpalnqvah vsqko neino jelanie i ugajdah...sega mi se ka4va na glavata i daje da govorq s neq stigame nakraq samo do vikaniq i skandali za6toto po4va da kazva kvo sam praila kvo ne sam napraila i smenq temata ...dano tvoita maika da razbira ot duma i kroti4ko da se opraite s edin dva razgovora..
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Седни и поговари е нея кажи й че вече си голям и разумен и имаш нужда от развлечения и че се пак неможе да стойш завинаги все в къщи....и така.....надявам се да те разбере еко не и тетли две майни и си излез
    В живота пътища много и нито един не е лек,но най-труден е пътят, по който се става човек!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Докажи й,че вече си голям.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цеко пич озаби и са кажи и майко голям сам вече ше ходя дето искам и готово

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Винчги е така. Родителите не искат да приемат, че децата са им пораснали. Каквото и да направиш... все ще си е така. Можеш единствено да седнеш и да й кажеш кво те мъчи, и че искаш и ти да си като връсниците си. Тва е. Ако те разбере, ОК ако не, излизай след даскало, пък кво толкова..... един два скандала и ще мине
    saglasen sam opani i sa kaji 4e si golqm napraite 1 skandal dokato ba6ta ti go nqq i tolkoz

Re: помощ ;(

Цитирай Първоначално написано от cekoooo
    hora kajete kvo da prava ve4e s1m na 17 a maika mi ne me psuka da izlizam sled daskalo vednaga trqbva da s1m si v k16ti i takiva samo se cupi za nai malkoto i ne e zaradi uspeha pri4inata ili zaradi tva 4e mi nqma doverie prosto az za neq qvno o6te s1m mal1k
    аз си се карам с моята за същото редовно и явно разбра,че няма да се разбереме и започна да ме пуска и тн )) просто поспори малко с нея,обясни и че си голям и може и да имаш успех
    You said that if you could fly,you'd never come back down.
    You only have eyes for that blue,blue sky...

www.sofistik.dir.bg

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Еми...ти си си виновен

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз затова казвам "излизам, не ме търсете" и баща ми има навика да ме пита "къде отиваш?" Аз казвам "където си искам". :P

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Вече съм на 17, а майка ми не ме пуска да излизам

Цитирай Първоначално написано от cekoooo

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Много мъка те чака с такива родители братче!
    Желая ти успех,все пак!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Олеее , милоо , ама ти си на 17 все пак ! Не може да ти забранява !Кажи и , че ше яде бой , ако не те пусне и толкова ! Успех !

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Седнете и поговорете.Докажи й че можеш да бъдеш по-отговорен и това ще ти спечели повече доверие от нейна страна.Човек винаги може повече! Успех с убежденията.

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Седнете и поговорете.Докажи й че можеш да бъдеш по-отговорен и това ще ти спечели повече доверие от нейна страна.Човек винаги може повече! Успех с убежденията.
    И на мен такива съвети ми даваха,не ми помогнаха,ама никак!Истината е,че някои родители са изруди и няма оправия с тях.
    Моите съболезнования на пича написъл темата
    Ще му кажа от опит,че докато,че един от водещите спора не умре или не изчезне далеч от другите,нищо няма да се оправи!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Бургас
    ох същия проблем само дет съм на 15 с вечерен час веинаги искат да знаят де съм и ако закаснея и полиция са викали...ама веднъж така нагличко си избягах лятото щот ми са ходеше на диско беше голям смех
    OnLy God CaN Judge Me !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си