- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вече съм на 17, а майка ми не ме пуска да излизам
hora kajete kvo da prava ve4e s1m na 17 a maika mi ne me psuka da izlizam sled daskalo vednaga trqbva da s1m si v k16ti i takiva samo se cupi za nai malkoto i ne e zaradi uspeha pri4inata ili zaradi tva 4e mi nqma doverie prosto az za neq qvno o6te s1m mal1k
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Увикай я малко, скарайте се няколко пъти, излез си със чиста съвест и на третия път ще свикне, че вече не си малък и не даваш на някакви пияни дядовци по пътя да те изнасилват.
Memento moriendum esse!
Винчги е така. Родителите не искат да приемат, че децата са им пораснали. Каквото и да направиш... все ще си е така. Можеш единствено да седнеш и да й кажеш кво те мъчи, и че искаш и ти да си като връсниците си. Тва е. Ако те разбере, ОК ако не, излизай след даскало, пък кво толкова..... един два скандала и ще мине![]()
Помоли я и и кажи,че ще ходиш до библиотеката и после ще излезнеш с приятелки за 20 мин. за по едно кафе.Прави така 2-3 и ще свикне,надявам се.![]()
чувства липсват не разбра ли?!Има само чукай и пали!
Ще ти дам 1 съвет......Неизпълнявай сяко нейно желание и не и угаждай толкова много.![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ооо, Цеко, мой човек!![]()
Моят съвет е да й покажеш, че може да ти има доверие. Седни и поговори едно хубаво с нея, разясни й къде точно искаш да ходиш, с кого искаш да бъдеш и я накрай да спре да се съмнява в теб.
Ако наистина си пораснал, вярвам, че ще можеш да я убедиш.![]()
П.П. Често срещан проблем. Липса на доверие. При всеки родител си има различен подход.
Моята идея е по-горе. Но ако не проработи - пробвай с много подмазване. /макар за мен да е глупаво./
що не пуснеш още 10 теми![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Противопостави и се на тая жена.. Много властни майки има и това вместо да помогне (в някои случаи) само влошава нещата. Ако не искаш да си пропилееш живота, който сега трябва да живееш с пълна сила, по - добре вместо да я слушаш, прави каквото ти душа иска. Все пак не правиш нещо лошоТи вече порастваш - докажи , че вече си достатъчно голям, да се оправяш сам. Защото родителите може да си мислят, че всичко, което правят за децата си, е за тяхно добро, но рядко е така
Не говоря наизуст
Успех и докажи, че не си дете вече, взимай решенията сам.
![]()
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
излизаи и са свини сега че кат станеш подсадим ще видим тогаз
Tova moje bi 6te pomogne ot edna strana za6toto kato po4ne6 da izliza6 (no v na4aloto ne prekalqvai) tq 6te svikne leka poleka, moje da ima6 1-2 skandala...ama se prejivqvatПървоначално написано от namina
![]()
Az li4no nqmam takav problem s izlizaniqta, no tova 4e izpalnqvah vsqko neino jelanie i ugajdah...sega mi se ka4va na glavata i daje da govorq s neq stigame nakraq samo do vikaniq i skandali![]()
za6toto po4va da kazva kvo sam praila kvo ne sam napraila i smenq temata ...dano tvoita maika da razbira ot duma i kroti4ko da se opraite s edin dva razgovora..
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Седни и поговари е нея кажи й че вече си голям и разумен и имаш нужда от развлечения и че се пак неможе да стойш завинаги все в къщи....и така.....надявам се да те разбере еко не и тетли две майни и си излез![]()
В живота пътища много и нито един не е лек,но най-труден е пътят, по който се става човек!
Цеко пич озаби и са кажи и майко голям сам вече ше ходя дето искам и готово
saglasen sam opani i sa kaji 4e si golqm napraite 1 skandal dokato ba6ta ti go nqq i tolkozПървоначално написано от chipi_kaoo
аз си се карам с моята за същото редовно и явно разбра,че няма да се разбереме и започна да ме пуска и тнПървоначално написано от cekoooo
)) просто поспори малко с нея,обясни и че си голям и може и да имаш успех
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
Аз затова казвам "излизам, не ме търсете"и баща ми има навика да ме пита "къде отиваш?"
Аз казвам "където си искам".
:P
Много мъка те чака с такива родители братче!Първоначално написано от cekoooo
Желая ти успех,все пак!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Олеее , милоо , ама ти си на 17 все пак ! Не може да ти забранява !Кажи и , че ше яде бой , ако не те пусне и толкова !![]()
![]()
Успех !
![]()
Седнете и поговорете.Докажи й че можеш да бъдеш по-отговорен и това ще ти спечели повече доверие от нейна страна.Човек винаги може повече! Успех с убежденията.
И на мен такива съвети ми даваха,не ми помогнаха,ама никак!Истината е,че някои родители са изруди и няма оправия с тях.Първоначално написано от HePeAJIeH
Моите съболезнования на пича написъл темата
Ще му кажа от опит,че докато,че един от водещите спора не умре или не изчезне далеч от другите,нищо няма да се оправи!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
ох същия проблем само дет съм на 15 с вечерен час веинаги искат да знаят де съм и ако закаснея и полиция са викали...ама веднъж така нагличко си избягах лятото щот ми са ходеше на дискобеше голям смех
OnLy God CaN Judge Me !