.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

тъпо ли е да подариш на приятеля си плюшена играчка..?

Tapo li e da podari6 na priqtelq si pliu6ena igra4ka za sveti valentin.Pedalsko li e?

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))
    не ние момчетата полудяваме по плиушен мечо мух копуваи и не му мисли по 4-5 колкото повече токова по гот!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    oh mili4ka i az tva se 4udeh za6tooto i az sam zela plu6ka, i sq me obze paranoqta..... da ne bi da e tapo... pedal;sko i t.n..... ama v kraina smetka.... to za tozi den nqma kakvo dr go...
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    всичко зависи от човека на някои им харесва на други не всичко е строго индивидуално
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    MOM4ETA ISKAM DA KAJETE ZA SEBE SI LI4NO. TOVA 4E ZAVISI OT 4OVEKA I AZ GO ZNAM.... NO KAJETE PRI VAS KAK E???
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    лично на мен би ми харесало
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Не, не е педалско и не е тъпо!

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    Може ли само да вметна ,че няма значение какъв е подаръка важното е ,че е от любимия човек

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Като идея за подарък е великолепно.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    mi az kupih spalno belio sateneno sa surca-to ne e na surca de ne e takaca ciganiq,a e 4erveno-bordo s golqmo relefno sarce na gorniq 4ar6av i nerelefno pak golqmo na dolniq,a kalufkite sa vav formata na sarce..smao nz kvi vazglavnici 6 sloja v tqh...ma tva sa nqkvi podrobnost...a osven tva si kupih edno seksi komplekt4e danteleno potni4e s pra6ki ...i tova e podarak za nego...no 6te mu se naloji da si go svali direktno ot men...malko se poohar4ih ama...az sam takava obi4am da pravq super qki podaraci...ta..nadqvam se samo da ne se sdarpame na praznika 6toto naposleduk mn me drazni
    v kraina smetka-dori i da se razdelim si zimam 4ar6afite s men ...ama si go obi4am jivotnoto

Не не нито педалско нито тъпо, но не смятам че е оригинално

КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ

на мен лично не ми било тапо първо, че ще я пазя мн дълго време пък и ще карам момичето да я напарфюмира така, че да усещам нейния аромат сладурско е ... по-добре от някфи гривни или парфюми ... може да не ми допадне ... миризмимата на съответния парфюм .. или гривната да е прекалено широка

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ми моя не би го харесал

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    аз също купих плюшена играчка.. едно гоооолямо мече което държи сърчице лллмн е сладко

Град
    somewhere over the rainbow
    Не знам как са ваще момчета ама моя нещо не се впечатли много Провече се впечатли от книгата която му купих за рождения ден.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Интересен подарак и аз миналата година на миналогодишното ми гадже му подарик плюшено сърце в торбичка във формата на сърце и една пръчка с едно сърце от горе...абе много сърца много чудо,ама момчето беше по-малко от мен и по се ядваше такъв подарък ама на сегашния ми приятел не вярвам да му хареса това просто си го познавам.И аз утре ще купувам подарък,в последния момент.Днеска надписах само валентинките и така.

Град
    MoHTaHa
    амиии лично моят приятел би се зарадвал на всичко,което му подаря,но понеже все пак е момченцее .. иии например сега за 14ти съм му взела една плюшка,но по-мъничка + друго подаръче

абе не е педалско ама тои дали ще се зарадва според теб!?

Голям фен Аватара на sapphirr
    на такъв празник стойността или самия подарък няма такова зна4ение,колкото жеста!

Град
    Бургас
    Истината е ,че дори и женски прашки да му подариш няма да е нито педалско нито тъпо... защото аз лично бих се радвал на всичко стига да е от любимия човек.. и не ме интересува мече,зайче колкото и да е лигаво е от любимия човек и винаги ще го свързвам с него...

Град
    Бургас
    ако обича му подари няма лошо макар че повечето момчета не харесфат плюшките мислят че тфа е само за момичета
    OnLy God CaN Judge Me !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не, не е тъпо, особено за 1-вия ви св. Валентин заедно. После не е уместно!

hottie
    Guest
    Според мен е супер тъпо... особено ако става дума за ония грозните червени сърца които са ги пуснали навсякъдо по магазини и сергии...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Според мен е супер тъпо... особено ако става дума за ония грозните червени сърца които са ги пуснали навсякъдо по магазини и сергии...
    +1
    Ако бях момче и лигавата кифла, с която ходя порави временно умопомрачение ми подари нещо плюшено просто ще се издрайфам в/у него или ще го напикая. Зависи от физиологичните нужди, който изпитвам в момента.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Лично на мене не би ми харесало но бих оценил жеста.Ако момчето те обича каквото и да му подариш той би се зарадвал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си