- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тъпо ли е да подариш на приятеля си плюшена играчка..?
Tapo li e da podari6 na priqtelq si pliu6ena igra4ka za sveti valentin.Pedalsko li e?
не ние момчетата полудяваме по плиушен мечо мух копуваи и не му мисли по 4-5 колкото повече токова по гот!
oh mili4ka i az tva se 4udeh za6tooto i az sam zela plu6ka, i sq me obze paranoqta..... da ne bi da e tapo... pedal;sko i t.n..... ama v kraina smetka.... to za tozi den nqma kakvo dr go...![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
всичко зависи от човека на някои им харесва на други не всичко е строго индивидуално
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
MOM4ETA ISKAM DA KAJETE ZA SEBE SI LI4NO. TOVA 4E ZAVISI OT 4OVEKA I AZ GO ZNAM.... NO KAJETE PRI VAS KAK E???
Първоначално написано от ™G-Baby™
лично на мен би ми харесало![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Не, не е педалско и не е тъпо!![]()
Може ли само да вметна ,че няма значение какъв е подаръка важното е ,че е от любимия човек![]()
Като идея за подарък е великолепно.![]()
![]()
mi az kupih spalno belio sateneno sa surca-to ne e na surca de ne e takaca ciganiq,a e 4erveno-bordo s golqmo relefno sarce na gorniq 4ar6av i nerelefno pak golqmo na dolniq,a kalufkite sa vav formata na sarce..smao nz kvi vazglavnici 6 sloja v tqh...ma tva sa nqkvi podrobnost...a osven tva si kupih edno seksi komplekt4e danteleno potni4e s pra6ki ...i tova e podarak za nego...no 6te mu se naloji da si go svali direktno ot men...malko se poohar4ih ama...az sam takava obi4am da pravq super qki podaraci...ta..nadqvam se samo da ne se sdarpame na praznika 6toto naposleduk mn me drazni
v kraina smetka-dori i da se razdelim si zimam 4ar6afite s men![]()
![]()
...ama si go obi4am jivotnoto
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Не не нито педалско нито тъпо, но не смятам че е оригинално![]()
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ
на мен лично не ми било тапопърво, че ще я пазя мн дълго време
пък и ще карам момичето да я напарфюмира така, че да усещам нейния аромат
сладурско е ... по-добре от някфи гривни или парфюми ... може да не ми допадне ... миризмимата на съответния парфюм .. или гривната да е прекалено широка
![]()
Не знам как са ваще момчета ама моя нещо не се впечатли многоПровече се впечатли от книгата която му купих за рождения ден.
Интересен подарак и аз миналата година на миналогодишното ми гадже му подарик плюшено сърце в торбичка във формата на сърце и една пръчка с едно сърце от горе...абе много сърца много чудо,ама момчето беше по-малко от мен и по се ядваше такъв подарък ама на сегашния ми приятел не вярвам да му хареса това просто си го познавам.И аз утре ще купувам подарък,в последния момент.Днеска надписах само валентинките и така.
абе не е педалско ама тои дали ще се зарадва според теб!?![]()
на такъв празник стойността или самия подарък няма такова зна4ение,колкото жеста!
Истината е ,че дори и женски прашки да му подариш няма да е нито педалско нито тъпо... защото аз лично бих се радвал на всичко стига да е от любимия човек.. и не ме интересува мече,зайче колкото и да е лигаво е от любимия човек и винаги ще го свързвам с него...
ако обича му подари няма лошо макар че повечето момчета не харесфат плюшките мислят че тфа е само за момичета![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Не, не е тъпо, особено за 1-вия ви св. Валентин заедно. После не е уместно!
Според мен е супер тъпо... особено ако става дума за ония грозните червени сърца които са ги пуснали навсякъдо по магазини и сергии...
+1Първоначално написано от the_hottie
Ако бях момче и лигавата кифла, с която ходя порави временно умопомрачение ми подари нещо плюшено просто ще се издрайфам в/у него или ще го напикая. Зависи от физиологичните нужди, който изпитвам в момента.
Лично на мене не би ми харесало но бих оценил жеста.Ако момчето те обича каквото и да му подариш той би се зарадвал![]()