- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1 ден от връзката ви !
Искам да попитам , какъв подарък бихте взели ,ако ходите с момичето 1 ден? Т.е утре , ще направим 1 ден
![]()
Mале много дълъг период от време![]()
Картичка и кутия бонбони,даже е много![]()
цвете!ако взимаш катри4ка не пи6и на нея "оби4ам те"защото не е подходящо след 1-дневна "връзка" д аи го кажеш...нещо от сорта "искам те" или "целувам те"........абе имам съмнения 4е си фанал мацката само за да не си сам на празника,а?!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Ам много ясно,намерили са се и ще си отразнуват заедно то лошо няма де.Бонбони и картичка с надпис-Кефиш ме.или радвам се,че ще прекарам този празник с теб и нещо от тоя сорт.
И успех дано да се задържите поне една седмица заедно![]()
НЕ съм я хванал заради това , да не съм сам... Просто имаше някой усложнениЯ !
![]()
да се бяхте взели на 14,по-хубав подарък от това и за двамата здраве му кажи.да се бяхте ораганизирали по-добре![]()
Цветенце БЕЗ картичка. В случая няма какво да напишеш в картичката. одари й цветето с думите "честит празник".
Вие да не сте се взели,само да има с кого да празнувате празника.Според мен е рано за подаръци,вземи и една хубава роза както казаха и една картичка
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
2 карамфилчета
четен брой цветя се подарявят на умряло беееее пф![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Срам ме е цвете да подаряна 15 години съм , не съм за такива работи...
е що много ще се зарадфа на една роза е поне аз бих се зарадвала мн![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Кво като си на 15 това няма никакво значение и няма от какво да те е срам цвете наистина ти е най добрия вариянтПървоначално написано от NightGuardian
![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
Първоначално написано от krem4et0
+1![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Първоначално написано от sapphirr
![]()
nali
i az mislq taka,trqbva6e da pomisli6 malko i 6te6e da stane mn interesno ba6 ytre da se hvanete :P
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
хаха "кефиш ме" е най-точно казано мисля,че пасва за случеяПървоначално написано от hooliganka89
И аз съм за цвете.
Животът е адът описан в Библията!