.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Красная линия :D

Значи пратих майка ми за интимен гел понеже моя се свърши и тя ми взела "красная линия",досега съм използвала на Ейвън и съм доволна Та ако има някой дето го е използвал да каже дали е доволен от него Благодаря
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

хах и кво..хубав ли е?

sorry не съм го ползвала...a btw ти нямаш ли си крака че пращаш майка ти да ти купува интимен гел, при условие че въобще не знае ти кво ползваш??

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    аз съм ползвала на красная линия...много е хубав,особенно този с невен. Много е нежен и угае приятно.
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    в мислите му
    Има доволни, има и недоволни.
    Аз съм от вторите. За квото се сетиш да питаш - за тва не става.
    Но ти ше си прецениш на тебе как ти влияе
    По мое мнение най-добрия интимен гел е Лактицид поради ред причини.

След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    абе,не е лошо гелчето,освежава,определен о ама на Ейвън са по-хубави (поне според мен)
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    впрочем мога да се съглася с мнението на Amy_Dumas_Lifestyle ,защото гинеколожките препоръчват Лактацид...макар4е някои казват, 4е вси4ко това е супер вредно и е най-добре да използваш бебешки сапун,аз това използвам,защото ве4е ме е страх от тези гелове..ама на красная линия е хубав,но лактацид е ще по-хубав
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Цитирай Първоначално написано от ville baby
    sorry не съм го ползвала...a btw ти нямаш ли си крака че пращаш майка ти да ти купува интимен гел, при условие че въобще не знае ти кво ползваш??

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    аз най-често такъв използвам...много са добри
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    v sur4iceto na Steli
    Polzvam go ama tozi 4erveniq s neven e mnogo po-dobur ot tozi s aloeto.Nqkuv e po-sveji4uk

Цитирай Първоначално написано от ville baby

Просто моя свърши и майка ми като си тръгва от работа и е по път аптеката и за това я помолих,иначе тя знае,че използвам на Ейвън.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Posledniq put kato hodih pri genekolojkata mi poneje imam malko zdravoslovni problemi i tq mi preporucha kato chast ot edno lechenie Laktacid,kakto nqkoi momicheta pisaha predi mene qvno e dobur.A predi ne sum polzvala intimni gelove i nemoga da spodelq mnenie
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ani_sweet
    Posledniq put kato hodih pri genekolojkata mi poneje imam malko zdravoslovni problemi i tq mi preporucha kato chast ot edno lechenie Laktacid,kakto nqkoi momicheta pisaha predi mene qvno e dobur.A predi ne sum polzvala intimni gelove i nemoga da spodelq mnenie
    Да, те редовно го изписват, обаче на красная линия повече ми харесва, дори миризмата е много по-хубава на красная
    Let The BEAT Control Your Body

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си