- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Красная линия :D
Значи пратих майка ми за интимен гел понеже моя се свърши и тя ми взела "красная линия",досега съм използвала на Ейвън и съм доволнаТа ако има някой дето го е използвал да каже дали е доволен от него
Благодаря
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
sorry не съм го ползвала...a btw ти нямаш ли си крака че пращаш майка ти да ти купува интимен гел, при условие че въобще не знае ти кво ползваш??
аз съм ползвала на красная линия...много е хубав,особенно този с невен. Много е нежен и угае приятно.
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Има доволни, има и недоволни.
Аз съм от вторите. За квото се сетиш да питаш - за тва не става.
Но ти ше си прецениш на тебе как ти влияе![]()
По мое мнение най-добрия интимен гел е Лактицид поради ред причини.![]()
След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]
абе,не е лошо гелчето,освежава,определен оама на Ейвън са по-хубави
(поне според мен)
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
впрочем мога да се съглася с мнението на Amy_Dumas_Lifestyle ,защото гинеколожките препоръчват Лактацид...макар4е някои казват, 4е вси4ко това е супер вредно и е най-добре да използваш бебешки сапун,аз това използвам,защото ве4е ме е страх от тези гелове..ама на красная линия е хубав,но лактацид е ще по-хубав
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
аз най-често такъв използвам...много са добри![]()
Let The BEAT Control Your Body
Първоначално написано от ville baby
Просто моя свърши и майка ми като си тръгва от работа и е по път аптеката и за това я помолих,иначе тя знае,че използвам на Ейвън.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Posledniq put kato hodih pri genekolojkata mi poneje imam malko zdravoslovni problemi i tq mi preporucha kato chast ot edno lechenie Laktacid,kakto nqkoi momicheta pisaha predi mene qvno e dobur.A predi ne sum polzvala intimni gelove i nemoga da spodelq mnenie![]()
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
Да, те редовно го изписват, обаче на красная линия повече ми харесва, дори миризмата е много по-хубава на краснаяПървоначално написано от ani_sweet
![]()
Let The BEAT Control Your Body