.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: цикъл

цикъл

абе хора закъснява ми с 4 месеца ко да правя да отида ли на лекар
    то по принцип си ми закъснява с по 3 месеца и идва все на една и съща дата ама сега взех да се притеснявам

Град
    Добрич :o)
    На колко си !?

А от колко време имаш цикъл?

две години и нещо

Град
    Русе
    Според мен работата не изглежда добре.4 месеца е много време!Върви на лекар!
    ...

Град
    Бургас
    според мен не ти закаснява а т прескача тфа е мн дълъг период за закаснение...ама все пак лекарчето е най- добре нии нз кфо мое да ти стаа
    OnLy God CaN Judge Me !

Цитирай Първоначално написано от problem!
    две години и нещо
    еми мисля,че тогава е нормално все още да ти е нередовно. Не мисля,че има място за притеснения,поне за сега.Ако и следващия месец не ти дойде би могла да се консултираш с лекар.
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

Град
    Добрич :o)
    Не мисля че трябва да го превръщаш в световен проблем Нормално си е,спокойно.Но ако чак толкова си притеснена..иди на гинеколог

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Не мисля че трябва да го превръщаш в световен проблем Нормално си е,спокойно.Но ако чак толкова си притеснена..иди на гинеколог
    Как ще е нормално това са 4 месеца......И аз съм на 16 години и преди като триябваше да ми дойде ми капваше една капка и това беше....ходих на лекар и се оказа, че имам киста на яечника и се стигна до операция.Тези работи въобще не са безобидни понякога.Още повече, че вече и е 2 години и половина.Не казвам, че и има нещо, но най-добре е да се допита до лекар!
    ...

най добре иди на лекар може да ти няма нищо но пък може и да се окаже нещо по сериозно ..

Град
    София
    Нормално е около 10-15 дни да закъснее или по-рано да дойде. Но 4 месеца НЕ ! Наистина отиди на лекар, даже е задължителнО!
    Smile!?

Повече от фен
    ami na men sy6to mi zakysnq 4 meseca, no na petyqt mesec mi doide. Otidi na ginekolog za da si spokoina. Dano ni6to da ti nqma.

абе ходи на лекар...
    може киста... може някакви хормони нещо... неправилни обмяни... знае ли човек...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си