.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен

Спешно....за стипендията..

Дали знаете ако случаино ученик направи 5 оцъствия няма право на стипендия по успех,защото ме убеждават че ако направя този брой оцъствия няма да мога да получа или нямам право на стипендия за 2-ри срок??Мерси предварително!

Град
    Bikini Bottom
    Няма .. миналата година имах 7 и две трети, и не ми я спряха. Ако направиш 10 може и да ти я спрат

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Аз също съм чувала, че чак на 10 ги спират, иначе някои плашат, че и на 5 спират, но не е вярно. Една приятелка имаше първия срок 9 и 2/3 и милата стоя на тръни докрая, за да не направи 10.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Хаха ми принципно така тряа да е.да се спира на 5 или там над 5 неизвинени.Ама са ако е някое квартално даскало или изобщо несериозно сиг няа го напрай.

Az znam 4e na 5 spirat stipebndiqta daje v na6to daskalo se 4u i pri 3 za neizvineni otsastviq govorq.
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Град
    Русе

Re: Спешно....за стипендията..

Цитирай Първоначално написано от TraPPed
    Дали знаете ако случаино ученик направи 5 оцъствия няма право на стипендия по успех,защото ме убеждават че ако направя този брой оцъствия няма да мога да получа или нямам право на стипендия за 2-ри срок??Мерси предварително!
    Спират се на 5+, а, детето ми, пише се оТСъствия, противоположно на ПРИсъствия, представки са това...

Град
    Stara Zagora
    По принцип трябва да е на 5 неизвинени щот тогава има и парво наказание.Ма тва не се случва често да те накажат за толкова малко отсъствия.Когато имаш наказание тогава ше ти спрат стипендията
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.

За социални стипендии и добавки знам, че се спират на 5 отсътвия, но за стипендия по успех нш не знам. Предполагам, да, защото за тези 20 лева трябва освен да си скъсаш заднка от учене, да бъдеш прилежен и търпелив ученик .. блаааа.
    Memento moriendum esse!

Град
    Bikini Bottom
    Днес питах класната. При 5 нищо не могат да ти кажат. На десет, ти спират стипендията за месеца, и семейните добавки. Така ми каза, така е в нашето у-ще, но нз как е при теб. Питай класната си

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Спират ти стипендията, когато имаш наложено наказание от съвета. Това става при различен брой отсъствия в различните училища.

Ужас е в моето. Колят и бесят за отсъствия.
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Фен
    Град
    c0фиR
    Цитирай Първоначално написано от mrysnika
    Ужас е в моето. Колят и бесят за отсъствия.
    и при мен

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Az znam,che na 5 neizvineni q spirat,taka che si pravi smetkata.Po-dobre ne riskuvai.Vzimai si belejki ot lichniq ili deklaracii ot daskalo i gi izvinqvai ili pak ot mama belejki. Pri nas vsichko minava.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Ами нз дали ще ти спрат стипендията, но ще получиш предупредително писмо и може да те предложат за наказание )
    Най-добре спри с бягането от час

Грешно сте осведомени повечето. При десет отсъствия.
    Може обаче да имаш 5 неизвинени и да имаш наказание за нещо друго. Тогава пак ти удрят хикса.

v nashto daskalo na 5 spirat detskite, i stependiq ne se wzima..
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Да...знам го от опит...при 5 отсъствия моментално ме скастриха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си