- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мразя баща си !!!
Трогателно.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
i az sam taka.Napulno vqrnoПървоначално написано от nicolepcd
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
извинявай но , като ти гледам убитата физиономия разбирам , че си расла в саксия.Тъй..Според мен е нормално 13 годишно момиче или момче да се прибере в 10 след като е празник и го прави само за една вечер с приятели не виждам какъв е проблема ?Първоначално написано от Зелената фея на отбора
Не можеш да мразиш човека, който обича теб най-много и който мисли само за твоето добро.
А може би и ТИ имаш вина, като си му показала веднъж-дваж, че не може да ти има много доверие? Знаеш ли какви ги има по дискотеките?! И ако се забъркаш с по-големи от теб, тайфата връстници едва ли ще те отърве!!! (Защото ти най-вероятно ще кажеш, че излизаш със Сульо и Пульо от ТВОЯ КЛАС.) А мен като по-малка не ме пускаха на плаж с приятели не само защото не бях добра плувкиня, ами и задето френдовете ми СЪЩО не могат да плуват и да играят ролята на плувци. (Много често самозванковците се давят.) Така че съм за баща ти.
Абе, ще видиш ти като станеш родителка, и ти, ако обичаш детето си, няма да го пускаш на дискотеки, когато е само на 13.
И още нещо - който копае чужд гроб, сам пада в него. Кълни така най-близките си и после ще видиш, като ти се върне на теб/децата ти (не дай си, Боже).
А и тези шестици набързо ще изчезнат, като още от малка и съответно глупава ходиш по дискотеки. Ще вземеш и от вкъщи да бягаш, ще си съсипеш живота и не само бележника. Какво искаш ти?! Да дойде майка ти с баща ти и да ти кажат за оценките: "Аууу, браво, маминото/татиното! За награда те пускам на дискотека да правиш каквото си искаш, върни се не по-рано от 10 часа, ако искаш и на другата сутрин!" Какво искаш ти, при положение че оценките си ги изкарваш ЗА СЕБЕ СИ! Не за тях.
И спри да кълнеш!![]()
Няма празник, няма делник. Всякога може да й се случи неприятност. И да, и на мен ми даваха час 10 часа, но аз не ходех на дискотека!! В дискотеката точно след 10 влизат дилъри, мутри и тъй нататък.Първоначално написано от Mamut