- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Garnier Pure 3 in 1
Здравейте!Искам да ви питам дали сте доволни от Garnier Pure 3 in 1,защото лично аз съм
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Ами аз лично не съм го използвала.Използвала съм само Garnier Pure , но не съм особено доволна от него![]()
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
Аз сега се чуда дали да си го купя,но една фр ми каза,че кожата мн свиквала с него и като спреш да го ползваш по цялото ти лице излизат мн пъпки,черни точки и т.н.Ако кажете дали наистина е така,ще съм ви благодарна![]()
Неее,няма да има такова нещоПървоначално написано от Girl-4e
Това е почистващ гел за премахване на черни точки.
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
Не,изобщо не излизат още пъпки и черни точки.
ами да,аз го ползвам...и определено съм много доволна...като свърши мисля да си купя пак![]()
аз също го имам и съм много доволна от него :P
*|::.аЗ сЪм кУкЛиЧкАтА,кОяТу нЭ мОжЭш дА сВаЛиШ!аЗ сЪм пЭрФэКнАтА,с кОяТу дРуГиТэ щЭ сРаВнИш,тВоЯтА мАцКа От мЭн тЭ пАзИ,зАщОтО оТ зАвИсТ в кРаКаТа мИ лАзИ.:: |*
И аз имам такова нещо, но не го ползвам редовно за това не мога да дам мнение, ама ще кажа само, че обоооооожжаааваммм миризмата му![]()
m da polzvam go dosta vreme ve4e i sum mnogo dovolna![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
И аз го ползвам - почиства добре, може би малко изсушава кожата, освен това е доста икономичен и със съвсем малко количество можеш да почистиш добре лицето си.![]()
а какво му е цената?
Аз си го взех за 9 лв.
Много изсушава кожатаИли поне мойта,която по принцип е мазна след маска става суха и се лющи.Ужасно е...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.