.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Град
    там където си излишен!

Страх ме е да не ме отблъсне пак!

има мамче с което се познаваме от месец и нещо а лично от 1-2 седмици след като се запознахме негови "приятели" ми нагавариха лоши неща за него и вечерта след като се запознахме той беше в скупе и не ми писа както по принцип ми пише и аз си помислих некви глупости и му писах смс че хората са били прави за него това явно го нарани мн и ми каза че съм мн психически нестабилна и че вече не иска нищо с мен аз приех вс и го оставих намира както поиска той но преди 2дни отидох в дасакалото кадето учи той за да виза една приятелка и как ме той ме видя само ме зяпаше и ми писа смс че съм мн хубава с новата прическа и аз знам че не е безразличен към мен но той не разбира че ми е трудно да вярвам на момчетата...мн са ме наранявьли и за това моите приятели и казват да говоря с него но ме е страх да не ме отблъсне пак

т.7
    krem4et0
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Съветвам те по-добре да послушаш приятелките си и да говориш с него, защото така или иначе сте раздалечени...И да те отблъсне поне ще знаеш, че си опитала, но щом проявява все още интерес един нормален разговор не би навредил на нищо
    Madness is the gift, that has been given to me.

Град
    Враца
    Ми да ти кажа... и аз никога не съм вярвала на момче, и едва ли това ще се промени някога... И аз ти предлагам да поговориш с момчето. Изглежда има симпатии към теб Така ще е най - добре

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Ми да ти кажа... и аз никога не съм вярвала на момче, и едва ли това ще се промени някога... И аз ти предлагам да поговориш с момчето. Изглежда има симпатии към теб Така ще е най - добре
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Говори с него! Ама ЗАДЪЛЖИТЕЛНОООООО даже и по скайп да е няма значение просто поговорете

Цитирай Първоначално написано от sexy_bebz
    Говори с него! Ама ЗАДЪЛЖИТЕЛНОООООО даже и по скайп да е няма значение просто поговорете

Yоu're "the man"...

Град
    там където си излишен!
    ми мен ме е страх като знам кфо мисли замен немога даже да го погледна в очите а и той ми каза че не иска да му пиша а мн го харесвам вече започвам да се влюбвам а неискам и той да излезе женкар и да ме нарани

Цитирай Първоначално написано от sweet4esf
    ми мен ме е страх като знам кфо мисли замен немога даже да го погледна в очите а и той ми каза че не иска да му пиша а мн го харесвам вече започвам да се влюбвам а неискам и той да излезе женкар и да ме нарани

С този страх до никъде няма да стигнеш...а и като ти е казал човека да не го притесняваш недей...така дори и ти може би ще успееш да го забравиш...а и мисля, че донякъде прекаляваш с тази "мания" (успокой се малко )

Град
    там където си излишен!
    аз га осавихно той пак започна да ми пише и да се държи като преди вече нз кво иска последно а и като питах дали още ме мисли за психически нестабилна той ми каза че се плашел когато откачам пон,кога вече не разбирам кво иска последнооо

Говори с него! Ако те отблъсне се опитай да го забравиш,а ако не се опитай да му повярваш
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

аз га осавихно той пак започна да ми пише и да се държи като преди вече нз кво иска последно а и като питах дали още ме мисли за психически нестабилна той ми каза че се плашел когато откачам пон,кога вече не разбирам кво иска последнооо
    Абе и аз съм в подобно положения.Момчето,което харесвам ми се беше разсърдило и ми наговори някакви тъпотии,че не иска да му говоря и да ме вижда.А онзи ден сам ме повика при него,а аз му казах,че сега нямам време Затова днес като се видяхме нищо не ми каза,но той си пада женкар и се опитвам вече да не ми пука....
    Но ти говори с него!Явно отново има някакъв интерес към теб
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

Град
    там където си излишен!
    мн ме е страх а и ако ме отблъсна как да го забравя като съм влюбена

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Дори и момичетата понякога трябва да са смели.Прояви характер и го попитай какво изпитва той към теб за да си наясно със себе си и да прецениш дали и той си струва! Успех

Град
    там където си излишен!
    да но се раздвоявам едни ми казват да го оставя шото е женкар а други да говоря с него държъ телефона и искам да му пиша но все нещо ме спира

Не ми се иска да ти го казвам, но и ти не знаеш какво искаш , щом дака се колебаеш...ако знаеше какво искаш нямаше да се двуомиш така...

Абе , момчето си е право ! Ти го познаваш от 1-2 седмици , а вярваш на идиоти ! Как няма да те отблъсне , извинявай много ! Той не е длъжен да ти пише така , че най-добре му се извини , ако искаш пак да сте фр !

Град
    там където си излишен!
    искам да съм с него но неискам приятелите пу да излязат прави или да ме отблъсне неискам пак да страдам не отново

Град
    там където си излишен!
    хах ако му се извиня ще е сиг а 100тен път какво да направя да се разрева пред него ли стига толкова

хах ако му се извиня ще е сиг а 100тен път какво да направя да се разрева пред него ли стига толкова

Аааа не... само не реви пред него...

Град
    там където си излишен!
    а какво да правя вече се побърквам искам само него но дали и той мен какво да правя

Мега фен Аватара на sasha_90
    Говори с момчето.Не "виждам" какво ще изгубиш,ако го направиш,може само да спечелиш.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Говори с момчето.Не "виждам" какво ще изгубиш,ако го направиш,може само да спечелиш.

Няколко човека вече това й го казахме... Тя не слуша

Град
    там където си излишен!
    еми ок ще говоря с него но ако ме отблъсне нво

Вие не сте заедно...дистанцирали сте се...това което ти ще направиш е...не искам да кажа нищо...но наистина нищо не губиш ако говорите...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Pi6i mu sms hybavoto moмиче с новата прическа иска да те види . . . излезте и си поговорете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си