- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е за теб любовта?
за мен любовта е всичко живот и смърт, болка и неописуемо щастие, тъга и радост любовта е като цвете което бавно расцъффва но ртасцъфне ли няма по красиво от него
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Яворов 2ри! не се самоубивайПървоначално написано от ivakavlad
няма да се самоубивам освен ако неумра от препиване защото днес съм решил да пия до безпаметностПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Za men LIUBOTA e ne6to val6ebno,koeto kara horata da pluvat v more ot me4ti i da vijdat sveta v rozovo!
Любовта е измислена от кумунистите за да могат да ебат без пари![]()
Първоначално написано от hooliganka89
абесоциалистите са по-общителни
![]()
любовта е пълна тъпня![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за някои хора любовта е прекрасно нещо но за някои не мисля че е ..
Любовта е най-важното нещо в живота. любов=щастие
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
4uvstvo koeto e nezamenimo.....no i vsu6toto vreme te kara da strada6.......krakata ti se podkosqvat,iz4ervqva6 se.........nujno li e da obqsnqvam s tolkova mn dumi.........eto s dve:vlubena-zagubena
ммммм много интересен въпрос ... да кажем че ще отговоря с цитат
"Мъдреците казват, че три източника имат влеченията на човека: душата, разума и тялото. Влечението на душата поражда приятелството. Влечението на ума поражда уважението. Влечението на тялото поражда желанието. Съединяването на трите влечения ражда любовта."
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Любовта все повече започва да изчезва... Това е тъжната действителност , но всеки човек може да я потърси и недай си боже да я открие , защото тогава става сложно ... А поне за мен дори и да я намериш ползата е нулева , защото след време всичко става сложно и оплетено и се чудиш какво точно да правиш и как да се справиш с всичките проблеми , които са ти на главата ?!? Е да , ама не няма как да стане този номер , защото в момента , в който решиш че нещо е минало както трябва всичко се скапва и започваш отначало .. Е да мерси , но мисля , че подобно чувство вече не ми е нужно или може би греша ?!? Най-вероятно да... защото отново копнея за него , въпреки че знам как ще свърши всичко.. Ето това е любовта за мен ... Нещо неразбрано и никога осъществено ..
Първоначално написано от marilyn
Не мисля така![]()
Любовта в повечето случаи е нещастие...Влюбиш се в някой/някоя => той/тя - не = болка
Съберете се с някой/някоя (хубаво), ама идва педиода на раздяла = повече болка, от колкото като не сте ходили...
Та какво каза...щастие, а?
Madness is the gift, that has been given to me.
Първоначално написано от Chess
има щастие ... когато си щастливо влюбен(споделена любов) всичко ти се струва малко и постижимо .... че има разочарования има ... но красивото в това чувство е над неудобствата ... не си и реалист дори ..
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Падам си мааалко песимист![]()
Извинете, но не се изразих правилно![]()
Нямах предвид, че няма щастие...Просто изхода и от 2те ситуации е болезнен... и гаден (в споделената и несподелената любов)
научи се да се изразявашПървоначално написано от Chess
![]()
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
разбира се![]()
4ustvo koeto e mnogo xubavo no trqbva da e vzaimno ako ne e vzaimno to 4oveka koito obi4a i se jertva se prevru6ta v edin o4aqn i samoten 4ovekkato men
![]()
Начин да ти разбият сърцето и да те въртят на малкия си пръст...поне на този етап това е за мен
![]()
и искаш да кажеш 4е любовта носи само отрицателни емоции?! аз също съм имала несподелена любов, първата ми беше такава, но въпреки вси4ко искам да се влюбя и някой да се влюби в мен.Първоначално написано от Chess
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ще цитирам част от една песен (малко е комерсиална..)
-Искам да те питам са,
кво за теб е люБовта..
-Тя за мен не съществува, убедих се аз сама!
Вие мъжете сте вагинари, за е*ане загоряли,
чувства липсват не разбра ли?
Има само чукай-пали ..
P.S.любовта...малко хора я успяват да я почувстват!останалите, просто живеят в заблуда , че са я срещнали... (или че ще я срещнат..)
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Aide i az da zapochna s edno citatache..."tuk sum za da potvyrdq edna teoriq,che liubovta e zabravena istoriq..."
No haide da ne sme mnogo predubedeni...Liubovta e neshto mnogo hubavo stiga da e spodelena...makar che i togava ne e prikazka.Mai ne poznavam cheovek,koito da kaje,che vsichko mu e rozovo.Kato cqlo si e bolka,stradanie,piqnski noshti i mnogo depresiq.Nqma smisul ot takava iliuziqq!