- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-лошият член на екипа
Първоначално написано от the_hottie
Хехе, Хотти, не може всички да ме обичат.
Има една много хубава мисъл, която аз съм променила и по моя си начин тя звучи така:"Смисълът на моя живот ще се изгуби тогава, когато няма човек, който да не ми завижда или да не ме мрази."
Taste the rainbow-Уважавам мнението ти, но би било хубаво да се аргументираш.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз също съм съгласен че ЦвЕтИтО е много е зряла,много симпатична,красива,добра и много лъчезарна.Просто тя няма забележки във всяко едно отношение,винаги ще те изслуша и ще се опита дати помогне по някакъв начин.
Просто този Taste the rainbow незнае какво говори.Ако се познаваше с нея лично друго щеше да говориш![]()
Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.
еми то аз и другите модератори не познавам ...
просто много ми се лигави
не обиждай любовта на живота ми
Цвети-любов моя и света ще преобърна за да те имам в прегръдките
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
nqkoq zlobna moderatorka mi trie dobrite suveti v razdela za seks![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
+1Първоначално написано от the_hottie
Но се пак мисля ,че тези модератори където влизат във форума от дъжд на вятър няма нужда от тях!
Мисля ,че имате нужда от oще едно моредаторче и тя е --> the_ hottie![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Цветитоза ся никой не ми е направил лошу впичатление
![]()
за какво ми се хилиш...?!Първоначално написано от Mu7k0
duh4o
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
и аз така мисляПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()
Samе shit... different way
Аз май се сещам коя еПървоначално написано от justme__
![]()
![]()
И после ми пише: Да знаеш изтрих ти мненията![]()
(за утеха де)
![]()
Barbie Aleandra vladi_pirat <- tiq do sq nesam gi vijdal nikade da pi6at ili kakvoto i da e bilo taka 4e ne u4astvat za men
ina4e machoka rlz![]()
твой проблемПървоначално написано от gazar4e_bs
![]()
da ponqkoga se uvli4a v mneniqta siПървоначално написано от SeXyL[!
![]()
![]()
![]()
К'во?!?!?! ЦвЕтИт0 била най-зле от екипа?!....Вие не сте добре...Ако й се засягате,това си е ваш проблем.Просто не сте я разбрали правилно.
![]()
Аз съм за swords1010 И vladi_pirat
Никога не съм ги срещала във форума...
^ a duh4o sre6tala li si go![]()
да съм казала,че не модерира добре?
просто не ме кефи,сори не може сички да са патета и бухтички кво да се прай![]()
![]()
и стига сте писали,тва си е мое мнение
хора, сериозно поуспокойте се малко
който ме харесва-ок, който не пак ок
относно предходното мнение-Идеята на темата е да се види кой си върши работата най-зле, а не кой е най-противния съфорумец.
Той и влади пират са ебахти спамерите..Първоначално написано от xaxa
![]()
swords1010 не ме кефи. Много клиширано пише, много изкуствено. Като модератор може и да си върши работата, не знам, не съм го забелязвал много-много.
За Барби и Алеандра с лоша дума не - не знам който отправи критика към тях кога е регнат, но аз съм бил свидетел на поне 40-50 + мнения от всяка, просто напоследък не са особено активни. И отделно ми бяха направили впечатление на доста свестни девойки
Цветито е симпатяга, но ми говори много машинално на моменти, и тя леко изкуствено, но не е особено отчетливо, за щастие. Иначе изглежда лъчезарка и симпатяга![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
vladi_pirat, duh4o -- Това НЕ СА модератори просто... Имат по пет мнения, с какво са допринесли за форума?!
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Те явно отговарят за доброто състояние на сайта и не пишат вътре.Първоначално написано от GbSy
Иначе нямам нищо против никой от модовете или админите.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Духчо е онлайн всеки делничен ден и модерира скрито, освен това и като скрит потребител - за това не го виждате. Влади_пират също.
Иначе колегата не е трябвало да прави тази тема - то се знае предваритлено че аз съм печеливш. Едновременно с това и:
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...asc&highlight=
калпва работа
не ме интересува кой е най-лош ама мачока мн ме кефи![]()