.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Град
    плд

моля за съвет

аз съм прокълната, ето поредната година сама на Св.Валентин
    ,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек

е ся ко ще ревеш че си сама ли ??? Има и друг празник излез с приятели изпийте по нещо радвай се на живота ко си се отчаяла има много по хубави и добри неща в които да оползотвориш времето си вместо да се самосъжаляваш .. обидно е към самата теб
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Прокълната
    Всеки, който е седнал да реве на Св.Валентин, че е сам/а е зле
    Madness is the gift, that has been given to me.

Град
    somewhere over the rainbow
    ако това те успокоява,не си единствена.Аз цял ден ще зяпам съучениците ми как се натискат(предатели ,мръсни долни конспиратори ,изменници) Добре,че е само един ден в годината тоя свети валентин.И без това всички го мразят празноглави американци...

Град
    плд
    аз не рева просто съм прекалено самотна и ми писна да съм сама аз не плача за нищо и за никога камоли за себе си
    ,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ем се ше си намериш половинка не се притеснявай

Ми като си сама на Св.Валентин празнувай Трифон Зарезан

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    ако това те успокоява,не си единствена.Аз цял ден ще зяпам съучениците ми как се натискат(предатели ,мръсни долни конспиратори ,изменници) Добре,че е само един ден в годината тоя свети валентин.И без това всички го мразят празноглави американци...

Не разбирам какво толкова е гадното като сте сами на Св.Валентин...Това е просто един ден от годината ве д*ба ... Те могат да си се натискат и през останалото време и вии пак да сте сами и да ги гледате... И ако "обичаш" или държиш на някого не мисля, че ти трябва специален ден, в който да му подариш нещо.....!!!
    Madness is the gift, that has been given to me.

Град
    плд
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    ем се ше си намериш половинка не се притеснявай
    ол май докато чакам ще мине времето ми

Град
    там където си излишен!
    мила спокойно и аз съм така но това не значи че си прокълната
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

време за любов винаги има

Re: моля за съвет

Цитирай Първоначално написано от blacksheep
    аз съм прокълната, ето поредната година сама на Св.Валентин
    Излез с някоя приятелка ,което също е сама .Какво като е 14ти все пак това е празник не само на влюбените ,а изобщо на любовта дори и приятелската ..а и на виното да не забравяме. :P

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    плд
    разбирате ли аз съм наистина отчаяна не като някои дето ей така само пишат аз наистина съм много самотна ама много

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ами и аз съм така но знам че и други години ще има Св Валентин и че в поне една от тях аз ще съм с момиче.Ти сега нямаш приятел но представи си че един слънчев Св Валентин късмета ти се усмихне и ти си с човек когото обичаш.Този Св Валентин би бил безценен и би компенсирал твоята предишна самота.Гледай гордо напред усмихната и вярвай в добрата страна на съдбата

Че защо да си прокълната?За влюбените всеки ден е Св.Валентин и не са им нужни определени дни,за да показват любовта си.За тези,които са сами е просто ден като всички други.Какво,че ще си сама на 14.2.2008?На 15.2.2008 отново няма си имаш приятел.С какво двата дни са по-различни?
    Не се притеснявай,а излез да си намериш гадже,ако толкова искаш =)

Град
    плд
    там е въпросът не мога да си намеря

еее и аз бях така преди време и се бях отчаяла и ми минаваха кви ли не глупости през главата че ще си остана сама и тем подобни ам си намерих мъж. Споки и ти ше си намериш

Мега фен Аватара на sasha_90
    Това,че ще си сама на Св.Валентин не означава,че си "прокълната"!

Град
    В завода на "Kamenitza" :)
    Гледам от плд си и аз съм от там... Да ходим да се напием заедно освен за СВ.Трифон Зарезан :P
    Иначе за "прокълняването" споко не си прокълната. Рано или късно любовта ще дойде при теб
    По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!

Град
    Ловеч
    Видях тук някъде 1 коментар много луд...
    "Е .. ако не беше Трифон Зарезан, влюбените щяха да пият лимонада"
    Та .. давай го весело, може и да "забършеш" някой зарезанчо
    lostinMINIMAL

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    О милата била прокълната Стига глупости.Когато станеш на 40 и нямаш мъж тогава,аз ще ти кажа,че си прокълната.
    Майката на приятелят ми е на 42 и вика,аз чакам истинската любов тя все някога ще дойде А на теб не ти давам повече от 16 и вече мислиш,че си прокълната-Пълни глупости!

Тц само не разбирам какво му се връзвате всички на тоя ден - като всички други е. И какво като си сама - ми не си единствената (аз си имам фр ама се видяхме мн за малко....) "Прокълната" - ае ся и филми си набий....
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си