Аз не разбрах на колко години е момчето или съм кьорав..се1
Начи според мен му е рано за такава връзка,в см иска да си ходи по купони,да си флиртува с момичета(ако не е яко грозен) ии му обръщат внимани,това със сиг му харесва.
Имам връзка 1 година ии аз по1 време бях така..в см мислех си,че не съм за такива дълги връзки ии исках да си ходя по купони,да съм с някоя е така само да я изчукам амаа...момичето с което съм наистина ме обича,повече от колкот съм предполагал ии както плачеше...слушах я как плаче,а аз с някъв такъв тон отговарям с да..ми не...нз... направо..от тогава се намразих ии никога няма да си го простя.
Сега правя какво ли не само и само да й докажа,че наистина я обичам..вече сиг 3 месеца не сме се карали(преди нон стоп) въобщее мн се старя,защото осъзнах,че наистина др няма да ме обича толкова...амааааре стиа за мен толко.
Нз какъв съвет да ти дам всичко зависи от него:ако осъзнае,че губи нещо наистина прекрасно..ок
ако не...само ще страдаш
Мисля,че е добре да се опиташ още..да не се отказваш поне известно време (според мен не заслужава,но щом го обичаш..),виж дали има ефект ако се разплачеш пред него примерно ии ако и тва не стане...нз дано не страдаш много