- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Фитнес Въпрос
zna4i ne sam zapalen fitnes manqk no xodq ot vreme na vreme na fitnes. Oba4e mi kazaxa 4e pri trenirovski vav fitnes zalata se nabiva6 i stava6 nisak. Ne sam mn zapoznat i iskam da popitam dali e vqrno tova 6toto sprqx da treniram a nz ne6to ne se 4uvstvam dobre kato ne treniram. O4akvam va6ite otgovori!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
По принцип това са глупости,но все пак зависи и на колко години си - примерно ако си на 13 и правиш тежки клекове тяга и т.н може да ти смъкнат 2-3 см. от потенциала,който ще достигнеш след време. Затова кажи на колко си
Зависи как и колко вдигаш.Щангистите са супер ниски за разлика от боди-билдарите.
Грънци. Колко ще растеш ти е генетично заложено. Ако мислиш, че с ходенето във фитнеса можеш да си промениш днк-то - хубаво.
na 16 godini sam okolo 65 kg imam masa no iskam i malko relef
това маса ли му викаш? Жените тежат по толкова.Първоначално написано от Red_Bull4o
Grumpy old madman
mei bate .... to ili hoish qko na fitnes ili samo si daash parite na vqturaemi ..shtom si na 16 ne bi trqqlo da imash problem s visochinata .. + tva kolkoto si po visok tolkova po trudno she napraish primerno rucete ti da izglejdat naistina golemi
![]()
Steroids- Live fast , die young and pretty !!!
Абе химик на 14 съм 70 кила и тей кат гледам без нищо съм напраил по големи ръце от теб....Ни Стероиди ни протеини ни витанини ни нищо!!!
Fitness Forever
виж сега
аз ходя от 1 година на фитнес и още не мога да направя рефела
защото съм 1.92см.
за протеините/стероидите тва са пъни глупости
правих тяло за 5 месеца спираш за 2 месеца и след тва сичко ти е отпусно та чак виси
Що говориш глупости ? 90% от боди-билдарите са не повече от 165-175 .. понеже на по ниско тяло изглежда по масивноПървоначално написано от LitTleJ
А по темата - ходенето на фитнес непречи на ръста ти !!!
Не е вярно.
trenirai niama da se pla6i6 niama ni6to takova 6ti dam primer edin moi fr ve4e 9 godina se zanimava s basket i e 175 az sum 179 i xoda redovno na fitnes.Fitnesa moje samo da ti pomogne no ne i da ti navredi.Kolkoto ti e geneti4no zalojeno tolko 6e rastej![]()
щот си мазен сигурноПървоначално написано от TIMEX
![]()
тренирай си без да се плашиш. важното еда си постоянен, защото ако просто ходиш ей така няма да постигнеш резултат
Мойте приятели дето 2 год редовно ходеха на фетнес са по 1,90 1,85м така че spoX![]()
blagodarq na vsi4ki za otgovorite ve4e nqma da se straxuvam 4e 6te ostana nisak blagodarq mn
Това което са ти казали за него мога да кажа НЕ.
Вярно е тогава когато това ти е начин на живот, когато го правиш ежедневно.Иначе с 1-2 пъти седмично във фитнеса по някоя друга серийка няма проблеми.Вярвай ми.
♠ The Nuts! ♥
Ако искаш да постигнеш добри резултати,няма как това да не ти е начин на живот,и да не ходиш поне 3 пъти седмично. Ти така ли тренираш - 1 път седмично по няколко серийки и готово?Първоначално написано от Lub4o**
Хахахахахахаха мазен казаПървоначално написано от koman
Ам щом кааш ....А да те питам мазните имат ли плочки на корема????? Щот аз не позмавам...
Fitness Forever
дай снимка да те видя тогава
Da napulno sum suglasen ako iska6 dobro tialo xarmoni4no stegnato s 1,2 puti ne stavaПървоначално написано от Master_88
ДА БЕ АЗ СЕГА САМ 50 СМ МАЛЕ ЗА КФО ТРАГНАХ НА ТОЯ ФИТНЕС/П1ЛНИ ИДИОТщИНИ СА ТОВА КОЕТО СА ТИ НАГОВОРИЛИПървоначално написано от Red_Bull4o
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
АЗ ХОДЯ 3/4/5 ПАТИ ЗАВИСИ ДАЛИ САМ СПАЛ ПРЕДНАТА ВЕ4ЕР.. А ИСТИНСКИТЕ БОДИ БИЛДЕРИ ХОДЯТ НА ФИТНЕС 2ПАТИ В ДЕНЯПървоначално написано от KENZO
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Не е вярно, че ставаш нисък, но за набит може би. Ако спортуваш по собствена програма, в която да включиш натоварване на зоните, които искаш да регулираш, напълно възможно е да станеш набит, довери се на инструктора, той си знае работата![]()
Smile is my style!
ЦЕНЗУРА
2 точка от правилата
moderated by Coki
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!