.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Фитнес Въпрос

zna4i ne sam zapalen fitnes manqk no xodq ot vreme na vreme na fitnes. Oba4e mi kazaxa 4e pri trenirovski vav fitnes zalata se nabiva6 i stava6 nisak. Ne sam mn zapoznat i iskam da popitam dali e vqrno tova 6toto sprqx da treniram a nz ne6to ne se 4uvstvam dobre kato ne treniram. O4akvam va6ite otgovori!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Супер фен
    По принцип това са глупости,но все пак зависи и на колко години си - примерно ако си на 13 и правиш тежки клекове тяга и т.н може да ти смъкнат 2-3 см. от потенциала,който ще достигнеш след време. Затова кажи на колко си

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Зависи как и колко вдигаш.Щангистите са супер ниски за разлика от боди-билдарите.

Грънци. Колко ще растеш ти е генетично заложено. Ако мислиш, че с ходенето във фитнеса можеш да си промениш днк-то - хубаво.

na 16 godini sam okolo 65 kg imam masa no iskam i malko relef

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Red_Bull4o
    na 16 godini sam okolo 65 kg imam masa no iskam i malko relef
    това маса ли му викаш? Жените тежат по толкова.
    Grumpy old madman

Град
    sofia

:P

mei bate .... to ili hoish qko na fitnes ili samo si daash parite na vqtura emi ..shtom si na 16 ne bi trqqlo da imash problem s visochinata .. + tva kolkoto si po visok tolkova po trudno she napraish primerno rucete ti da izglejdat naistina golemi
    Steroids- Live fast , die young and pretty !!!

Абе химик на 14 съм 70 кила и тей кат гледам без нищо съм напраил по големи ръце от теб....Ни Стероиди ни протеини ни витанини ни нищо!!!
    Fitness Forever

виж сега
    аз ходя от 1 година на фитнес и още не мога да направя рефела
    защото съм 1.92см.
    за протеините/стероидите тва са пъни глупости
    правих тяло за 5 месеца спираш за 2 месеца и след тва сичко ти е отпусно та чак виси

Град
    ВАРНА
    Цитирай Първоначално написано от LitTleJ
    Зависи как и колко вдигаш.Щангистите са супер ниски за разлика от боди-билдарите.
    Що говориш глупости ? 90% от боди-билдарите са не повече от 165-175 .. понеже на по ниско тяло изглежда по масивно

А по темата - ходенето на фитнес непречи на ръста ти !!!

Повече от фен
    Не е вярно.

trenirai niama da se pla6i6 niama ni6to takova 6ti dam primer edin moi fr ve4e 9 godina se zanimava s basket i e 175 az sum 179 i xoda redovno na fitnes.Fitnesa moje samo da ti pomogne no ne i da ti navredi.Kolkoto ti e geneti4no zalojeno tolko 6e rastej

Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    Абе химик на 14 съм 70 кила и тей кат гледам без нищо съм напраил по големи ръце от теб....Ни Стероиди ни протеини ни витанини ни нищо!!!
    щот си мазен сигурно

тренирай си без да се плашиш. важното еда си постоянен, защото ако просто ходиш ей така няма да постигнеш резултат

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Мойте приятели дето 2 год редовно ходеха на фетнес са по 1,90 1,85м така че spoX

blagodarq na vsi4ki za otgovorite ve4e nqma da se straxuvam 4e 6te ostana nisak blagodarq mn

Град
    гр. Пловдив
    Това което са ти казали за него мога да кажа НЕ.
    Вярно е тогава когато това ти е начин на живот, когато го правиш ежедневно.Иначе с 1-2 пъти седмично във фитнеса по някоя друга серийка няма проблеми.Вярвай ми.
    The Nuts!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lub4o**
    Вярно е тогава когато това ти е начин на живот, когато го правиш ежедневно.Иначе с 1-2 пъти седмично във фитнеса по някоя друга серийка няма проблеми.Вярвай ми.
    Ако искаш да постигнеш добри резултати,няма как това да не ти е начин на живот,и да не ходиш поне 3 пъти седмично. Ти така ли тренираш - 1 път седмично по няколко серийки и готово?

Цитирай Първоначално написано от koman
    Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    щот си мазен сигурно
    Хахахахахахаха мазен каза Ам щом кааш ....А да те питам мазните имат ли плочки на корема????? Щот аз не позмавам...
    Fitness Forever

дай снимка да те видя тогава

Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Ако искаш да постигнеш добри резултати,няма как това да не ти е начин на живот,и да не ходиш поне 3 пъти седмично. Ти така ли тренираш - 1 път седмично по няколко серийки и готово?
    Da napulno sum suglasen ako iska6 dobro tialo xarmoni4no stegnato s 1,2 puti ne stava

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС

Re: Фитнес Въпрос

Цитирай Първоначално написано от Red_Bull4o
    zna4i ne sam zapalen fitnes manqk no xodq ot vreme na vreme na fitnes. Oba4e mi kazaxa 4e pri trenirovski vav fitnes zalata se nabiva6 i stava6 nisak. Ne sam mn zapoznat i iskam da popitam dali e vqrno tova 6toto sprqx da treniram a nz ne6to ne se 4uvstvam dobre kato ne treniram. O4akvam va6ite otgovori!
    ДА БЕ АЗ СЕГА САМ 50 СМ МАЛЕ ЗА КФО ТРАГНАХ НА ТОЯ ФИТНЕС/П1ЛНИ ИДИОТщИНИ СА ТОВА КОЕТО СА ТИ НАГОВОРИЛИ
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от KENZO
    Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Da napulno sum suglasen ako iska6 dobro tialo xarmoni4no stegnato s 1,2 puti ne stava
    АЗ ХОДЯ 3/4/5 ПАТИ ЗАВИСИ ДАЛИ САМ СПАЛ ПРЕДНАТА ВЕ4ЕР.. А ИСТИНСКИТЕ БОДИ БИЛДЕРИ ХОДЯТ НА ФИТНЕС 2ПАТИ В ДЕНЯ
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Не е вярно, че ставаш нисък, но за набит може би. Ако спортуваш по собствена програма, в която да включиш натоварване на зоните, които искаш да регулираш, напълно възможно е да станеш набит, довери се на инструктора, той си знае работата
    Smile is my style!

Град
    sofiq o.k
    ЦЕНЗУРА

2 точка от правилата
    moderated by Coki
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си