- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка от съжаление ?!?!
Аз се борих, борих, борих и накрая к*ра в г*за яко ... ама половин година след това... Вече може да се каже, че почти напълно съм я забравил ...
ЕДИТ: т'ва "борих, борих, борих...." стана малко стил - "защо" на Володя Стоянов![]()
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
Пожелавам ти успех в борбата за завоюването на любовта.
И дано приятелката й те лъже.
Много ти благодаря за коетоПървоначално написано от Pliok0019
Радвам се че,има хора които ,все още вярват в любовта ....
Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.
Ако няма успех боренето ти ? Послед , ще е 2-но по трудно недай си боже тя да те зареже !
лично според мен не вярвай на хората.. слушай сърцето си и човека,който е в него ...![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
Благодаря ти![]()
бай дъ уей Честит ти Трифон Зарезан![]()
п.с.Вади Винцето и слагай масата аз идвам![]()
Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.
Първоначално написано от nempoB
вече започнах, но и че се опитам да си намеря необходимия алкохол за коктеил Камикадзе![]()
Аз имам едно въпросче - какво означава човек да се 'бори за любовта'? Как става, има ли някой, който е успявал да се прибори?
аз се борих ... направих и невъзможното но спечелих сърцето му... но вече ми беше омръзнало да се правя на клоун...Първоначално написано от Vladkoy
![]()
то е образно казано уе. се едно да кажеш "Каспаров се бори за световната титла по шах". Не е задължително да проскаш някой на земята. Въпреки, че като се бориш за лщбовта понякога се налага и да просваш някой... или той да те просва...Първоначално написано от Vladkoy
ебати думата.. просвам ... мн тъпо звучи![]()
![]()
... и те така