Малее край сичко се проваля.. приятелката ми е разбрала че съм спала с бившия й ... и направо вчера отивам до тях и вика ей кво става защо не ми се обаждаш и тя вика ми знам ли откакто разбрах че си се ебала с Николай вече има ли смисъл да говора с теб и аз само седа и гледам към земята и викам извинявай и тя почна ми вика а у точно ти ли го направи при положение че знаеш колко го обичам и нарочно го направи нали да ми е гадно и аз и викам че не е така че беше грешка и тя вика да грешка е и че сме приятелки .. и аз викам и са кво заради едно момче ли ще се скараме и тя вика не едно момче а момчето което обичам и само седи и ми крещи и вика чао и .. днеска не съм ходила на училище да не я вида .. направо незнам сички са разбрали ко е станало никой не ми говори всички се държат гадно .. с родителите ми само се карам .. бившия дето толкова обичах той и е казал кво е станало а той откъде знае нямам представа той дори не беше там тогава.. той пък ме мрази вчера ми разправа колко ме мразел и всякакви такива направо вече незнам са кво да права .. а бтв съжалявам че непиша мн правилно и без препинателни знаци..