- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кефи ли ви....
\Първоначално написано от dablue
мазохистично.....ама знаеш ли колко е яко? :P :P а и аз нямам нищо против белезите ама той... :P:P
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
umiram si za tova...naprao poludqvam![]()
![]()
I az mn hapq i dra6tq...obi4am da zahapfam dolnata ystna na mom4ety....posle da se spysna k1m vrata i ako mi e dostat14ny gotiny daje da my napr nqkoq malka smy4icaama to i zavisi i ot mom4ety 4e ako to n3 iska ...
ama malko sa takia mom4eta det da ne iskat
![]()
N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P
wika mu se hardcore... seki go haresva, prosto proumqwa kysnoПървоначално написано от sWeeT{}PolinCe`
![]()
Аз да те питам тебе - като си обърната на задна - кефи ли те да те пляскат леко по дупетоПървоначално написано от ville baby
Айде без литорични въпроси сега![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
tva i az moga da go otgowora. HARESVA VIII. znam i ot opit. i kat ste otgore, pak vi haresva.Първоначално написано от love_girls
![]()
Ооо много са работите които ни харесват на нас мъжетеПървоначално написано от Paul Crewe
![]()
+1Първоначално написано от _АнИ_
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Луд ли си - много се зарибявам по такива постери - жената вълк- какво да ти кажа кефя се на изчанчени снимки и това много ме кефиПървоначално написано от Paul Crewe
Не е хемафродит - много си е яка снимката - иначе съм си странна личност аз , но определено не си падам по мъже![]()
men li4no me kefi! no zavisi ot silata na zahapvaneto!! Men daje kato me celuva po vratleto cqlata nastruhvam.. i po4vam da se podmokrqm![]()
![]()
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
ахаахахахаххаХАХАХАХАХХхх ахахХАХАхПървоначално написано от ville baby
Аз ще си замълча![]()
![]()
![]()
![]()
леле ,ми че това е едно от най-побъркващите неща при така нареченото натискане!всяка бърза и страстна целувка където и да е ,последвана от леко хапане може да ме накара да полетя!
Хех ако е леко![]()
Кефят ме повече шамарите зад вратЪ.
Eventful past is everclear.
+1Първоначално написано от _АнИ_
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}