- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- "Потребител на месеца"
Предлагам 3-4 дена преди края на всеки месец да избираме потребител на месеца като се базираме на сериозността и обективността в неговите постове посещаемостта и съдействието му към форума през изминалия месец.Предлагам модератори и администратори да не участват.Потребителите нямат право да се самономинират! Когато примерно 4 или 5 потребителя "изпъкнат" с гласове пред другите да се направи анкета в която само те да са участващите и да се гласува само за тях.Когато някой спечели анкетата предлагам да се сложи специален надпис под името му (примерно "Потребител за месец Февруари").Следващия месец обаче трябва да се премахне надписа от администраторите.Ами това е моето предложениеДано ви допадне! Извинявам се ако е имало подобно предложение
![]()
Флууда ще стигне до небето. Против идеята съм.
A на мен ми харесва идеята. Би било интересно.![]()
И кои е тоя дето ще определя? Мислиш ли че ще има обективна оценка? -Не![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Според мен, идеята ти е интересна, но преди да се започне каквото и да било, първо трябва да се установят точни правила.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Добра идея.
[size=7][b][u]fosse cos
Аз лично не съм много съгласен.
Има субективен фактор. Всеки има различно разбиране за стойностен отговор. Кой и по какви критерии ще избира въпросният, сериозен потребител (на месеца)? А защо администратори и модератори да не могат да учасват? Какво ние не сме ли потребители и не пишем ли в този форум?![]()
И аз така мисля.Първоначално написано от gorska
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Браво на Шуменлията!! много добра идея ТВЪРДО ЗА!! усех дано да има полза от полезния ти саветПървоначално написано от HePeAJIeH
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Първоначално написано от HePeAJIeH
Не, че нещо, ама ми е интересно каква е тази дискриминация?
Защо някой модератор или админ, да не може да е най-полезен ?![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Защото вие когато поискате може да си слагате всякакви рангове а ние "простосмъртните" не можем.....+ това ваше задължение е да бъдете полезни....не виждам защо модератори и админи трябва да участват при положение че се доказват като модерират и помагат на останалите потребители повече от всички други които не са модератори
Аз съм за!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Аз също! Би било интересно!
абсолютноПървоначално написано от xaxo_xixi
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
няма ли да номинирате някого?![]()
someone else...
е те т'ва е Шумен бате... дебел, браво за предложението...Аз съм "ЗА" защото обикновения потребител ще има шанс да блесне напред, тъй като модовете и тея с многото мнения напъват яко и са стари кучета тука ,и няма как да ги стигне човек...
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Не е важно количеството, а качеството.Тоест, можеш да имаш 1 милион мнения,пък нито едно съдържателно и тогава каква е ползата от теб и от присъствието ти във форума?![]()
Всеки един потребил може да докаже в себе си, в една или друга област.На мнение съм, че никой не е ощетен.За всеки има място под слънцето, нали така?![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone