.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Кажи на вашите да душат кура и не се отказвай от момчето си

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    maybelline
    И ти кво се явяваш?Адвокат на планетата Земя ли?
    Абе в крайна сметка всеки си има мнение и си държи на опозицията,няма да се опитвам да те карам да мислиш по различен начин,не си малка сама да преценяш нещата

Виж за съвет не мога да дам на момичето,първоначално мислех,че приятелят й е мюсулманин,но тя заявява,че той вярва в Исус Христос което не мога да разбера нещо какакъв помак е след като в крайна сметка изповядва нашата религия?
    е проблема тогава?Помак ама не е помак ама и ти не знаеш май в кой Бог вярва момчето...

В Исус Христос вярва и в тва съм напълно убедена!Познавам го от достатъчно време!Просто баща му е мюсулманин и наще ми излезнаха с едни теории че щом баща му е такъв,значи той също е такъв и че помаците се делили на християни и мюсулмани и т.н. Обясних им каква е неговата религиозна принадлезност,но те си държат на тяхното и направо незнам какво да правя!Ако наистина вярваше в Аллах може би щях да ги послушам,но как да ги убедя че това че в неговите вени тече кръвта на онзи човек,не го прави помак? Благодаря ви на всички за разбирането и за мненията ви отново,наистина ми помагате...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    В такъв случай родителите ти не са много прави.
    Баща му е помак добре,би трябвало да е българин по кръв и по времето на турското робство да са покрастили пра дедите му,но в днешно време хората имат избор да решават сами коя религия да изповядват.А ако баща му е българин който изповядва Ислямската религия това нищо не означАва в смисал,че той не е друга народност,а просто друга религия за който хората не са виновни,просто по време на робството са били принудени да избират между Исляма и между живота.
    От къде твойте родители знаят за религията на бащата на момчето?
    И момчето с българско или турско име е ?
    Не мога да разбера защо вашите не ти позволяват да се виждаш с него след като е Християнин...

Мега фен Аватара на koalka
    Не се предавай така лесно.Разбирам, че стават скандали, обаче така те ще спечелят и ще си мислят, че могат да ти ръководят живота.А и в един момент ще се примирят, като видят, че ти отстъпваш и не си силна.Бъди си с момчето и не обръщай внимание на приказките им.

хахаха,
    maybelline, аз може нищо да не поемам, важното е ти да поемаш За какво е темата ти за к'во говориш - измести всичко върху биологията ... за квото ти е удобно .. генотипове тинтири минтири

Цитирай Първоначално написано от Vladkoy
    Родителите. Честно казано най-обективната позиция в ситуацията е тази на трети страни ( от страната на родителите ). Лично аз винаги изслушвам родителите ми и се замислям дали са прави. В много случаи са прави и следван съветите им.
    В случая и аз бих се застъпил за тях. Ако дъщеря ми тръгне с някой пропаднал, не просто ще й вдигна скандал, а просто няма да я пусна да живее вкъщи. Ако си мисли, че е голяма да върви да работи и да се издържа сама ..

едит: сега видях поста на maybelline..

скъпа, maybelline, ти явно не си в час със ситуацията в БЪЛГАРИЯ. И к'во - искаш да се ожениш за някаква карабина? И к'во? Раждаш си малки карабинки? Ей заради това НЯМА НАРОД в България. Всички мислят за собствения си задник да им е хубаво и никой не мисли за народа. Заради това сме на това дередже - пи*кли като теб и нея ще раждат деца на карабините и ще се затрием един ден. ФАКТ.
    Говориш пълни глупости. maybelline ти обесни защо, мисля. Изброй поне 3 ВЕЛИКИ държави, в които днес няма смесени бракове..?? Или пък друго.. чел ли си учебника по История за СЕДМИ клас.. к'во пише за еврейте, които са били затворено общество, мм?

П.Т. Ами мисля, че родителите ти не са прави, но просто няма как да съм сигурна, че това момче е за теб...

Град
    Sofia

Re: Дилема: родителите или гаджето?

Цитирай Първоначално написано от ВлЮБеНо ГлУПаЧе
    ЗДравейте!Значи родителите ми са много против приятелят ми и откакто сме заедно всеки ден като се прибера в нас са скандали,сълзи,истерии абе хаус с една дума!Те не го харесват защото..как да се изразя,баща му е помак,майка му е българка ,доведения му баща също е българин,и той нито живее нито общува с баща си!НО нашите упортстват че нямало значение какъв е по характер,било важно чия кръв течала във вените му!И общо взето всеки ден за мен е един малък ад в който се лутам и се чудя какво да направя...говорили сме милион пъти с нашите и имам чувството че колкото повече говорим,толкова повече се изострят позициите!Наистина съм щастлива с това момче и чувствата определено са взаимни!Дайте някакъв съвет плс... ;(
    п.с. аз съм на 17,той е на 19
    Абе момиче ако го обичаш въобще не слушай кво ти говорят ваще...
    Мога да ти кажа че родителите на гаджето ми също са против мен (не заради религиозни глупости), и колкото и да го крият аз просто ги усещам... Но тях никой не ги пита... вече сме 1 година заедно и сме супер щастливи

Град
    Димитровград-Eggenfelden

Цитирай Първоначално написано от
    ЗДравейте!Значи родителите ми са много против приятелят ми и откакто сме заедно всеки ден като се прибера в нас са скандали,сълзи,истерии абе хаус с една дума!Те не го харесват защото..как да се изразя,баща му е помак,майка му е българка ,доведения му баща също е българин,и той нито живее нито общува с баща си!НО нашите упортстват че нямало значение какъв е по характер,било важно чия кръв течала във вените му!И общо взето всеки ден за мен е един малък ад в който се лутам и се чудя какво да направя...говорили сме милион пъти с нашите и имам чувството че колкото повече говорим,толкова повече се изострят позициите!Наистина съм щастлива с това момче и чувствата определено са взаимни!Дайте някакъв съвет плс... ;(
    Абе момиче ако го обичаш въобще не слушай кво ти говорят ваще...
    Мога да ти кажа че родителите на гаджето ми също са против мен (не заради религиозни глупости), и колкото и да го крият аз просто ги усещам... Но тях никой не ги пита... вече сме 1 година заедно и сме супер щастливи
    Заради религиозни причинине,а не ГЛУПОСТИ

Знаеш ли, малко ми е странно държанието и мисленето на твойте родители, тъй като може да се каже, че и аз съм в подобно на твоя приятел положение. Разликата е, че майка ми е помакиня, а баща ми българин. По религия съм християнин, кръстен съм още като бебе и от малък спазвам всички християнски обачай. Нито съм контактувал с много с помаци, нито знам за техните обичай. Единствената престава за тях имам от моята майка и леля ми, които са наистина чудесни хора. За мен определно исляма е чужда религия от която черпя информация единствено от телевизия и интеренет.
    Тази твоя история обаче определно ме притеснява, тъй като утре може да срещна и да се влюбя в момиче,чийто родители като нищо може да счетат,че и моята кръв е "нечиста". Незнам, но определно досега не съм за замислял, че това би могло да бъде наситина някакъв проблем.

Град
    `In Hell`
    Пффф много ограничени хора е имало бе .. И аз съм помакиня ама кво не съм ли човек ... пффффф.Може да има такива хора които са срам и позор .. но не са всички ..

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

АТАКА!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Да не ти пука кво мислят ..
    важното е ти да си щастлива

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Абеее принципно родителите са прави ... ама пък след като си щастлива с тоя човек ... сотани с него разно или късно ще те разберат и примирят ... Обаче няма да бъде лесно ...

Град
    Manhattan *
    ^ и в кое по-точно са прави ?

Град
    `In Hell`
    В България има повече от 1 млн помаци .. и помаците не са задължително турци.Аз нямам никаква връзка с тази страна но съм помакиня .... така че не свръзвайте помаците с турците !

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    ... Казах, че принципно са прави ... смисъл за нещата като цяло ... а не за тях двамата ...
    Или поне се смята, че родителите имат по-мъдър поглед върху нещата ...

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    ... Казах, че принципно са прави ... смисъл за нещата като цяло ... а не за тях двамата ...
    Или поне се смята, че родителите имат по-мъдър поглед върху нещата ...
    по-ското БИ ТРЯБВАЛО да е така , а не е ...

Цитирай Първоначално написано от selens
    В България има повече от 1 млн помаци .. и помаците не са задължително турци.Аз нямам никаква връзка с тази страна но съм помакиня .... така че не свръзвайте помаците с турците !
    Не мисля, че е такава цифрата. Поне според мен помаците в България са не повече 100 хиляди. Като под помаци специално аз рабирам такива, които си вярват в ислям и си спазват обачайте.

Град
    40 Miles from the Sun
    Темата е стара, ffs.

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Темата е стара, ffs.
    Вярно е, че темата е стара, но специално мен много ме заинтригува, дори специално заради нея си направих регистрация тук. Някак си си историята е много интересна, тук виждаме как родители в опита си да "предпазят" своята дъщеря от "помака" (който в действителност не никакъв помак) се опитват да развалят връзката й.
    Незнам, но дано момичето забележи, че темата е активна и каже какво е станало, дали са все още заедно.

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от tacac
    Не мисля, че е такава цифрата. Поне според мен помаците в България са не повече 100 хиляди. Като под помаци специално аз рабирам такива, които си вярват в ислям и си спазват обачайте.
    Е аз не спазвам повечето обичаи .. не ходя с кърпа,обличам си се съвсем нормално и повечето помаци в Бг са така Начина на живот на помаците по нищо не е различен по начина на живот на християните

Е аз не спазвам повечето обичаи .. не ходя с кърпа,обличам си се съвсем нормално и повечето помаци в Бг са така Начина на живот на помаците по нищо не е различен по начина на живот на християните
    Да, разбира се, че е така. Както вече споменах майка ми и помакиня и съм контактувал с помаци, досега не съм виждал някой да се е държал по-различно от християните (незнам, може би съм попадал само на такива хора), единствената разлика беше в празнуването на празниците, ние си празнувахме типичните християнски празници, докато те си тачеха байрам и другите мюсюлмаски празници.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Темата е стара, ffs.
    Вярно е, че темата е стара, но специално мен много ме заинтригува, дори специално заради нея си направих регистрация тук. Някак си си историята е много интересна, тук виждаме как родители в опита си да "предпазят" своята дъщеря от "помака" (който в действителност не никакъв помак) се опитват да развалят връзката й.
    Незнам, но дано момичето забележи, че темата е активна и каже какво е станало, дали са все още заедно.
    Няма да забележи, повярвай ми. ;] А тема по същия въпрос има на първата страница, виж я. По-добре пиши в активни теми, не вдигай стари. ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си