.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от tacac
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Темата е стара, ffs.
    Вярно е, че темата е стара, но специално мен много ме заинтригува, дори специално заради нея си направих регистрация тук. Някак си си историята е много интересна, тук виждаме как родители в опита си да "предпазят" своята дъщеря от "помака" (който в действителност не никакъв помак) се опитват да развалят връзката й.
    Незнам, но дано момичето забележи, че темата е активна и каже какво е станало, дали са все още заедно.
    Няма да забележи, повярвай ми. ;] А тема по същия въпрос има на първата страница, виж я. По-добре пиши в активни теми, не вдигай стари. ^^
    Би ли ми дал линк за темата, че нещо не мога да я видя. Първото нещо, което успях да зърна беше тема за турците, която не мисля, че има нещо общо с въпроса обсъждан тук.

Град
    40 Miles from the Sun
    Е, в темата за турците приятел е бил против, а в тая родителите са против. Разликата не е особено голяма, като се има предвид, че приятелите даже повече повлияват и от родителите при тинейджърите. ^^ Пък дали е за циганин, турчин, арабин или просто беден/ с пиърсинг/ нещо друго, чието притежание родителите смятат за "лош знак" е все тая. ;]

расисти, ксенофоби, фашисти, националисти - все тая. Както и да бъде наречено все е простотия.Не може да се съди за един човек по това българин ли е, турчин ли е, помак ли е, македонец ли е, все тая. Важен е самият човек. Ако това вашите не го разбират явно имат сериозен проблем. Има много българи, които се циганят повече от циганите, има турци, които са много свестни хора. Бил съм в турция на почивка и мога да кажа, че там хората се отнасят много по - добре с българите, отколкото самите българи със сънародниците си, които посещават черноморските курорти. Изобщо да не ти пука от тяхното мнение - то не е правилно. Все пак ти ходиш с него, не майка ти, оше по - малко баща ти, значи да не ти пука.

Скайп - dark_elf2

Разликата е там, че тук става въпрос за българско момче, което е християнин и което и имал "лошия" късмет да има баща мюсюлманин. Пречката за връзката между него и момичето пуснало темата е това, че "във вените му течала нечиста кръв". В другата тема обаче се обсъжда отношение между чист турчин-мюсюлманин и българка, мисля, че разликата между тези два случая е наистина голяма.
    Иначе си прав, че не е необходимо да се вдигат стари теми, но просто ми направи впечатление този случай, тъй като досега не бях попадал на нещо подобно. Убеден съм, че това е единствената подобна тема в този форум и си мисля, че има какво да се каже по този въпрос.

И аз имах мн проблеми с нашите заради приятеля ми (турчин е).4 месеца търпях,но в крайна сметка постигнаха свооето-разделихме се.Ще направят всичко възможно да ви разделят.Ако имаш сили-бори се.
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Голям фен Аватара на Aicken
    Цитирай Първоначално написано от Мате
    ^^И ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ПОМАЦИТЕ СА НАЙ-ЧИСТИТЕ БЪЛГАРИ!!!

ООООООООООООО МЪРШОООООООООООООО Я СИ ЕБu ПYТКАТА МАЙЧИНА

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от Aicken
    Цитирай Първоначално написано от Мате
    ^^И ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ПОМАЦИТЕ СА НАЙ-ЧИСТИТЕ БЪЛГАРИ!!!

ООООООООООООО МЪРШОООООООООООООО Я СИ ЕБu ПYТКАТА МАЙЧИНА
    Еби си я ти бе .. ае земи някав учебник лапе и се по-образовай малко

Да, ставала съм свидетел на същата история. Това няма никакво значение, щом не изповядва вярата, пък дори и да е обратното. Просто трябва като голям човек да убедиш вашите, че грешат.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Хич не е лесно да обедиш родителите в противното. Знам от личен опит. Като си наумят едно, просто става пълен хаос. Просто казвай "добре" на всичко, което ти кажат, а след това игнорирай мнението им. Никой няма право да ти заповядва с кой да общуваш и с кой не. Още по - малко - кой да обичаш.

Според мен трябва по-лека лека да се съгласиш с тях и те да знаят че всичкоо м/у вас е свършило а вие си продължете връзката но тайно като гледам няма друг вариант да ги навиеш или да стигнете до някакъв компромис затова аз бих постъпила така в никакъв случай няма да оставя приятелия си ако нещата са найстина сериозни УСпех и дано да се разберете !!

Град
    varna

Re: Дилема: родителите или гаджето?

Цитирай Първоначално написано от ВлЮБеНо ГлУПаЧе
    ЗДравейте!Значи родителите ми са много против приятелят ми и откакто сме заедно всеки ден като се прибера в нас са скандали,сълзи,истерии абе хаус с една дума!Те не го харесват защото..как да се изразя,баща му е помак,майка му е българка ,доведения му баща също е българин,и той нито живее нито общува с баща си!НО нашите упортстват че нямало значение какъв е по характер,било важно чия кръв течала във вените му!И общо взето всеки ден за мен е един малък ад в който се лутам и се чудя какво да направя...говорили сме милион пъти с нашите и имам чувството че колкото повече говорим,толкова повече се изострят позициите!Наистина съм щастлива с това момче и чувствата определено са взаимни!Дайте някакъв съвет плс... ;(
    п.с. аз съм на 17,той е на 19
    не мисля че вашите разсъждават в правилната посока всичко се свежда до характера кво като е еди къф си не е човек така ли?!?!?!? бахти изостаналото просташко мислене..съжалявам но си е така
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Вашите пък се ловят за глупости.Ще ти кажа само,че ако го обичаш и ти е добре с него хич не трябва да ти пука ва'ште какви ти ги намилат.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Повече от фен
    аз пък имам наблюдения че тези хора макар и по изостанали в техническо развитие са адски по-трудолюбиви от дори някои лайна с чиста кръв и според мен родителите ти са с много стеснен кръгозор

Повече от фен
    за да не обидя някой все пак тези хора са между нас и мога и да кажа че са изостанали в техическо отношение поради това че доста от тях живеят все още в балканнските села и подържат тютюнопроизводстбвото на България и дори икономиката но за повечето от тях не може да се разпознае какви са -особено хорана на моята възраст...нз как някои ще разпознае кой е помак и кой не освена ако не му каже някой

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си