- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дилема: родителите или гаджето?
Би ли ми дал линк за темата, че нещо не мога да я видя. Първото нещо, което успях да зърна беше тема за турците, която не мисля, че има нещо общо с въпроса обсъждан тук.Първоначално написано от AFT
Е, в темата за турците приятел е бил против, а в тая родителите са против. Разликата не е особено голяма, като се има предвид, че приятелите даже повече повлияват и от родителите при тинейджърите. ^^ Пък дали е за циганин, турчин, арабин или просто беден/ с пиърсинг/ нещо друго, чието притежание родителите смятат за "лош знак" е все тая. ;]
расисти, ксенофоби, фашисти, националисти - все тая. Както и да бъде наречено все е простотия.Не може да се съди за един човек по това българин ли е, турчин ли е, помак ли е, македонец ли е, все тая. Важен е самият човек. Ако това вашите не го разбират явно имат сериозен проблем. Има много българи, които се циганят повече от циганите, има турци, които са много свестни хора. Бил съм в турция на почивка и мога да кажа, че там хората се отнасят много по - добре с българите, отколкото самите българи със сънародниците си, които посещават черноморските курорти. Изобщо да не ти пука от тяхното мнение - то не е правилно. Все пак ти ходиш с него, не майка ти, оше по - малко баща ти, значи да не ти пука.
Разликата е там, че тук става въпрос за българско момче, което е християнин и което и имал "лошия" късмет да има баща мюсюлманин. Пречката за връзката между него и момичето пуснало темата е това, че "във вените му течала нечиста кръв". В другата тема обаче се обсъжда отношение между чист турчин-мюсюлманин и българка, мисля, че разликата между тези два случая е наистина голяма.
Иначе си прав, че не е необходимо да се вдигат стари теми, но просто ми направи впечатление този случай, тъй като досега не бях попадал на нещо подобно. Убеден съм, че това е единствената подобна тема в този форум и си мисля, че има какво да се каже по този въпрос.
И аз имах мн проблеми с нашите заради приятеля ми (турчин е).4 месеца търпях,но в крайна сметка постигнаха свооето-разделихме се.Ще направят всичко възможно да ви разделят.Ако имаш сили-бори се.
Първоначално написано от Мате
ООООООООООООО МЪРШОООООООООООООО Я СИ ЕБu ПYТКАТА МАЙЧИНА
Еби си я ти беПървоначално написано от Aicken
.. ае земи някав учебник лапе и се по-образовай малко
![]()
![]()
Да, ставала съм свидетел на същата история. Това няма никакво значение, щом не изповядва вярата, пък дори и да е обратното. Просто трябва като голям човек да убедиш вашите, че грешат.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Хич не е лесно да обедиш родителите в противното. Знам от личен опит. Като си наумят едно, просто става пълен хаос. Просто казвай "добре" на всичко, което ти кажат, а след това игнорирай мнението им. Никой няма право да ти заповядва с кой да общуваш и с кой не. Още по - малко - кой да обичаш.
Според мен трябва по-лека лека да се съгласиш с тях и те да знаят че всичкоо м/у вас е свършило а вие си продължете връзката но тайно като гледам няма друг вариант да ги навиеш или да стигнете до някакъв компромис затова аз бих постъпила така в никакъв случай няма да оставя приятелия си ако нещата са найстина сериозни УСпех и дано да се разберете !!
не мисля че вашите разсъждават в правилната посока всичко се свежда до характераПървоначално написано от ВлЮБеНо ГлУПаЧе
кво като е еди къф си не е човек така ли?!?!?!? бахти изостаналото просташко мислене..съжалявам но си е така
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Вашите пък се ловят за глупости.Ще ти кажа само,че ако го обичаш и ти е добре с него хич не трябва да ти пука ва'ште какви ти ги намилат.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
аз пък имам наблюдения че тези хора макар и по изостанали в техническо развитие са адски по-трудолюбиви от дори някои лайна с чиста кръв и според мен родителите ти са с много стеснен кръгозор
за да не обидя някой все пак тези хора са между нас и мога и да кажа че са изостанали в техическо отношение поради това че доста от тях живеят все още в балканнските села и подържат тютюнопроизводстбвото на България и дори икономиката но за повечето от тях не може да се разпознае какви са -особено хорана на моята възраст...нз как някои ще разпознае кой е помак и кой не освена ако не му каже някой