maybelline
Значи до някъде съм съгласна с теб,но до някъде.
За смесените бракове добре не съм против,но мисля,че не съм единствената българка която има предрасъдаци към турците.Не мисля,че съм расист или каквото и да е там найменование свързано с омраза към други народи,но ще ме извеняваш не мисля да обичам народ който е тъпкал с векове моя народ,сегашното поколение турци в България нямат вина за слючилото се през миналите години,но и нашите пра деди са нямали вина,че са ги тъпкали и са ги карали на сила да приемат тяхната религия(която според мен е много ограничена).
Всеки си има право на мнение както ти така и аз,но мисля,че най-малкото което е може да направи сегашното поколение на България е малко от малко да уважава народа си,както обичаш семейството си и правиш жертви за него така трябва(според мен)да се правят жертви и за държавата.Както ти спомена,че някой неща са животински или маймунски,според мен е животинско един човек да прави каквото си иска така,че да не се различава от животните,би трябвало поне малко от малко да се поставят някой бариери не да се вършат всякакви имполсивни решение който така или иначе често нямат смисал и вървят срещу народа ти.