- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мартеници
първо - Честит Трифон Зарезан и наздраве!
второ - Който има опит в правенето на мартенички, да пише тук!Аз съм запозната само със стандартния начин, при който червеният и белият цвят се връзват на възел, въртят се в противоположни посоки и след известно време се пускат...
Знаех и още начини, но съм ги забравила.Мисля да направя основно гривни, тук-таме ще се мярка по някое герданче.
Идеи?
,,....Бъди това, което си, радвай се на малките неща в живота, да не ти пука какво мислят другите за теб, пък каквото ще да става...."
Кво ще се мъчиш,купи си готови![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Еее, така не е интересно!Трябва да се вложи труд, чувство и мерак, иначе не става.Няма да е от сърце.Всъщност ако я купиш и подариш на някого, когото обичаш, пак ще е от сърце, но има едно голямо НО.
Няма ли един в този форум, който да разбира от майсторлъка ,,правене на мартеници"?Знам, че сте заети с пиене, то и аз така, но отделете малко време, де.
Моля....?![]()
,,....Бъди това, което си, радвай се на малките неща в живота, да не ти пука какво мислят другите за теб, пък каквото ще да става...."
За тая тема е малко рано ама карай.А относно мартениците потърси в интернет има доста информация
Аз пък предпочитам да си ги правя сама...
Някво..по ме кефи нкой да ми я е напрайл и да знам,че се е постарал..
естествено,ако я купил също ще се зарадвам
Ако ми остане време и аз ще правя... :P
ОК, значи не само аз обичам ръчната домашна изработка.
Ще потърся пак, надявам се да намеря!
И все пак - ако има желаещи, да пишат своите начини.![]()
Ето,да не се мъчитеПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
на едно момче от моя клас , майка му , прави страхотни мартеници !!! и гривнички и сякфи такива интересни ... аз също знам как се правят тея с преплитането иии едни топченца такива пухкави ... за други не мога да се сетя![]()
Az moga da pravq Pijo i Penda![]()
о0 обожавам да правя мартеници. Обикновено правя такива за ръка, гривнички... като за момичетата са с разни плитчици или панделки направени от различни конци.
Другите стандартни - пижо и пенда, като понякога си играя и правя престилка на пенда или й слагам очички от синци и други такива.![]()
И също така правя и мартеници-топки.На някои даже също им правя личица с нарисувани бобчета залепени в средата на топчето.
Изобщооо стига да имам време, много си играя.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.