- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години сте
16,5![]()
House music is something that you will never understand fuckin village people
Абе не ви ли писна да се хващате само за детето й и семейното й положение??? Какво като е майка и съпруга?Завиждате ли й, не знам... откъде я събрахте тази злоба ума ми не го побира ! Вярно е невероятно красива, преуспяла и умна ама чак пък толкова. Тази женската злоба си е е*ала майката !Първоначално написано от nejnaDROGA
на 15
Първоначално написано от kPuCkA
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
17 april pravq 18 no ako trqbva da sum 4esten bih iskal da sum na 10 zavinagi 6toto na tiq godini nqma6 "background" zadni misli i tn kazva6 si si4ko v o4ite ne luje6 i ne manipulira6 horata o6te ne se bori6 v toq surav i kurav jivotec![]()
Life is too fast to listen to slow music.
от 15 годишен със тия глупости се занимавам ся съм почти на 20 прецени дали ставам![]()
от 2 месеца насам съм на 19![]()
na 17 i uni pravq 18 ... za koeto malko me e qd ... mnogo zakoni me hva6tat ... i e nqkvo mizerno .... no pone 6te moje da se sedi kade si iskam do kolkot si iskam i da si piq kvoto si iskam ... nai setne (happy)
искам на 16 може и 17......ама няма![]()
21г
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
17
i az udarih dvaisetaka predi 3 meseca![]()
23
койт кат се чувства!!![]()
![]()
може да съм малак ама винаги ми мислят че съм поне на 17и като има кажа истината става мн кофти
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
не е голямо щастие..Първоначално написано от hooliganka89
![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
на 21 съм![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!