- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години сте
17![]()
xyxy as sam na 16 no naskoro gi navarshih :P demek predi nqkolko dena![]()
![]()
На 18
Голям размер на картинката! /machoka/
mmm ne e vqrno az sum na 14 (na 7 praq 15 ) i si pisha redovno v tazi chast ot forumaПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
18..![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
22
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Я рибки..Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
Дам сега вече разбирам, че тази секция от форума 9секс) ти е любима :P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
19
Бре брех... тука всички на по 17-18-19-20![]()
Аз съм на скромните 14 годинки![]()
+1 i az s1m takaПървоначално написано от marina star
CaMo kesh $$$$$$$$$$
Зле съм![]()
Без дъ искам цъкнах до 14 ама тва лято прая 15![]()
17 и 6 месеца![]()
на 18 съм![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
18 години.![]()
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
16![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
19
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.