- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Винаги аз съм виновна!!!
Naistina tova as iznasqneto e prekaleno (samo pri kraen slu4ai go napravi, spored men) Kazvam go za6toto sestra mi se iznese zaradi sporove s na6ite i sega ni6to ne e kakto predi, ne6tata stavat vse po zle i po zle i ve4e nemoje da govori s na6ite mnogo.Първоначално написано от фея
Spored men va6ite pravqt taka i mislqt taka mojebi zaradi vazrasta... vsmisal 4e sa ot staroto pokolenie, 6tom za na 50 i ne6to zna4i imat tvarde stari razbiraniq (MOJE BI de, az taka si go obqsnqvam) . Raboti6 li ? Opitva6 li da si malko po samostoqtelna? 6tom ne im iska6 mn pari sigurno Da. Spored men pri polojenie 4e si na 19 ve4e i var6i6 si4kite si zadaljeniq prosto nevijdam pri4ina da se darjat taka s teb. I za kakvo brat ti go puskat deto e na 17g, a teb ne? Za6toto si momi4e li? Strah gi e da ne te nasilqt nqkade? Bojeee. Az mislq 4e e nai-dobre da pogovori6 s tqh, posle nqma da e zle da zapoznae6 priqtelq ti s tqh da vidqt 4e mom4eto e svqstno i nqma za kvo da se pritesnqvat, prodalji s zadaljeniqta vka6ti (koito nari4a6 podmazvane)) ) . I ako sled vsi4ko tova ni6to ne deistva moje da se iznese6, ako go iska6 razbira se! Uspeh.
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...