С тези думи "Просто не се получава" ме зарязаха преди време и дори не ми пукаше казах еби му майката не е последната и така е занимавам се с други момичета всичко ала бала но не съм щастлив и се замислих че и преди не съм бил щастлив просто бях щастлив преди година две но не и сега и незнам каква е причината дали е заради някое момиче или просто от възраста ахха незнам само че съм много тъжен супер мн станал съм мн чувствителен и ми пука за момичетата .. пука ми какво ще кажа на коя и как ще го приеме коя ще целуна коя ще нараня пука ми .. а до сега не ми е пукало липсва ми времето преди когато бях влюбен и щастлив .. та утре е св.Валентин и тфа ми става още по гадно защото има с кой да съм но баси нали трябва да си влюбен та аз в кой съм влюбен в себе си .. Дразна се че ме зарязаха скоро с думите просто не се получава подяволите кое не се получава та аз съм станал толкова мил и добър че сички се учудват от мен промених се заради едно момиче а тя ми каза просто не се получава малко преди св.Валентин бях измисил толкова неща за нас двамата бях и купил подаръци мн по-рано щяхме да си прекараме най -хубавата нощ в живота ни .. а тя ме заряза направо незнам какво да правя всички тея сърца глупости дето съм на купил .. ;( ;(