- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Купидон срещу Дионисий
Ще ме умориш![]()
Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.
Дионисий.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Първоначално написано от demons_of_my_soul
Но ето че, Купидон се изправя на крака и отвръща на удара !
Дионисиий лежи на земята и мисля че това беше края ...
Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.
Горкият Купидон.. досега не бях виждал такова нещо.. Какво дерби.. Но какво подяволите е това ?!?Първоначално написано от demons_of_my_soul
Това е Афродита!
Какво прави тя тук?
О боже АФродита се опитва да разсее Дионисиий и подяволите тя се съблече чисто гола .. Дионисий тръгва към нея ... И през това време дами и господа малкият Купидон забива нож в гърба на Дионисий...
п.п.Ще се видим отново след рекламите![]()
Ако някой е решил неска да почерпи да знае че аз бонбони не пия![]()
![]()
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Естествено че ДионисийНе съм привърженик на Св. Валентин и никога няма да бъда но Трифон Зарезан си е български празник който аз много уважавам.
![]()
винито ще победи любовтакаТ сме пияни всички се обичаме :P
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Боже господи.. Какво е това ?
Дионисий,Купидон и Афродита седнаха на маса ?!?!
Сега вече са ми ясни намеренията на Дионисий.. Иска да напие Афродита и да се възползва от нея ...
п.п. Бай дъ уей двата празника вървят ръка за ръка .. Първо малко винце ,а след винцето идва ред на любовта![]()
именноно преди всичко е винцето... червеничко едно такова ..аууу
![]()
![]()
:P
Предпочитам да съчетая 2 та празника,но гласувам за Купидон ,тъй като съм адски влюбен,а и вече не пия (жена ми е виновна)
![]()
![]()
![]()
Забавлявайте се това е най-важното
![]()
![]()
и аз съм такаПървоначално написано от demons_of_my_soul
![]()
айде пияници и влюбени сърца отивам да чистя, че довечера ще избухваме на старите градски шлагери:P
Айде като свършиш в вас мини да изчистиш и през насПървоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
![]()
в замяна какво ще получаПървоначално написано от nempoB
![]()
хахах Ами .. Тайните съставки за коктейл "Камикадззе"Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
![]()
еее изнуди ме ей сега идвамПървоначално написано от nempoB
![]()
\Първоначално написано от demons_of_my_soul
/ Всички сте канени
![]()