- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Купидон срещу Дионисий
Ок.Живея в село Малконадолнище ул. Голямо Нагорнище Блок -3- ет.-1 втората маза от ляво![]()
Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.
ееле те селата ни малко близки по название .. Аз сбм от село стърчи пишка, ямболско.. не каза как се казвашПървоначално написано от nempoB
аз съм Курвалинка Въртибаджакова
![]()
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
хехехехе
http://newsimg.bbc.co.uk/media/image...583_banky6.jpg
камъните падат... и още нещо![]()
гхаххааахахахахаха ебати картинката![]()
смешно ми е щото не вярвам нито в бог нито в нещо друго... даже и на себе си не вярвам понякога
![]()
![]()
Първоначално написано от demons_of_my_soul
Ей по-леко с Купидон...
И на мен ми е приятно казвам се Шишо Бакшишо Джуниър тате е Таксиджия![]()
Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.
И през насПървоначално написано от nempoB
![]()
Свети Валентин никога не съм го празновам няма и да го празнувам предпочитам да празнувам Българси празници а не некви празници взети от Америка като Свети Валентин и Хелоин аз съм Българин и празнуван Трифон Зарезан
П.П.Пък ако трябва човек да показва любовта си веднъж в годината тури му вестник че ще се распадне
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
ехее ще ви таксувам бе еййПървоначално написано от kifla
![]()
![]()
От мен освен рецептата друго нищо няма да получишПървоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
![]()
поне една чашка винцеПървоначално написано от nempoB
?
Пия само "Траминер" ако те устройва ноу проблем![]()
всичко ме устоива мене нямам претенцииПървоначално написано от nempoB
![]()
Нямаш грижи тогаваПървоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
![]()
+ 1Първоначално написано от [LP
Дионисий
"Трифон зарезан рулз, пък утре ще ти подаря картичка и цветя :P "
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
Първоначално написано от demons_of_my_soul
Победи понеже Купидон е опиянен от любов и не му се занимава с глупости![]()
Май Купидон
ДионисиЙ мн ясно![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx