- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали е бременна?
случая е следния-секс идва ми вадя го и се празня вънка.има ли вероятност преди да го извадя да е фърлило и вътре.Защото днес не и идва и има напрежение голямо.Ще има тестове и т.н беше преди 10 дни мерси за коментарите и някакви съвети ,има точни хора тука,дайте мнение какво що как
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Макар и много малко вероятно да е - има такъв вариант.
Но... какво по-хубаво от това на свети валентин да разбереш, че ще ставаш татко.![]()
![]()
![]()
вие за презервативи не сте ли чували бре![]()
![]()
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
темата е друга ако може по нея тва кво има и няма е друг въппрос.станало тъй че слушам искам мнения ако може
както каза някой горе дори и малак има шанс но се пак ако ти нз няма кой другкато си направи един тест приателката ти ще разбереш какво е станало
![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
а вечер може ли да се прави доколкото знам сутрин е по добре
Честито . ти си баща ! другата година май ще празнуваш трифон зарезан с клуба на бащите алкохолици !![]()
![]()
moje i vecher , da , kupete 1 SureCheck - vytre si pishe sichko , za nego kazvam , zashtoot toi mi e poznat , moje i dr da imakym 3-4 lv e
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
xixixxiПървоначално написано от Crag Hack
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Не знам от колко време водите полов живот, но наистина не разбирам защо рискувате така и водите ли се от максимата: "Това на мен няма да ми се случи?"
Съвсем несъзнателно може да се 'изпуснеш' в нея. Малко са момчетата, които могат да се въздържат докато го 'изкарат' и свършат навън.
Струва ли си да поемате такива рискове, пхах?
Вземете тест и дано вие да не сте от ония, които ще класифицират една нежелана бременност като 'гаф'.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
tei e koito ne pozla gumichki baraПървоначално написано от Ravage
PS namlq go![]()
Emi da .......test4e za vseki slu4ai makar 4e mislq 4e ne e mn v1zmojno,no kakto kazaha vse pak ima nqk1v 6ans
USPEH!!!
решихме проблема се пак мерси мойете да я изтриете тая тема![]()
някой друг път :P
6te mi kaje6 li ako moje kak "re6ihte problema" 6toto az sega imam sa6tiq i sam doosta pritesnena . merci predvaritelno
ако може и аз искам да знам...защото съм в същата ситуация и съм притеснена... не бяхме планирали да правим секс...н всичко стана спонтанно... и той нямаше презерватив... бяхме на тъмно и не съм сигурна дали е свършил извън мен... макар,че отиде в банята.. .моля помогнете ниПървоначално написано от the_flower
![]()
![]()
Абе хора вие е кой век живеете?! З презервативи и контрацептиви не сте ли чува ли?! Баси тъпотия и простията да си праите секс на доверие... Бе хубава раота сеа да си баща ... То се мисли преди да се направи нещо!![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Mi bremenna e![]()