.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    Град
    Somewhere over the rainbow*
    Ще се обърна и ще си тръгна най вероятно разплакана нея ще я храня като ми мине а него няма да искам да го видя повече
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Най-вероятно няма да кажа нищо и ще си тръгна.Относно изневеряващия-няма да го погледна повече

Re: Каква ще е реакцията ви ?

Цитирай Първоначално написано от Lapad-Brada
    Здравейте нов съм във форума и измислих една темичка нзм дали я има,но я поствам Та въпроса ми е : Ако хванете вашата половинка в момента когато ви изневерява.Каква би била вашата реакция? Бихте ли стигнали до бой или ще предпочетете по-мирно решение на проблема И какво ще бъде то
    нямам си никаква идея...не ми се е случвало...

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    А то в случая момчето няма никаква вина!
    Тя е обвързана и тя трябва да знае къде да си сваля гащите.
    Моя приятел ако ми изневери момичето с което го прави какво е виновно?Не помня да съм слагала етикет на чЕлото на приятеля ми - "Обвързан,не го гледай,не мисли за него и така на татака".
    Vladoka rulzzz

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Re: Каква ще е реакцията ви ?

Цитирай Първоначално написано от Lapad-Brada
    Здравейте нов съм във форума и измислих една темичка нзм дали я има,но я поствам Та въпроса ми е : Ако хванете вашата половинка в момента когато ви изневерява.Каква би била вашата реакция? Бихте ли стигнали до бой или ще предпочетете по-мирно решение на проблема И какво ще бъде то
    Имам чувството, че не бих се разплакала, не знам защо, нищо, че съм адски емоционална. Поне не на момента. Ще отида при тях, за да му привлека вниманието, ще му кажа "Хубаво тогава" и ако момичето не знае, че моя си има приятелка, ще го целуна продължително и ще му заявя "След ... месеца (8 засега) така и не успях да те науча да се целуваш,..." (за да може поне малко нея да я жегне фактът, че него не го свърта на едно място) "... дано новата ти придобивка да има по-голям успех от моя... Аз лично вече не искам да имам нищо общо с теб.", а нея ще я предупредя, че след като й признава всеки ден, че я обича с цялото си сърце, трябва вече да го очаква при друга... После ще се постарая да измисля начин да го прецакам така, както той мен е прецакал и ме е накарал да му вярвам. Дали ще е със спокойни действия, или най-накрая ще отговоря "Да" на един близък приятел, който преди доста време ме питаше "Може ли да го набия?" (още не ходехме, аз много го харесвах моето човече, а той се държеше като пън). Не бих му отговорила на търсенията, но ако след 2-3 седмици пак не се е отказал и се убедя, че е искрен, тогава може да му дам втори шанс, но ако се повтори, няма да има милост, ако ще действително да ми свали цялото нощно небе...
    Май прекалено се вкарах във филми, но истината е, че ще съм дяволски разочарована, наранена и бясна, 100% ще плача 1-2 дена без да спирам след случката, за по-късно не знам. Защо бих реагирала спокойно ли? Защото съм преживявала и доста разочарования от него и още едно повече няма да е чак такава изненада може би. И все пак, аз почти не съм ревнива (казвам почти, защото леко се страхувам от някои голямоцицести кифли от класа му), той си има пълна свобода да си общува с други момичета (ама то какво общуване пада... ). А и ме съмнява да има друга толкова откачена да хлътне толкова жестоко по него още от началото и да успее да го изтърпи още в първите 3-4 месеца, както не може да се държи като гадже...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от Angle_f
    Най-вероятно няма да кажа нищо и ще си тръгна.Относно изневеряващия-няма да го погледна повече
    нещо такова...
    винаги тва с `изневярата` ми е лбило адски гнусно...
    не зднам на момента как ше реагирам,ама един такъв случай ше е края (:

Един централен на пича с приятелката ми,казвам му сорка брат,но току що целуваше приятелката ми.След което ще се обърна и ще си тръгна...А ако ги хвана секс да праят или нещо по сериозно...вероятно пича няма да се размине със един централен...
    ...а пичката я вписвам във моя "dirty fuckin' nasty shit bitchez" списък...
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Или ще гледам докато не ме види,ще отида ще му набия един шамар.Или пък ще му звънна по телефона и ще го питам какво прави,ще ме излъже нещо и ще му кажа "Обърни се" и пак шамар
    offline forever!

Фен
    Град
    stara zagora
    ще се напия ще я оставя ще пиша разкази (първите 2 може да са в обратен ред)
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Може би просто ще мина покрай тях, ще ги погледна и ще си отмина... А колкото до момчето ми, да забрави за мен! Щом ще търси друга, значи не ме заслужава... Естествено и хубаво ще се нарева, с надеждата да ми олекне Дано не ми се случва...

Бих го зарязала на момента..

Град
    София
    Мацкта ще остане без глава,а младежът...без нещо друго!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си