- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво липсва във връзката ви?
Има ли нещо във връзките ви, което приятеля/ката ви не ви го дава, а ви липсва ??
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Лапаш пръста ми съвеста ми се пробужда,никоя друга като теб не ме възбужда...
Усещаш ли ме бейби нямаше ме дълго тук, още аз ли съм бейби този в твоя ум, може ли да го направим когато всички спят, аз и ти в чершафите за последен път
Приятелят ми не ми дава,да ходя сама на диско![]()
Не ми дава и тук да пиша,ама аз си пиша.
Не ми дава и с момчета да ходя на кафе.
Радвам се че не се сещам за такова нещо![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
мии...да ти кажа.. май няма такова нещо.. ох, какво готино мъжленце си имам:P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не ми дава...не ми дава...всичко ми дава и май нищо не ми липсва,освен самия него понякога.Дори да му стане гадно от нещо си мълчи,за да не прави сцени(което в повечето случаи ме дразни, защото искам да знам какво не му е приятно и какво го кара да се чувства зле,за да го избегна).![]()
Първоначално написано от miloto_girl-4e
И аз и аз![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
хах преовели4авате! това 4е ви дават вси4ко или обратното не ги прави пове4е или по малко перфектнине вярвам никога да не сте се карали,и поне за не6то дребно да не сте се разбирали! НЗ НО ИЗДИГАТЕ ПОНЯКОГА ''ПЕРФЕКТНАТА'' СИ ВР1ЗКА В КУЛТ,КОИТО САМО СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА СТАВА..... ''ОХ ТОИ ТАКА.... ПАК АЗ ОНАКА... ХЕЛП ХЕЛП...." не искам да изглеждам песимист
извиняван се ако обидих някои ,но никога не можем да полу4им абсолутно вси4ко?! Това не зна4и оба4е 4е не сме щаасливи
![]()
за мен ли4но....по принцип... мажа се с1рди ако сам излязла с мом4е ( аз и не искам де) ;на плаж сама-АБСУРД ! някои 6те ме
открадне :Д до някаде ми липсва собственото пространство, и трябва да се саобразявам
но вси4ко си струва,obi4am go
Първоначално написано от ™G-Baby™
Emi ne bih otkazala da si spodelqme poveche....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Момиче![]()
![]()
![]()
А имаш момче, налиПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
и при мен така...Първоначално написано от [LP
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
липсва ми просто той! у4и в друг град и се виждаме само по4ивните дни...а аз сам мн ревнива и нз как още не съм вдигнала някакъв скандал!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ами като се прибира си събува обувките по средата на коридора и после се спъвам в тях и направо умирамммАма това не е липса де... нищо не се сещам да ми липсва във връзката
ЩАСТЛИВА СЪМ
![]()
Може би малко повечко разбиране,иначе всичко друго е наред![]()
И бтл и аз съм ЩАСТЛИВА,ужасно много с него
Toi mi lipsva .... ;(
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
У него ми липсва това, че не знае как да се държи с момиче, не знае как да я почувства по-специална, дори и да я обича. Вече ми липсват предишните дни, когато всичко се носеше на облак, защото сега имам чувството, че сме по-скоро приятели с по 2-3 целувки и гушки, нищо повече.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Липсваше...тръпка.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Да си промени държането спрямо мен друго неискам. Това мнение незнам дали е за тук![]()
Като всяка двойка и ние имаме свойте дребни проблеми и скандалчета, но с много любов и уважение един към друг оправяме нещата. Мисля, че съм намерила момчето, с което нищо не ми липсваМоже би преди малко се дразнех, че закъсняваше за срещи, но сега виждам, че се старае и дори идва 5 мин преди уговорения час..
![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
неще да ми споделя почти нищо![]()