.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Какво липсва във връзката ви?

Има ли нещо във връзките ви, което приятеля/ката ви не ви го дава, а ви липсва ??

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Лапаш пръста ми съвеста ми се пробужда,никоя друга като теб не ме възбужда...
    Усещаш ли ме бейби нямаше ме дълго тук, още аз ли съм бейби този в твоя ум, може ли да го направим когато всички спят, аз и ти в чершафите за последен път

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Приятелят ми не ми дава,да ходя сама на диско
    Не ми дава и тук да пиша,ама аз си пиша.
    Не ми дава и с момчета да ходя на кафе.

Радвам се че не се сещам за такова нещо
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    мии...да ти кажа.. май няма такова нещо.. ох, какво готино мъжленце си имам :P
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    somewhere over the rainbow
    Не ми дава...не ми дава...всичко ми дава и май нищо не ми липсва,освен самия него понякога.Дори да му стане гадно от нещо си мълчи,за да не прави сцени(което в повечето случаи ме дразни, защото искам да знам какво не му е приятно и какво го кара да се чувства зле,за да го избегна).

ми през повечето време ми липсва той, понеже сме леко на 2те крайни точки на СФ и се виждаме след даскало ... ама не всеки ден, и понякога ми става много кофти като не е близо до мен ...

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    мии...да ти кажа.. май няма такова нещо.. ох, какво готино мъжленце си имам :P

И аз и аз
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    MoHTaHa
    какво може да ми липсва с перфектно момче до себе си,каквото е моето

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    хах преовели4авате! това 4е ви дават вси4ко или обратното не ги прави пове4е или по малко перфектни не вярвам никога да не сте се карали,и поне за не6то дребно да не сте се разбирали! НЗ НО ИЗДИГАТЕ ПОНЯКОГА ''ПЕРФЕКТНАТА'' СИ ВР1ЗКА В КУЛТ,КОИТО САМО СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА СТАВА..... ''ОХ ТОИ ТАКА.... ПАК АЗ ОНАКА... ХЕЛП ХЕЛП...." не искам да изглеждам песимист извиняван се ако обидих някои ,но никога не можем да полу4им абсолутно вси4ко?! Това не зна4и оба4е 4е не сме щаасливи

за мен ли4но.... по принцип... мажа се с1рди ако сам излязла с мом4е ( аз и не искам де) ;на плаж сама-АБСУРД ! някои 6те ме открадне :Д до някаде ми липсва собственото пространство, и трябва да се саобразявам но вси4ко си струва,obi4am go
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Shumen
    Emi ne bih otkazala da si spodelqme poveche ....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Супер фен
    Момиче

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Момиче
    А имаш момче, нали

.....доверие....

Цитирай Първоначално написано от [LP
    Feelthless].....доверие....
    и при мен така...
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    липсва ми просто той! у4и в друг град и се виждаме само по4ивните дни...а аз сам мн ревнива и нз как още не съм вдигнала някакъв скандал!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

hottie
    Guest
    Ами като се прибира си събува обувките по средата на коридора и после се спъвам в тях и направо умираммм Ама това не е липса де... нищо не се сещам да ми липсва във връзката ЩАСТЛИВА СЪМ

Може би малко повечко разбиране,иначе всичко друго е наред

И бтл и аз съм ЩАСТЛИВА,ужасно много с него

Toi mi lipsva .... ;(

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    У него ми липсва това, че не знае как да се държи с момиче, не знае как да я почувства по-специална, дори и да я обича. Вече ми липсват предишните дни, когато всичко се носеше на облак, защото сега имам чувството, че сме по-скоро приятели с по 2-3 целувки и гушки, нищо повече.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на sometimes_
    Липсваше...тръпка.
    I`m trying to make your dreams come true...

Да си промени държането спрямо мен друго неискам. Това мнение незнам дали е за тук

Град
    v sur4iceto na Steli
    POVE4E VREME DA PREKARVAM S NEGO ne jivee v moq grad i nqmame vuzmojnost da se vijdame vseki den. Lipsva mi adski mnogo... no i taq godina i sled tva 6te sme si zaedno vsqka minutka

Като всяка двойка и ние имаме свойте дребни проблеми и скандалчета, но с много любов и уважение един към друг оправяме нещата. Мисля, че съм намерила момчето, с което нищо не ми липсва Може би преди малко се дразнех, че закъсняваше за срещи, но сега виждам, че се старае и дори идва 5 мин преди уговорения час..
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Ами и ние си имаме дребни проблемчета.Като цяло не ми липсва абсолютно нищо защото аз получавам и давам всичко за нашата връска!Понякога немога да го разбера дали сериозно ми говори или се шегува, но това е незначително.Важното е че много се обичаме!

Град
    Враца
    неще да ми споделя почти нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си