- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква ще е реакцията ви ?
ще убия мръсницата а на него ще му отрежа члена :Д за да неможе да чука друга и ще го зарежа :Р
Едва ли, ако тръгне да ми изневерява, ще го хвана в крачка, защото нашите 150 км. пречат....Имам му доверие и това е, но само ако разбера, че всичко това досега е било една лъжа, или че си има друго момиче направо не знам какво ще му правя!!!А пък, ако ги видя СЛУЧАААЙНО някъде, тая пача направо ще й издърпам косата и не знам какво ще му сторя и на него... Лелееее като пиша това как не счупих нещо из нас.... доста ГНЯВ ме обхвана в моментааа...... че направоо....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Lapad-Brada
Случвало ми се е един път и първоначално не направих нищо седях и гледах като пълен идеот как се `мляскат` пред дискотекатаСлед това влезнах вътре и той дойде при мене явно беше решил ,че ще се прави на оборотен и не беше разбрал ,че съм го видяла ... като го попитах кое е момичето и ми се направи на ударен .. много се издраних
и нещо той ми се сопна и ми влезна яко power в ръцете
и после го скъсах .. няма смисъл да се занимавам с човек ,който ми изневерява и се опитва да ме лъже
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
+10000000000000000000000000000000Първоначално написано от Tazadar
УЖАССССССССПървоначално написано от atwood
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
6te go pogreba jiv....toi za men ve4e nqma da sa6testvyva......Estestveno nqma da se izlagam i da se bia....
хмм,не ми се е случвало и дано да не ми се случи,но ако все пак имам такъв кусмет пурво ще се разреза,после ще се разкрещя и след тва му бия шута(ама не буквално) ми просто си зиам работите и го зарязвам...
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ами ако го хвана с друга,просто 6те отида,6те им плесна по 1 и на двамата,6те се обърна и 6те си тръгна,...Ако има смелостта да ми се обади,за да ми каже някое тъпо оправдание от рода на :" Аз бях пиян,не знаех какво правя" 6те го направя луд ... Но все пак има 6анс и да му простя, но има и 6анс и да ме избие на бой
![]()
Зависи от мн не6та :P
Emi mnogo zavisi..ako xodq s momcheto ot 1-2...4-5 dena ili 1-2 sedmici..prosto izlizam i tova e kraq...
Ako sum s nego ot 1-2-3..5-6 meseca ..i go obicham..sus sig shte se razplacha,pak shte izlezna,no shte mu kaja che ne sum go ochakvala ot nego i sum ujasno razocharovana i tova pak shte bude kraq
maliIiI.. kvi ste mi boiniISAMO TAKA !!!! ....
azZ neznam.. edva li 6te trugna da q biq taq..vse pak tq ne e vinovna.. veroqtno 6te gi podmina.. a ako q poznavam taq..posle kat se vidimMm..6te e zabavno:d
ем то кат' се размислиш по тая тема..и си мислиш че мн неща би направил.. ама като ти се случи наистина и реакциите са много прибързани ... и като си бесен, и кат не си го очаквал.. и.. де да знам, иначе сиг ще се пръсна от вътре, но бих отишла да мина точно през тях двамата, така че приятеля хубаво да ме види,че съм го видяла с тая новата му, ако ми каже нещо или ще ми се развикам или ще го подмина..и до там с НАС .. тоест няма да има вече НАС ..![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Е как к'ва ? Текста четоха...паля им свещ
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Като ги видя реакция абсолютно никаква ... 5 мин след това ще и звънна да я питам какво прави и какво общо има с него ... след това ще я издебна преди да се прибере у дома.... или пък ще я преследвам с колата требва малко да и зема страха за да ми каже истината ... това е !
Choveshkiq harakter e mnogo stranen...izuchavam go ot godini i pak mi e trudno da precenq individualna lichnost v daden moment
http://azsymgogo.aha.bg
Ще отида да и кажа ''Браво, бе...'', ще се обърна и ще си тръгна.Не мисля, че тя ще е заслужила да хабя сили и нерви за нея повече.![]()
Има и една малка вероятност да и простя, но зависи от много неща и е малка тази вероятност, защото доверието към нея вече е загубено и много трудно се възстановява.![]()
Точно така...Първоначално написано от Spider4eto
Ако ми пука за него ще се обърна и ще се тръгна разплакана...и няма да искам да го видя вече
Ако прекалено ми пука...ще я смажа тая кучка дето е с него,а него ще зарежа...
Ако не ми е толко зор ще им се изсмея в лицето и пак ще го зарежа![]()
Него ше го изгледам с отвръщение ще му забия един шамар(да има екшън) а на нея ще и пожелая успехКво друго можеш да напраиш?
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Ще издивея и ще почна да крещя и да изпотрошавам всичко![]()
![]()
![]()
Да не ме търси повече за нищо, даже да се е поучила от грешката си. Това да й остане за урок и да се надяваме, че няма да прави така повече. (малко вероятно, ако си е курва по генетичен път)
В моменти,като този,разтърства6то емоционални....не съм на себе си,ни6то чудно да метна не6то по тях...Не ми се е случвало(за сега)В случая...единствената вина,която трябва да търся е в гаджето ми...
6те се опитам да притъпя емоциите си,да запазя контрол над себе си,и по-късно...6та му драсна един смс"Сбогом,обич моя...ти не си добре,като мен жена 6те сре6тне6...само че незнам къде...6те ме търсиш,ама няма да съм тук...вече 6те ме чука някой друг"...това,в комплект с безразличието ми,мисля че е правилния урок
![]()
1во ш забия 1 мое и поече шамари на тас дет е с него
и 2ро ш скъсам с него колкото и да го обичам тфа нещо няма да го простя
OnLy God CaN Judge Me !