.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    в момента съм спокойна и бих отг. - че ще си тръгна и ще си сменя номера...ОБАЧЕ ( ако се случи,ДАНО НЕ СЕ!!!!) тогава няма да съм никак спокойна и просто нз каква ще ми е реакцията..

ще убия мръсницата а на него ще му отрежа члена :Д за да неможе да чука друга и ще го зарежа :Р

Град
    MoHTaHa
    мии няма смисъл да се унижавам ид а се разправям с тях,просто ще се извиня,че ги прекъсвам иии ще му кажа,че с мен е до тук

Супер фен
    Едва ли, ако тръгне да ми изневерява, ще го хвана в крачка, защото нашите 150 км. пречат....Имам му доверие и това е, но само ако разбера, че всичко това досега е било една лъжа, или че си има друго момиче направо не знам какво ще му правя!!! А пък, ако ги видя СЛУЧАААЙНО някъде, тая пача направо ще й издърпам косата и не знам какво ще му сторя и на него... Лелееее като пиша това как не счупих нещо из нас.... доста ГНЯВ ме обхвана в моментааа...... че направоо....

Re: Каква ще е реакцията ви ?

Цитирай Първоначално написано от Lapad-Brada
    Здравейте нов съм във форума и измислих една темичка нзм дали я има,но я поствам Та въпроса ми е : Ако хванете вашата половинка в момента когато ви изневерява.Каква би била вашата реакция? Бихте ли стигнали до бой или ще предпочетете по-мирно решение на проблема И какво ще бъде то

Случвало ми се е един път и първоначално не направих нищо седях и гледах като пълен идеот как се `мляскат` пред дискотеката След това влезнах вътре и той дойде при мене явно беше решил ,че ще се прави на оборотен и не беше разбрал ,че съм го видяла ... като го попитах кое е момичето и ми се направи на ударен .. много се издраних и нещо той ми се сопна и ми влезна яко power в ръцете и после го скъсах .. няма смисъл да се занимавам с човек ,който ми изневерява и се опитва да ме лъже
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Цитирай Първоначално написано от nempoB
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Бой и по двамата докато мърдат
    и дишат
    +1
    Радвам се, че още има здравомислещи хора
    +10000000000000000000000000000000

Цитирай Първоначално написано от atwood
    зарежи като мене на СВ.ВАЛЕНТИН
    УЖАСССССССС
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

6te go pogreba jiv. ...toi za men ve4e nqma da sa6testvyva......Estestveno nqma da se izlagam i da se bia....

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    хмм,не ми се е случвало и дано да не ми се случи,но ако все пак имам такъв кусмет пурво ще се разреза,после ще се разкрещя и след тва му бия шута(ама не буквално) ми просто си зиам работите и го зарязвам ...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Ами ако го хвана с друга,просто 6те отида,6те им плесна по 1 и на двамата,6те се обърна и 6те си тръгна,...Ако има смелостта да ми се обади,за да ми каже някое тъпо оправдание от рода на :" Аз бях пиян,не знаех какво правя " 6те го направя луд ... Но все пак има 6анс и да му простя, но има и 6анс и да ме избие на бой Зависи от мн не6та :P
    And I don't care about you if you don't care about me !!!

http://www.jivotno.com/wildchild

Град
    sofiq
    Emi mnogo zavisi..ako xodq s momcheto ot 1-2...4-5 dena ili 1-2 sedmici..prosto izlizam i tova e kraq...
    Ako sum s nego ot 1-2-3..5-6 meseca ..i go obicham..sus sig shte se razplacha,pak shte izlezna,no shte mu kaja che ne sum go ochakvala ot nego i sum ujasno razocharovana i tova pak shte bude kraq

Град
    STARA ZAGORA
    maliIiI.. kvi ste mi boiniI SAMO TAKA !!!! ....
    azZ neznam.. edva li 6te trugna da q biq taq..vse pak tq ne e vinovna.. veroqtno 6te gi podmina.. a ako q poznavam taq..posle kat se vidimMm..6te e zabavno :d

ем то кат' се размислиш по тая тема..и си мислиш че мн неща би направил.. ама като ти се случи наистина и реакциите са много прибързани ... и като си бесен, и кат не си го очаквал.. и.. де да знам, иначе сиг ще се пръсна от вътре, но бих отишла да мина точно през тях двамата, така че приятеля хубаво да ме види,че съм го видяла с тая новата му, ако ми каже нещо или ще ми се развикам или ще го подмина..и до там с НАС .. тоест няма да има вече НАС ..
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Emii az sum mu kazala..da pravi kakvoto iska..ama a go hvana poveche nqma da e muj!Bukvalno shte go kastriram na mqsto puk posle da pravi kakvoto iska
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    pod liubimata
    Е как к'ва ? Текста четоха...паля им свещ
    my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE

Град
    Sliven
    Като ги видя реакция абсолютно никаква ... 5 мин след това ще и звънна да я питам какво прави и какво общо има с него ... след това ще я издебна преди да се прибере у дома.... или пък ще я преследвам с колата требва малко да и зема страха за да ми каже истината ... това е !
    Choveshkiq harakter e mnogo stranen...izuchavam go ot godini i pak mi e trudno da precenq individualna lichnost v daden moment

http://azsymgogo.aha.bg

Ще отида да и кажа ''Браво, бе...'', ще се обърна и ще си тръгна.Не мисля, че тя ще е заслужила да хабя сили и нерви за нея повече.
    Има и една малка вероятност да и простя, но зависи от много неща и е малка тази вероятност, защото доверието към нея вече е загубено и много трудно се възстановява.

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Бой и по двамата докато мърдат
    и дишат
    Точно така...

Ако ми пука за него ще се обърна и ще се тръгна разплакана...и няма да искам да го видя вече
    Ако прекалено ми пука...ще я смажа тая кучка дето е с него,а него ще зарежа...
    Ако не ми е толко зор ще им се изсмея в лицето и пак ще го зарежа

Голям фен
    Него ше го изгледам с отвръщение ще му забия един шамар(да има екшън) а на нея ще и пожелая успех Кво друго можеш да напраиш?
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Ще издивея и ще почна да крещя и да изпотрошавам всичко

Да не ме търси повече за нищо, даже да се е поучила от грешката си. Това да й остане за урок и да се надяваме, че няма да прави така повече. (малко вероятно, ако си е курва по генетичен път)

В моменти,като този,разтърства6то емоционални....не съм на себе си,ни6то чудно да метна не6то по тях ...Не ми се е случвало(за сега)В случая...единствената вина,която трябва да търся е в гаджето ми... 6те се опитам да притъпя емоциите си,да запазя контрол над себе си,и по-късно...6та му драсна един смс"Сбогом,обич моя...ти не си добре,като мен жена 6те сре6тне6...само че незнам къде...6те ме търсиш,ама няма да съм тук...вече 6те ме чука някой друг"...това,в комплект с безразличието ми,мисля че е правилния урок

Град
    Бургас
    1во ш забия 1 мое и поече шамари на тас дет е с него
    и 2ро ш скъсам с него колкото и да го обичам тфа нещо няма да го простя
    OnLy God CaN Judge Me !

Аз съм твърдо против боя , това е гадна работа.

Само убийството върши работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си