- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 12 годишна роди момче в Сливен
12 годишна роди момче в Сливен и вече го кърми,съобщиха от болницата.Невръстната Янка станала майка като по учебник.Момченцето било напълно доносено,с тегло 2,3кг.Кръстила го Кольо на свекъра си.Много обичам бебето си,искам още деца,каза тя.Янка разчитала на помощта на двете баби,които са на по 33г.Девойката се залюбила със 17-годишния Спиридон миналата година.Родителите й не я давали,но момчето я откраднало и я завело при семейството си.
![]()
![]()
![]()
![]()
...Това е от вестник 24 часа
Един от признаците за това че си циганин: да разрешаваш на 12 годишната си дъщеря да пуши пред децата си
Кво се очудвате толкова то при мангалите си е практика да се женят на 12 що па да нямат и деца (ако момичето е циганка де)![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
Еми според мен е от ромското малцинство, само не мога разбера армия ли си правят че да станат мнозинство???![]()
![]()
![]()
![]()
Епъ ко и туй чуду подпись?
ММ тва при циганите е често срещаноЗа кво ли го пишат чак по вестниците
![]()
ami.................da ciganska mu rabota!Na 12 rajdat na 15 ve4e sa babi........emi zdrave da e ! Nema kvo da se u4udva6....pri tqh naistina e praktika!
хахахаахах баби на 33![]()
![]()
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Tva za tqh e napalno normalno na 11 se jenqta,na 12 s deca,a na 13 s razvod i vsi4ko pak otna4aloAko na 15-16 ne si jenen zna4i ne si "goden" ve4e mn e kasno
![]()
![]()
![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Не не се женят щото като самотни майки взимат повече помощи и социални. Абе тяхното си е цял бизнес да го кажемПървоначално написано от Cool_Bitch
![]()
V Germania su6to se sly4va niakakvi na po 12-13 da rajdat i to dosta 4esto tui 4e ne me y4ydva.
Първоначално написано от &ILoveU2
maika mi e kolkoto babite i
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Ем нали това е циганската свадба 3 дена 3 нощи може да се венчаят но до сега цигани да подписват държавен брак не съм ни чул ни видялПървоначално написано от &ILoveU2
![]()
Първоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
само това чакаме
е то на 13 може ли държавен бракПървоначално написано от Life is Live
![]()
е то че не може не може ама се някога и 18 навършват но пак нямат
Не ме изненадва...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Da pri tqh svatbite sa tri dni qli,pili i se veselili i sled tva ni 4ul,ni vidql.![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
еми то аз по нагоре обясних. Всичко се прави с цел пари. Майка ми работи в едно село лекар и съм горе долу запозната със ситуацията с циганите. Раждат деца и не им пука за тях. Щом може една майка да не иска да заведе детето си на няколко месеца, което има температура 39 градуса, в болница, и то защото нямало да има какво да яде там представи си за какво става дума. Просто така им е изгодно. Взимат си детски помощи социални и все има пари да изкарат месеца. Пращат поотраслите деца да просят. Те хубаво го измислиха да махат помощите за деца, които не ходят на училище.
+1Първоначално написано от Wrathchild
![]()
Има една поговорка "Не е луд този, който чде баницата, луд е този, който я дава". И с циганите е така. Ако не им дава държавата възможност да се отнасят така към децата си и непрекъснато да вземат пари от джоба на данакоплатеца, няма да раждат по толкова много и няма да има такива изтъпления.
SY
Какво да се прави. Грешка на системата.
Трябва да се прави сапунн . !
На сапун !
Расизмът е противозаконен.
krem4et0
+1Първоначално написано от Cool_Bitch
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5