.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

кожичката на главичката ми.. проблем !

значи проблема ми е такъв .. когато не ми е надървен и като заголя главичката си и след малко кожичката сама закрива главичката .... ако не я държа де. ... та има ли проблем ако самичка се закрива ?

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))
    това е много сериозна болест отиваи барзо на доктор!

Прочети темата "Фимоза или защо..." по нагоре-там са описани повредите и ремонтите на пишката.
    Иначе по скоро ти е по дълга кожичка.Има значение и на колко години си.

на 14 съм и защо да е толкова сериозно болест и наистина ли е ?

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    Цитирай Първоначално написано от Marto_92
    и аз съм така.Не е проблем споко

Не е сериозно бе, бъзика те, не се връзвай.

Като се надърви сам ли се заголва, ако не-лесно ли го заголваш, без болка и т.н.От долната страна има една юздичка, изглежда ли като къса, да опъва и обтяга?Ако е къса, в отпуснато състояние като дръпнеш кожичката силно назаде, юздичката ще накланя и главичката.
    Също така има значение пишката вече станала ли е член, в смисъл-окосмена и голяма.
    Виж тези неща и пиши, ако те притеснява тука, пиши на лични.

nee problem. a ti q zabelva6 i sled tova tq se vra6ta sama nali taka. i az bqx tei do skoro sega sam na 16 a ot 15 godi6na vazrast se opravix taka 4e ne se pritesnqvai
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

здравйте .. (знам че много малко хора ще го прочетат... ам който може да помогне)
    значи моя проблем не е само тоя .. главния ми проблем е .. че когато не ми е надървен МОгА да си го заголвам нормално и до края ... Но когато ми е надървен немога да си оголя главичката до края ... не съм сигурен дали е фимоза ... защото не съм наясно .. ! ...имам малко страх от доктораа и затова не отивам да ме прегледа ... страх ме е от това след операцията ..чел съм че на много хора след операцията им е било кофти и гадно и от там ме хваща страха ! неискам да си хващам сериозно приятелка,защото ме е страх ако правя секс с нея да не стане някакъв гаден проблем с пишока ? ...Значи искам да попитам дали може да се оправи с леки опражнения,а не да ходя на доктор.. например да го намазвам с шампоан и да го опъвам малко по малко ..

плс някой да отговори

Marto_92 brat mi ima syshtiq problem pich.Nai-dobre shte e da idesh na lekyr.Vse pak e dosta po dobre ot kolkoto det vikash kyt trygnesh da praish sex priqtelkata ti da sa oplashi i da izbqga (ne priemai ser).Idi na lekyr i shte se opravi spoko !

...имам малко страх от доктораа и затова не отивам да ме прегледа ...
    Ясно.Имаш фимоза, не си първия, нито последния, а и много хора имат същото.Виж сега-няма от какво да те е страх.Аз се оперирах от късо гемче на 24 имам и фимоза, но ще ти обясня след малко.Значи, колкото по късно я направиш тая операция, толкова по бавно ще заздравее а и се увеличава възможноста от странични проблеми.А ти едва ли това искаш-все пак става дума за оная ти работа.
    Виж сега-че болка има, има, ама не е силна, режеща и така нататък.Лесно се търпи, то е повече като силно дразнене.Второ-оздравява бързо.До една седмица след операцията вече няма никаква болка, конците падат, оттам нататък вече просто му правиш бани или го мажеш (зависи кво ти е казал доктора) и той полека лека си добива вид и усет.
    Самата операция не е болезнена-дори и с местна упойка не се усеща нищо.Единственото условие да хване местната упойка е да нямаш възпаление... ако имаш, то се лекува бързо и лесно-трябва да питаш доктора по тоя въпрос, имаш ли и с какво да го излекуваш.Също така е важно да нямаш алергия от упойката.
    Преди операцията-ами трябва да идеш на доктор.Само доктора може да те разбере напълно.Нито ще ти се подиграе, нито ще те подмине с пренебрежение-все пак, той много добре е наясно този проблем какви последствия има...Кажи на родителите си и вървете.Точно сега му е момента да поправиш пишката.Не е нужно да се чувстваш виновен-не си ти виновен за това че природата така те е наказала.А когато оздравееш-ще си готова секс машина, какво още се чудиш, я марш на доктор.

А ако не го оправиш... повярвай ми не е нито приятно, нито нормално, а и може да повлече още проблеми.Как ще правиш секс, ако не изпитваш пълно удоволствие и се мъчиш да излъжеш оная си работа че е изправна.

Щях да забравя за моята фимоза.Още оздравявам от първата операция, а ми предстои втората.Имал съм като малък фимоза, с времето обаче можех да го обелвам, след тренировки.Но е гадно.Сега след няколко седмици без чекии и секс, пак се сви и пак не може да се обели.И така реших и втора операция да има.
    Тъй че това с упражненията дето го мислиш, няма да стане, не решаваш проблем а се залъгваш.

Момче хвани отиди на лекар .. виж всички ти го казват ..
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Абе в какви филми го вкарвате пича ?! Ако беше фимоза нямаше да може да си го забели,а неговия проблем доколкото разбрах е че когато не му е надървен се скрива главичката му.Ами все пак когато не ти е станал той е увиснал естествено че ще се връща кожичката.Нали има гравитация . Просто кожичката ти е по дълга и по дебела.Няма от кво да се притесняваш.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

да когато не ми е надървен МОГА да си го заголвам ... ето това ми е чудното ... и затова се разколебавам дали е фимоза или не
    благодаря ви за отговорите !

и проблема ми е от много време ... но все немога да кажа на нащи .. помня че едно време баща ми ми викаше да си мия пишката за да не остава мръсотия .. а аз ме мързеше и не го слушах и си виках че нищо няма да ми стане.. НО ето ... незнам какво да правя ... ако е фимоза отивам на лекар .. но щом мога да си го заголвам когато не ми е надървен незнам... кажете плс

и проблема ми е от много време ... но все немога да кажа на нащи .. помня че едно време баща ми ми викаше да си мия пишката за да не остава мръсотия .. а аз ме мързеше и не го слушах и си виках че нищо няма да ми стане.. НО ето ... незнам какво да правя ... ако е фимоза отивам на лекар .. но щом мога да си го заголвам когато не ми е надървен незнам... кажете плс
    Фимоза е приятелю.Това че можеш да го заголиш докато не е надървен, не значи че няма проблем.Когато няма фимоза и няма късо гемче-като се надърви се заголва сам.
    Върви първо при личния лекар, вземи едно направление-за уролог или за хирург, нека личния ти лекар ти препоръча (ако му имаш доверие).Когато уролога или хирурга потвърди диагнозата, ще поиска да дойдеш с родител, за да се уговорите за операцията (тя трае минути).Тогава ако все пак те е срам да споделиш с вашите, може пак да помолиш личния лекар (попитай го предварително, ще ти направи ли тази услуга) да им се обади да говори с тях.Личния ти лекар е длъжен да съдейства и да се интересува от хода на лечението.
    Когато отиваш до болницата, кажи на вашите просто че нещо те притеснява и искаш докторите да кажат основателни ли са притесненията.Все пак си мисля че е нормално да им обясниш де-в крайна сметка това са най близките ти хора, те са те родили, те те познават толкова добре, колкото и ти самия се познаваш.
    Хайде, върви, ако има нещо-тука сме

благодаря ви ако имате още отговори давайте :P

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    Значи като ти е надървен въобще ли неможеш да го забелиш

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Абе човек аре обясни къв точно ти е проблема,за да можем да ти дадем съвет става ли?!
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

добре .... значи когато Не ми е надървен мога да си го заголвам нормално и до края ... НО когато ми е надървен мога да си го заголя но малко ... а ако го намажа с шампоан или нещо подобно и ако го напъна малко по малко .. и се забелва повечко но не до края ... имам чувството че мога да го забеля до края но ще текне кръв и ще ме заболи доста ... значи кожичката ми е някак тясна а главичката по голяма и трябва да разширя кожичката за да мине главичката (това изглежда тъпо) но ми е такъв проблема !

Баткодоки щеше много да ти помогне, но за съжаление на момичетата им омръзна да четат за проблемите с пишките на момчетата и го изгониха.Дано размисли и се върне.

@ ABF & XceSS: то всеки като го удари притеснението и трудно обяснява... пише го в последните постове някъде, че не може да го забели надървен.

Цитирай Първоначално написано от ex-teen
    Баткодоки щеше много да ти помогне, но за съжаление на момичетата им омръзна да четат за проблемите с пишките на момчетата и го изгониха.Дано размисли и се върне.

@ ABF & XceSS: то всеки като го удари притеснението и трудно обяснява... пише го в последните постове някъде, че не може да го забели надървен.
    мога ... но не е много както казах с шампоан и се оголва повече ама нещо куца ... а за баткодоки той ми помогна много .. но си тръгна за жалост .. :/ и сега разчитам на вас
    благодаря предварително!

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    До каде го забелваш.До големината на самата главичка или до край

Цитирай Първоначално написано от ABF
    До каде го забелваш.До големината на самата главичка или до край
    ами когато ми е спаднала го забелвам до края да

а за баткодоки той ми помогна много ..
    А той какво каза по въпроса, ако не е тайна?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си