.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на EarthShaker
    ИМАШ КЪС ГЕМ ВЕ ДЕЕ*А

бахтии, четете ве хора......... тфа е оная кожичка отдолу дет се опъва кат тръгнеш го забелваш и не го 'пуска' да се развихри... и е опасно не защото 'момичето шса уплаши' както казаха някои просветени тука, а щот при по бурен секс може са скъса и ше има касапница... кръв мръв...

бтв и аз в моемнта съм в такова състояние но не съм секусално активен така че нямам грижи... все още

значи ... незнам как да го обясня това .. ще го кажа така:когато ми е надървен и искам да го оголя имам чувството че кожичката ми е някак тясна отгоре и немога да го опъна повече надолу ..
    и като видях снимките на късия гем в темата за фимоза и аз имам такава кожичка отдолу,която ми пречи да го опъна повече

П.С:а EarthShaker на колко си години и абсолютно същия ли ти е проблема .. ?ако искаш ми пиши ЛС
    вече ставам нахален с тази тема,за което да ме извините,но ми е гадно пък както казах по горе .. имам малко страх от операцията .. т.е след операцията ! НО ако трябва да отида....

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    Късо гемче е .Опъни го докрая като ти е надървен нищо няма да ти стане .Ако беше фимоза въобще нямаше да можеш да го забелиш и да е надървен и да не е

Цитирай Първоначално написано от ABF
    Късо гемче е .Опъни го докрая като ти е надървен нищо няма да ти стане .Ако беше фимоза въобще нямаше да можеш да го забелиш и да е надървен и да не е
    ако му са пръсне гема ти ли ше хойш го шиеш...

а иначе и аз съм 92... ама не смятам се оперирам през учебната година, за лятото ше видим...Гемчето не е проблемно(аз така си мисля) ако се ползва кондом така че даже и да стана сексуално активен пак ше ми е се тая...

благодаря ви много,ама много ... само да попитам последно късото гемче само чрез операция ли може да се оправи ?

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    Може и докато правиш секс без презерватив и ще те боли много.Да и чер операция се маха но ако правиш секс с презерватив няма да имаш проблеми.А ако се оперираш трябва да сменяш марли и ако ти се надърви почва да тече кръв и не е много приятно

Може и докато правиш секс без презерватив и ще те боли много.Да и чер операция се маха но ако правиш секс с презерватив няма да имаш проблеми.А ако се оперираш трябва да сменяш марли и ако ти се надърви почва да тече кръв и не е много приятно
    ее точно се навих да ходя на лекар .. и като каза че е неприятно ... но е по добре да го оправя да ми е конфортно

Цитирай Първоначално написано от Marto_92
    ее точно се навих да ходя на лекар .. и като каза че е неприятно ... но е по добре да го оправя да ми е конфортно
    При мене не мога да кажа че беше неприятно.По скоро-некомфортно, но болката мина само час и нещо след операцията и докато паднат конците, само боцкаха.Не ме е притеснявало по никакъв начин да ти кажа.Единствено въздържание от чекии трябва, че тогава има опасност да се скъса конец и да се отвори раната, а и като се надърви пуска някоя капка кръв от дупките на конците, но болка при ерекция нямах, освен ако не се запъне накриво в гащите.
    Сега като гледам резултата, съм възхитен, определено си заслужаваше, просто е много по добре, ама много.

а колко време след манипулацията можеше да си се радваш на члена както подобава? и използва ли нещо там: бани или мазила?

Три-четири седмици.По принцип е три седмици периода на въстановяване и още една седмица след това въздържание, след което вече може да се прави секс.
    По принцип при мене конците се задържаха по дълго от очакваното, затова продължи малко повече.Сега има някакви твърди следи по белега, които се надявам да поизчезнат... Ако не се оправи не знам какво ще стане.

ааа ex-teen по време на операцията имаше ли болка ? и ходеше ли на даскало докато се възстановяваше ... ?

По време на операцията нямаше болка в първите 30 мин.Всъщност упойката толкова и трябваше да държи, но доктора сложи още три шева, опасявайки се от усложнения, не знам, не мога да обясня медицински защо.И последните 15 минути упойката преминааа... е не беше най приятното усещане да ти шият пишката без упойка, но го преживях без да подскачам до тавана.Стиснах зъби и изтърпях.По точно, захапах си палеца-доктора видя че се каня да го направя и каза дай си ръката и взе та ми дезинфекцира палеца
    Упойката която използва се казва лидокаин (да не се възприема като препоръка, лекаря сам избира каква упоика да използва).От него може да има алергична реакция, може да питате, ако не знаете дали сте алергични.Самото биене на упойката не е страшно.Мислех че ще боли много, но всъщност все едно ме ухапа комар, почти не усетих.Факта че по иглата на спринцовката има упойка е достатъчно успокоителен.Една стотна секунда след това вече изобщо не се усеща.При самата манипулация, също нищо не се усеща, можете да си говорите с доктора/сестрата (стига да не мърдате много), ако ви е гадно от кръв, не гледайте.А, важно-за да хване упойката не трябва да имате възпаление, при първия преглед се установява.

Аз даскалото го завърших и ходя на работа-да, ходех си на бачкане още на следващия ден, болка нямаше.Сам реших да ида, щото иначе да си вися вкъщи, досадно и тъпо, изнервящо...Ходех си на работа, даже пеша, без колата... вечер на кафенце с френдовете, разправях им за операцията, общо взето е забавно след като си го преживял, да разправяш (и преувеличаваш-то иначе не е интересно).Разказвах им какви огромни скалпели, клампи и ножици, как като ми би упойката му викам-докторе, падна ми оная работа на леглото-то чувството е наистина такова, просто усещаш как изчезва изобщо.Ако пък искате да се спасите от училище, да, дават болнични, няма проблем.

Ха, да-в другата тема за иглите писах и се сетих-може да поискате след операцията да ви дадат скалпела за спомен, той е сменяем накрайник и се изхвърля след операцията.Само внимавайте да не се срежете с него и го приберете в някаква кутиика, или нещо друго твърдо.Жесток е, ще го снимам да ви го покажа.

Цитирай Първоначално написано от ex-teen
    По време на операцията нямаше болка в първите 30 мин.Всъщност упойката толкова и трябваше да държи, но доктора сложи още три шева, опасявайки се от усложнения, не знам, не мога да обясня медицински защо.И последните 15 минути упойката преминааа... е не беше най приятното усещане да ти шият пишката без упойка, но го преживях без да подскачам до тавана.Стиснах зъби и изтърпях.По точно, захапах си палеца-доктора видя че се каня да го направя и каза дай си ръката и взе та ми дезинфекцира палеца
    Упойката която използва се казва лидокаин (да не се възприема като препоръка, лекаря сам избира каква упоика да използва).От него може да има алергична реакция, може да питате, ако не знаете дали сте алергични.Самото биене на упойката не е страшно.Мислех че ще боли много, но всъщност все едно ме ухапа комар, почти не усетих.Факта че по иглата на спринцовката има упойка е достатъчно успокоителен.Една стотна секунда след това вече изобщо не се усеща.При самата манипулация, също нищо не се усеща, можете да си говорите с доктора/сестрата (стига да не мърдате много), ако ви е гадно от кръв, не гледайте.А, важно-за да хване упойката не трябва да имате възпаление, при първия преглед се установява.

Аз даскалото го завърших и ходя на работа-да, ходех си на бачкане още на следващия ден, болка нямаше.Сам реших да ида, щото иначе да си вися вкъщи, досадно и тъпо, изнервящо...Ходех си на работа, даже пеша, без колата... вечер на кафенце с френдовете, разправях им за операцията, общо взето е забавно след като си го преживял, да разправяш (и преувеличаваш-то иначе не е интересно).Разказвах им какви огромни скалпели, клампи и ножици, как като ми би упойката му викам-докторе, падна ми оная работа на леглото-то чувството е наистина такова, просто усещаш как изчезва изобщо.Ако пък искате да се спасите от училище, да, дават болнични, няма проблем.

Ха, да-в другата тема за иглите писах и се сетих-може да поискате след операцията да ви дадат скалпела за спомен, той е сменяем накрайник и се изхвърля след операцията.Само внимавайте да не се срежете с него и го приберете в някаква кутиика, или нещо друго твърдо.Жесток е, ще го снимам да ви го покажа.
    пич благодаря ти много

За нищо, като идеш на преглед, пиши какво ти е казал доктора...

Така нека да го напиша и тука и да се надявам някой да го прочете.....
    Здравейте,момче на 18 години сам и колкото странно да звучи за пръв път пробвах да го забеля защото до сега ме беше страх .. и така надървех го и го забелех обаче испитах малка болка много манинка даже незнам дали може да се нарече болка,чи вапроса ми е това проблем ли е ? или защото ми е било парви пат затова сам испитал малка болка ето и снимка да ми кажете имам ли някав проблем нямам късо генче .. благодаря предварително на всички които се опитат да ми помогнат.
    Да де който иска да ми помогне.. мога да му дам снимка да види дали сам оспял да я забеля цялата благодаря много дано има такива желаещи и да кажа малко трудно я забелвам

значи отидох при доктора ... каза ми сваляй гащите и видя ми я за по малко от 1 мин .. обясних му какъв ми е проблема и той каза че нямам нищо .. каза че може да си го опъна в банята или да ме обрежат ... 1 от 2-те !

Добрите доктори стават дефицит.Отиваш, казваш му че имаш еди какъв си проблем, а той ти казва-момче, нищо ти няма, обаче може да се оправи така и така.Е как тъй хем нищо ти няма, хем може да опъваш в банята или да те обрежат?Сам си противоречи...

abe i as imam neshto podobno ama ne sam siguren k`fo to4no e ... zna4i kato mi e ne nadarven si go zabelvam bez problem ... oba4e kato e nadarven po4va da se zabelva 4ak kato mu dam zor ... i nemoje celiq ako go napana nqkade do polovinata moga da go zabelq ... kajete shto taka ?

Nai-novata i hubava online igra ---> http://playbg.info/image/cyberman/1.jpg

Vlez i mi pomogni na ----> http://playbg.info/users.php?user=cyberman

Цитирай Първоначално написано от cyberman
    abe i as imam neshto podobno ama ne sam siguren k`fo to4no e ... zna4i kato mi e ne nadarven si go zabelvam bez problem ... oba4e kato e nadarven po4va da se zabelva 4ak kato mu dam zor ... i nemoje celiq ako go napana nqkade do polovinata moga da go zabelq ... kajete shto taka ?
    хехе .. пич отивай на доктор .. аз не съжалявам че отидох .. просто еи сега вторник ще ми го цепнат кожичката леко и съм готов ... същия проблем имаш като мене .. ама не се пробвай самичак ..
    айде благодаря ви на всички

Marto_92 q obqsni po podrobno k`fo shte ti pravqt ???

Nai-novata i hubava online igra ---> http://playbg.info/image/cyberman/1.jpg

Vlez i mi pomogni na ----> http://playbg.info/users.php?user=cyberman

ха.. ми доктора каза че може и да не ми правят нищо ... защото не е голям проблема .. ама е по хубаво да се оправи и да не пробвам самичак за да не го докарам до парафимоза!сега трябва да избирам кое от 2-те неща да ми направят ... и да му се обадя. 1-вото е да ме обрежат .. 2-рото е да ми цепнат малко кожичката ... доктора каза че изобщо няма да чувствам .. слагат ми упойката и нищо няма да чувствам(10мин. работа) НЕ Е ТОЛКОВА ТЕЖКО ако проблема ти е като моя

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Marto_92
    ха.. ми доктора каза че може и да не ми правят нищо ... защото не е голям проблема .. ама е по хубаво да се оправи и да не пробвам самичак за да не го докарам до парафимоза!сега трябва да избирам кое от 2-те неща да ми направят ... и да му се обадя. 1-вото е да ме обрежат .. 2-рото е да ми цепнат малко кожичката ... доктора каза че изобщо няма да чувствам .. слагат ми упойката и нищо няма да чувствам(10мин. работа) НЕ Е ТОЛКОВА ТЕЖКО ако проблема ти е като моя
    нищо не си разбрал!

и аз не ги разбирам шото сум едно "докторче"!

питай bungle от форума - тя очевидно е д-р проф дмн и всичко знае и може!

Доки, не си го изкарвай на тях, моля те... Доказа че си специалист в областа на медицината и никой освен НЕЯ не може го оспори

Марто не сам сигорен ама може просто кожи4ката да не се е отлепила и аз бях така ама само падна ма незнам твоито до каква степен поклива глави4ката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си