Цитирай Първоначално написано от Marto_92
...имам малко страх от доктораа и затова не отивам да ме прегледа ...
Ясно.Имаш фимоза, не си първия, нито последния, а и много хора имат същото.Виж сега-няма от какво да те е страх.Аз се оперирах от късо гемче на 24 имам и фимоза, но ще ти обясня след малко.Значи, колкото по късно я направиш тая операция, толкова по бавно ще заздравее а и се увеличава възможноста от странични проблеми.А ти едва ли това искаш-все пак става дума за оная ти работа.
Виж сега-че болка има, има, ама не е силна, режеща и така нататък.Лесно се търпи, то е повече като силно дразнене.Второ-оздравява бързо.До една седмица след операцията вече няма никаква болка, конците падат, оттам нататък вече просто му правиш бани или го мажеш (зависи кво ти е казал доктора) и той полека лека си добива вид и усет.
Самата операция не е болезнена-дори и с местна упойка не се усеща нищо.Единственото условие да хване местната упойка е да нямаш възпаление... ако имаш, то се лекува бързо и лесно-трябва да питаш доктора по тоя въпрос, имаш ли и с какво да го излекуваш.Също така е важно да нямаш алергия от упойката.
Преди операцията-ами трябва да идеш на доктор.Само доктора може да те разбере напълно.Нито ще ти се подиграе, нито ще те подмине с пренебрежение-все пак, той много добре е наясно този проблем какви последствия има...Кажи на родителите си и вървете.Точно сега му е момента да поправиш пишката.Не е нужно да се чувстваш виновен-не си ти виновен за това че природата така те е наказала.А когато оздравееш-ще си готова секс машина, какво още се чудиш, я марш на доктор.

А ако не го оправиш... повярвай ми не е нито приятно, нито нормално, а и може да повлече още проблеми.Как ще правиш секс, ако не изпитваш пълно удоволствие и се мъчиш да излъжеш оная си работа че е изправна.

Щях да забравя за моята фимоза.Още оздравявам от първата операция, а ми предстои втората.Имал съм като малък фимоза, с времето обаче можех да го обелвам, след тренировки.Но е гадно.Сега след няколко седмици без чекии и секс, пак се сви и пак не може да се обели.И така реших и втора операция да има.
Тъй че това с упражненията дето го мислиш, няма да стане, не решаваш проблем а се залъгваш.