Цитирай Първоначално написано от Marto_92
и проблема ми е от много време ... но все немога да кажа на нащи .. помня че едно време баща ми ми викаше да си мия пишката за да не остава мръсотия .. а аз ме мързеше и не го слушах и си виках че нищо няма да ми стане.. НО ето ... незнам какво да правя ... ако е фимоза отивам на лекар .. но щом мога да си го заголвам когато не ми е надървен незнам... кажете плс
Фимоза е приятелю.Това че можеш да го заголиш докато не е надървен, не значи че няма проблем.Когато няма фимоза и няма късо гемче-като се надърви се заголва сам.
Върви първо при личния лекар, вземи едно направление-за уролог или за хирург, нека личния ти лекар ти препоръча (ако му имаш доверие).Когато уролога или хирурга потвърди диагнозата, ще поиска да дойдеш с родител, за да се уговорите за операцията (тя трае минути).Тогава ако все пак те е срам да споделиш с вашите, може пак да помолиш личния лекар (попитай го предварително, ще ти направи ли тази услуга) да им се обади да говори с тях.Личния ти лекар е длъжен да съдейства и да се интересува от хода на лечението.
Когато отиваш до болницата, кажи на вашите просто че нещо те притеснява и искаш докторите да кажат основателни ли са притесненията.Все пак си мисля че е нормално да им обясниш де-в крайна сметка това са най близките ти хора, те са те родили, те те познават толкова добре, колкото и ти самия се познаваш.
Хайде, върви, ако има нещо-тука сме