- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалното момче .
Кое за вас мили дами е идеалното момче
И защо мислите така ?
Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.
Tony Parker
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Andi Garsia
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
И двамата сме идеални![]()
![]()
Хах за тебе може и той да е ..Но се съмнявам че и другите мислят такаПървоначално написано от ra4ence
![]()
Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.
Първоначално написано от sapphirr
хаха според 1 сайт в който сравнят нечия снимка с известна личност на 87% приличам на Джони Деп![]()
може би имаш в предвид мен ...
Рядко има 2ма човека,които мислят еднаквоПървоначално написано от nempoB
А и на някои може да им е баща,така че на дали ще е идеалния
![]()
Smile!?
няма идеални хора..но и аз си имам идеал иии оня ден го срещахх
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
hora" idealno mom4e?""idealno momi4e.?"???kato sr6tnete nqkoe mom4e ili momi4e nezavisimo kak spored vas trqbva da izglejda to kakvo pravite?kazvate si:tva ne e idealnoto mom4e/momi4e i go ostavqte !!!!????? taka li?nqam ni6ty lo6o da si predstavi6 kak 6te izglejda idealnoto za teb mom4e/momi4e,no vse pak ne vie kontrolirate surceto si nali??
направо думата идеални не ви е в категорията...Първоначално написано от Tazadar
високо 1.86-1.90
леко закръгленко-70-75 кг някъде
серозно, да не се налага да съм му майка
другото е без значение![]()
Разни хора , разни идеалиПървоначално написано от ra4ence
Напълно съм съгласен с теб .А за възрастовата граница изобщо не ми се говори .. Скоро имаше едно постче за някакво 12 годишно девойче което,излизало с 26 годишен ..
![]()
мен също ме сравняват с една,но няма зна4ение коя.Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
я бързо даи линк за снимка,бързо бързо![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sapphirr
![]()
![]()
Ще ме уморите
![]()
a we hora za vas ako tqloto e idealno togava i mom4eto/momi4eto e idealno taka li?Първоначално написано от MartyParty
+1Първоначално написано от D@rk_AnGeL
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Споко де не се коси толкова...Знаем,че тялото не е чак толкова важноПървоначално написано от D@rk_AnGeL
виж че се ебавам моя,ако беше толкова слаб,едвали щеше да си остане задълго мой.Да не мислиш,че аз съм виждала такова момче някъде?Определено не съм,но дори да го бях видяла не бих оставила това което имам.Сега не изнеси цяла лекция как и парите не са важни...
Ще ти го спестя-и това го знаем мамче
сигурна ли си че сикашПървоначално написано от sapphirr
![]()
ми да,нали и аз трябва да се вместя в тоя процент,за който спомена.предупреждавам оба4е,4е ще ти кажа истината,а не това което искаш да 4уеш (про4етеш)!
Tony Parker.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Ами за мен идеални хора няма.Мога да харесам двама напълно противоположни човека ... просто е въпрос на вътрешно усещане, а не на нагласа - толкова висок, с такива очи, такива навици и т.н... Просто за мен е безмислено.Или ми харесва или не... става без аз да искам.
Но горе -долу мога да кажа, че искам да ме разбира и подкрепя.![]()
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
+1Първоначално написано от Angel_of^love
Е, само че при мен външния вид не е пък съвсем без значение.. иначе няма да ми се набие на очи. :P
П.П.Не е нуждо да е някъф неземен..и без това тия стават само за гледане.![]()
т'ва е голЕм мъШ!Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()