- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-тъжния ден в годината....
Za pove4eto sigurno e stranno 4e kazvam 4e e nai-tujniqt den v godinata...vse pak tva e prekrasen den,nezavisimo dali lubovta s use6ta vuv vuzduha ili vinoto se use6ta v ustata...ama mi pisna ve4e za poreden put da si praznuvam sama...skusah s priqtelq si to4no 2 sedmici predi tozi praznik i o6te me durji,a nai dobrite mi priqtelki sa na vurha na 6tastieto sas svoite lubimi..da ne govorim 4e i trifon zarezan nqma s koi da praznuvam-te vis4ki fr sa s gadjetata sioff...basiiii iznervqm se,koito su6to se 4uvstva samoten kato men da pi6e i da spodeli,4e da mi oelkne malko 4e ne sam edinstvenata
![]()
ne si edinstvena we mila i az sum taka....am gadno mi e ama 6e go prejiveeme spox![]()
xax emi i az sam taka mila...no az ne se natujavamto4no obratnoto,radvam se 6oto sega se stremq kum npva vruzka
ne se predavai i ti
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
q se stegnimoq e na 300 km , dovechera se namazvam i natokvam i nakurvqm i izlizam s nqkolko priqtelki
ne stoi vkyshti , vse shte ima nqkoi , s kogoto da izlezesh
![]()
ako obichash praznika i samichka shte si go napravish :P![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Стига глупостииииЕла да празнуваме двете
Нито имам гадже, нито мисля да ходя да празнувам някъде навън довечера, но пък ми е страшно готино настроението днес
![]()
>>> House Music <<<
+1 само, че и настроението ми съксПървоначално написано от Insatiable
PZ Gray Daze - In Time !
ако искаш можем двамата заедно да празнуваме Трифон Зарезан и без това и аз няма с кой да празнувамПървоначално написано от sweety_but_lonely
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
и аз съм сам неска ама ко да са праиденят си е направо depression day ама да не ти пука...
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Еми, и аз съм сама,и мии е супер гадно чак ми се реве,много се натъжавам понякога ...ама това е живота...стегни се и ще се справиш,мисли позитивно...виж какво слънце само е изгряло навън няма място за лошо настроение просто
![]()
Hold me in your arms and never let me go
Hold me in your arms cuz I need you so
I can see it in your eyes there is something
something you wanna tell me....
abe to i az sum taka ;( bqh s "gadjeto" cql den ot sutrinta do sledobqd tq otide na trenirovki i dove4era 6te e s neiniq.. i neshto mi e zdyh i nqma da izlizam tfa mn glupav den sv.valentin pff za ko samo lujliva liubov..
хора не се депресираите защото било денят на любовте вземето чаша почерпете се и няма да ви пука (това правя в момента) пък нали знаете виното винаги оправя настроението след 3-4 жодна чаша въобще няма да помните какъв ден е днес и ще сте по добре
![]()
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
хора не се депресираите защото било денят на любовте вземето чаша почерпете се и няма да ви пука (това правя в момента ) пък нали знаете виното винаги оправя настроението след 3-4 жодна чаша въобще няма да помните какъв ден е днес и ще сте по добре
hah,tva e dobra ideika...jalko 4e v4era izphme hubavoto vino zaradi rd-to mi...osven da mina na ne6to po-tvurdo,karai 4e nqmam kompaniqmersi hora,uspqhte da me razvedrite pone gram pove4e...
радвам се ако искаш може да пием двамата и бес това в момента си пия сам :PПървоначално написано от sweety_but_lonely
![]()
amii...kaji kak i 6te se postaraq...nz dali sega sam sred nai-veselite ama ina4e uspqvam da razveselq horata...
ами ти от каде си като за начало да попитам![]()
ami kato za na4alo...burgaslii4e se padam,tui 4i morkso momi4i sam......sq v momenta se gavrq s biv6iq si priqtel pravq se ne edna druga,i go razpitvam"kak e biv6ata'' i toi gorkiq ne podozira 4e tva sam az...dosta jestoko se pogavrih s nego,ama ako razbere 6te me pre4uka sigurno...ama pone mi olekvba na du6ata kato si praq"sladko otmu6tenie"...znam 4e sam gadna ama ina4e edva li 6tqh d arazbera za eroti4nite mu fantazii svurzani s men..
![]()
Първоначално написано от sweety_but_lonely
хахахахах браво само така![]()
Най-интересното ми е как това е най-тъжния ден в годината...Един празник ви скапва настроението, за какво?И през другото време не ви ли е също толкова гадно, или на този ден най-много...супер странно![]()
Иначе и магазините попринасят за това да ти е гадно, като виждаш навсякъде тия сърчица и мечета, тия валентинки и глупости...Това е толкова комерсиализиран празник, че няма накъде.
daa taka e koalka samo 4e gadnoto e da kupish da si vliuben da gi podarish na 4oveka deto obi4ash i toi te obi4a haha i da znaesh 4e tozi 4ovek nemoje da e s teb.. primerno ve4erta .. ;(
Тогава не му подаряваш...
Хората понякога сме мазохисти - правим нещо, от което после знаем, че ще ни боли.
za men e ujasen tozi denu4akvax da mi kajta 4e sum obi4an a to kakvo nikoi ne go kaza dali izob6to nqkoi me obi4a
a az tupak
dori imam edni priqteli
и при мен тай ... "любовта" и 1 СМС не можа да напише ... писна й да ме лъже повечеПървоначално написано от night-wish
![]()