.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Най-тъжния ден в годината....

Za pove4eto sigurno e stranno 4e kazvam 4e e nai-tujniqt den v godinata...vse pak tva e prekrasen den,nezavisimo dali lubovta s use6ta vuv vuzduha ili vinoto se use6ta v ustata...ama mi pisna ve4e za poreden put da si praznuvam sama...skusah s priqtelq si to4no 2 sedmici predi tozi praznik i o6te me durji,a nai dobrite mi priqtelki sa na vurha na 6tastieto sas svoite lubimi..da ne govorim 4e i trifon zarezan nqma s koi da praznuvam-te vis4ki fr sa s gadjetata si off...basiiii iznervqm se,koito su6to se 4uvstva samoten kato men da pi6e i da spodeli,4e da mi oelkne malko 4e ne sam edinstvenata

ne si edinstvena we mila i az sum taka....am gadno mi e ama 6e go prejiveeme spox

Град
    там където си излишен!
    xax emi i az sam taka mila...no az ne se natujavam to4no obratnoto,radvam se 6oto sega se stremq kum npva vruzka ne se predavai i ti
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Град
    *in a pink dream*
    q se stegni moq e na 300 km , dovechera se namazvam i natokvam i nakurvqm i izlizam s nqkolko priqtelki ne stoi vkyshti , vse shte ima nqkoi , s kogoto da izlezesh
    ako obichash praznika i samichka shte si go napravish :P
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Стига глупостииии Ела да празнуваме двете Нито имам гадже, нито мисля да ходя да празнувам някъде навън довечера, но пък ми е страшно готино настроението днес
    >>> House Music <<<

Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Стига глупостииии Ела да празнуваме двете Нито имам гадже, нито мисля да ходя да празнувам някъде навън довечера, но пък ми е страшно готино настроението днес
    +1 само, че и настроението ми съкс

PZ Gray Daze - In Time !

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София

Re: nai tujniqt den v godinata....

Цитирай Първоначално написано от sweety_but_lonely
    Za pove4eto sigurno e stranno 4e kazvam 4e e nai-tujniqt den v godinata...vse pak tva e prekrasen den,nezavisimo dali lubovta s use6ta vuv vuzduha ili vinoto se use6ta v ustata...ama mi pisna ve4e za poreden put da si praznuvam sama...skusah s priqtelq si to4no 2 sedmici predi tozi praznik i o6te me durji,a nai dobrite mi priqtelki sa na vurha na 6tastieto sas svoite lubimi..da ne govorim 4e i trifon zarezan nqma s koi da praznuvam-te vis4ki fr sa s gadjetata si off...basiiii iznervqm se,koito su6to se 4uvstva samoten kato men da pi6e i da spodeli,4e da mi oelkne malko 4e ne sam edinstvenata
    ако искаш можем двамата заедно да празнуваме Трифон Зарезан и без това и аз няма с кой да празнувам
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    и аз съм сам неска ама ко да са праи денят си е направо depression day ама да не ти пука...
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Еми, и аз съм сама,и мии е супер гадно чак ми се реве ,много се натъжавам понякога ...ама това е живота...стегни се и ще се справиш,мисли позитивно...виж какво слънце само е изгряло навън няма място за лошо настроение просто
    Hold me in your arms and never let me go
    Hold me in your arms cuz I need you so
    I can see it in your eyes there is something
    something you wanna tell me....

abe to i az sum taka ;( bqh s "gadjeto" cql den ot sutrinta do sledobqd tq otide na trenirovki i dove4era 6te e s neiniq.. i neshto mi e zdyh i nqma da izlizam tfa mn glupav den sv.valentin pff za ko samo lujliva liubov..

Град
    София
    хора не се депресираите защото било денят на любовте вземето чаша почерпете се и няма да ви пука (това правя в момента ) пък нали знаете виното винаги оправя настроението след 3-4 жодна чаша въобще няма да помните какъв ден е днес и ще сте по добре
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

хора не се депресираите защото било денят на любовте вземето чаша почерпете се и няма да ви пука (това правя в момента ) пък нали знаете виното винаги оправя настроението след 3-4 жодна чаша въобще няма да помните какъв ден е днес и ще сте по добре

hah,tva e dobra ideika...jalko 4e v4era izphme hubavoto vino zaradi rd-to mi...osven da mina na ne6to po-tvurdo,karai 4e nqmam kompaniq mersi hora,uspqhte da me razvedrite pone gram pove4e...

sweety_but_lonely sega ti nas razveseli ili pone mene

Град
    София

hah,tva e dobra ideika...jalko 4e v4era izphme hubavoto vino zaradi rd-to mi...osven da mina na ne6to po-tvurdo,karai 4e nqmam kompaniq mersi hora,uspqhte da me razvedrite pone gram pove4e...
    радвам се ако искаш може да пием двамата и бес това в момента си пия сам :P

amii...kaji kak i 6te se postaraq...nz dali sega sam sred nai-veselite ama ina4e uspqvam da razveselq horata...

mii aide davai nz kak ti she me razveselqvash vse pak

Град
    София
    ами ти от каде си като за начало да попитам

ami kato za na4alo...burgaslii4e se padam,tui 4i morkso momi4i sam... ...sq v momenta se gavrq s biv6iq si priqtel pravq se ne edna druga,i go razpitvam"kak e biv6ata'' i toi gorkiq ne podozira 4e tva sam az...dosta jestoko se pogavrih s nego,ama ako razbere 6te me pre4uka sigurno...ama pone mi olekvba na du6ata kato si praq"sladko otmu6tenie"...znam 4e sam gadna ama ina4e edva li 6tqh d arazbera za eroti4nite mu fantazii svurzani s men..

Град
    София
    ami kato za na4alo...burgaslii4e se padam,tui 4i morkso momi4i sam... ...sq v momenta se gavrq s biv6iq si priqtel pravq se ne edna druga,i go razpitvam"kak e biv6ata'' i toi gorkiq ne podozira 4e tva sam az...dosta jestoko se pogavrih s nego,ama ako razbere 6te me pre4uka sigurno...ama pone mi olekvba na du6ata kato si praq"sladko otmu6tenie"...znam 4e sam gadna ama ina4e edva li 6tqh d arazbera za eroti4nite mu fantazii svurzani s men..

хахахахах браво само така

Мега фен Аватара на koalka
    Най-интересното ми е как това е най-тъжния ден в годината...Един празник ви скапва настроението, за какво?И през другото време не ви ли е също толкова гадно, или на този ден най-много...супер странно

Иначе и магазините попринасят за това да ти е гадно, като виждаш навсякъде тия сърчица и мечета, тия валентинки и глупости...Това е толкова комерсиализиран празник, че няма накъде.

daa taka e koalka samo 4e gadnoto e da kupish da si vliuben da gi podarish na 4oveka deto obi4ash i toi te obi4a haha i da znaesh 4e tozi 4ovek nemoje da e s teb.. primerno ve4erta .. ;(

Мега фен Аватара на koalka
    Тогава не му подаряваш...
    Хората понякога сме мазохисти - правим нещо, от което после знаем, че ще ни боли.

amii tq kaza 4e shte go ostavi .. noo koga :S:S

Град
    София
    za men e ujasen tozi den u4akvax da mi kajta 4e sum obi4an a to kakvo nikoi ne go kaza dali izob6to nqkoi me obi4a a az tupak dori imam edni priqteli

Цитирай Първоначално написано от night-wish
    za men e ujasen tozi den u4akvax da mi kajta 4e sum obi4an a to kakvo nikoi ne go kaza dali izob6to nqkoi me obi4a a az tupak dori imam edni priqteli
    и при мен тай ... "любовта" и 1 СМС не можа да напише ... писна й да ме лъже повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си