.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Град
    В завода на "Kamenitza" :)
    Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    abe to i az sum taka ;( bqh s "gadjeto" cql den ot sutrinta do sledobqd tq otide na trenirovki i dove4era 6te e s neiniq.. i neshto mi e zdyh i nqma da izlizam tfa mn glupav den sv.valentin pff za ko samo lujliva liubov..
    А е бате, ти някав любовник ли се явяваш ? Че нещо не зацепих от цялата работа
    По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!

amii haha neshto takova smisul tfa momi4e predi mi kaza 4e me obi4a tq mi e mn dobra fr tfa onova ii az vikam da probvam s neq ama tq puk hodi s edno mom4e i sa 6e go zareje ii shte e s men uj .. haha puk shte vidim

Ден като ден
    не разбирам защо си го навивате на пръста,че сте сами и нещастни
    ..::It seems one thing has been true all along:
    You don't really know what you got 'til it's gone::..

Споко и аз съм така... Днес всички се гушкаха с гаджетата си, пращаха си валентинки и си казваха мили думи... забавляваха се и празнуваха, но всъщност на мен няма какво да ми пука... На този Св.Валентин сама...но да се надявам на следващия да имам повече късмет ... Много сме хора самички, но ще го преживеем някак... + това мисля, че когато някой е влюбен за него всеки ден е "ден на любовта" ..Тъй че се надявайте нашия ден на любовта да настъпи скоро и да не свърши ...
    Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)

Цитирай Първоначално написано от Angel_of^love
    Много сме хора самички, но ще го преживеем някак... + това мисля, че когато някой е влюбен за него всеки ден е "ден на любовта" ..Тъй че се надявайте нашия ден на любовта да настъпи скоро и да не свърши ...
    добре казано и waiting

Дам...ще си чакаме кротичко и все някога и нашия ред ще дойде да се радваме на любовта, да пеем песента на безгрижието и да си спомняме за дните, в които сме били сами с усмивка, защото ще знаем, че чакането си е струвало..
    Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)

Град
    Аз си имам половинка, но по обстоятелствени причини ... не можахме да се видим днес ... Та, отивам да се напия кат казак - все пак СВ. Трифон Зарезан е

Голям фен Аватара на CaSsIe
    еми и аз съм сама ама грааам не ми пука! имаше 5 мин в които се бях сдухала ама веднага ми се оправи настроението... Празнувах си Трифон Зарезан и не ми пука за тоя умрел празник Св. Валентин. Сякаш ако си имах някой 14ти Феврурари е единствения ден в годината, в който щях да му показвам колко мн държа на него и го обичам...ТОВА Е НАЙ- ТЪПИЯ ПРАЗНИК според мене!

Град
    У нас Си (=
    Ем аз днес се разделих с гаджето си...поне при теб са минали 2 седмици...ама...съдба.

Град
    Ммм доста гадно... съчувствам ти :S

Kойто не празнува Свети Валентин ще празнува Трифон Заебан :P
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

Ох мила и аз съм така всичките ми френдове са със гаджетата а аз съм си у нас за съжаление е така но аз набарах една бутила о сега ми е супер яко нищо че утре ще ми е супер тъпо

боли ме кура че не сам с някоя курва на св валентин седя си в нас пуша си цигара пия си кафе гледам филм и чакам да дойде петак вечер и да се направя на кочина в някое заведение

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Стига бе хора .. който каквото да ми говори ..
    на всеки който е сам му е кофти .... все пак деня на влюбените е ... колкото и да е всеки който е сам си дава сметка .. че можеше да е някъде с някого на върха на щастието ...

ПС и аз съм сам .. кофти ми е но ще удавя мъката
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

мда ... поредния гаден, тъп, смотан и шибан ден няма край ...

Ем и аз съм си самичка но ми е кеф наистина малко плача заради един маа търпя кат си с фр е яко намери някой излезте и ше се почустваш мноу яко :P
    да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    Tozi den e den kato vseki drug, prosto nqkoi e reshil 4e tova e po specialen den, den v koito da kazvash pove4e "Obi4am te", da go izrzqvash pove4e....za men denq beshe hubav dosta daje, no takav moga da naprqva vseki edin den v koito se po4uvstvam shtastliva i obi4ana Ne se paniraite, hora, tova e samo 1 den!

Град
    Враца
    Абее... кво сте взели да се оплаквате??? Вие сами си правите деня скапан... с тия мисли "Оф, защо съм сам/а??? " или пък: "защо всички си имат гаджета, а аз не??? " . Беее, яяя да си го бяхте направили як... аз какво да кажа... Днес както се возих, изведнъж тролея спря рязко, до мен имаше една циганка, и 4 - 5 плика с боклук... и тролея спря рязко... И ТЯ ПАДНА ВЪРХУ МЕН!!! И целият боклук... Да не говорим, че се изплаших, понеже беше бременна... Изплаших се до такава степен... Ужас... от години не съм се била плашила така... Побеснях... и тя побесня ИМА НЕЩА, ЗА КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИ!!! И вика нещо от сорта: ше ви бия, ше ви бия Божеее, изверясах... Развиках се да отворят вратите, да излизам, щото отивам на у-ще И отвориха... излязох бясна... ходих, ходих... после се затичах, щото стигнах до следващата спирка, и тролея ни настигна... бегом до спирката, да свана тролея И отидох... чувствах се ужасно... Бях изплашена... И да не говорим, че като отидох в у - ще... нямаше вода Да не говорим, че друго нещо стана по стълбите, ама ще си го запазя в тайна... Тааа, след като разказах на всички за уплахата си... и започнах да си правя яяк дена... и вечерта се събрахме малка компанийка, почерпихме се за бай Валентин иии... си се прибрах с егати кефа Едва ли някога ще забравя тоя ден... егати якияяяяяяя

Аз пък днес го приемам за празник на любовта (не на влюбените) и съответно трябва да си с хората, на които държиш или ако нямаш възможност.. поне да си мислиш за тях .
    А като се замислиш, любовта е на всякъде около нас ... само дето с мн тъпо да се спекулира с този празник, ама то с всички празници е така.
    Настроението ми днес беше много добро, въпреки, че един човек, който исках, дори и не ми се обади... но сигурно така е по-добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си