- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-тъжния ден в годината....
А е бате, ти някав любовник ли се явяваш ? Че нещо не зацепих от цялата работаПървоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
amii haha neshto takova smisul tfa momi4e predi mi kaza 4e me obi4a tq mi e mn dobra fr tfa onova ii az vikam da probvam s neq ama tq puk hodi s edno mom4e i sa 6e go zareje ii shte e s men uj .. haha puk shte vidim
Ден като ден
не разбирам защо си го навивате на пръста,че сте сами и нещастни![]()
..::It seems one thing has been true all along:
You don't really know what you got 'til it's gone::..
Споко и аз съм така... Днес всички се гушкаха с гаджетата си, пращаха си валентинки и си казваха мили думи... забавляваха се и празнуваха, но всъщност на мен няма какво да ми пука... На този Св.Валентин сама...но да се надявам на следващия да имам повече късмет... Много сме хора самички, но ще го преживеем някак... + това мисля, че когато някой е влюбен за него всеки ден е "ден на любовта"
..Тъй че се надявайте нашия ден на любовта да настъпи скоро и да не свърши ...
![]()
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
добре казаноПървоначално написано от Angel_of^love
и waiting
![]()
Дам...ще си чакаме кротичко и все някога и нашия ред ще дойде да се радваме на любовта, да пеем песента на безгрижието и да си спомняме за дните, в които сме били сами с усмивка, защото ще знаем, че чакането си е струвало..
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
Аз си имам половинка, но по обстоятелствени причини ... не можахме да се видим днес ... Та, отивам да се напия кат казак - все пак СВ. Трифон Зарезан е![]()
![]()
![]()
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
еми и аз съм сама ама грааам не ми пука! имаше 5 мин в които се бях сдухала ама веднага ми се оправи настроението... Празнувах си Трифон Зарезан и не ми пука за тоя умрел празник Св. Валентин. Сякаш ако си имах някой 14ти Феврурари е единствения ден в годината, в който щях да му показвам колко мн държа на него и го обичам...ТОВА Е НАЙ- ТЪПИЯ ПРАЗНИК според мене!![]()
![]()
Kойто не празнува Свети Валентин ще празнува Трифон Заебан :P
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Ох мила и аз съм така всичките ми френдове са със гаджетата а аз съм си у нас![]()
![]()
за съжаление е така
![]()
но аз набарах една бутила о сега ми е супер яко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нищо че утре ще ми е супер тъпо
![]()
боли ме кура че не сам с някоя курва на св валентин седя си в нас пуша си цигара пия си кафе гледам филм и чакам да дойде петак вечер и да се направя на кочина в някое заведение
Стига бе хора .. който каквото да ми говори ..
на всеки който е сам му е кофти .... все пак деня на влюбените е ... колкото и да е всеки който е сам си дава сметка .. че можеше да е някъде с някого на върха на щастието ...
ПС и аз съм сам .. кофти ми е но ще удавя мъката![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
мда ... поредния гаден, тъп, смотан и шибан денняма край ...
Ем и аз съм си самичка но ми е кеф наистина малко плача заради един маа търпя кат си с фр е яко намери някой излезте и ше се почустваш мноу яко :P
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
Tozi den e den kato vseki drug, prosto nqkoi e reshil 4e tova e po specialen den, den v koito da kazvash pove4e "Obi4am te", da go izrzqvash pove4e....za men denq beshe hubav dosta daje, no takav moga da naprqva vseki edin den v koito se po4uvstvam shtastliva i obi4anaNe se paniraite, hora, tova e samo 1 den!
Абее... кво сте взели да се оплаквате???Вие сами си правите деня скапан... с тия мисли "Оф, защо съм сам/а???
" или пък: "защо всички си имат гаджета, а аз не???
" . Беее, яяя да си го бяхте направили як... аз какво да кажа...
Днес както се возих, изведнъж тролея спря рязко, до мен имаше една циганка, и 4 - 5 плика с боклук... и тролея спря рязко...
И ТЯ ПАДНА ВЪРХУ МЕН!!!
И целият боклук...
Да не говорим, че се изплаших, понеже беше бременна... Изплаших се до такава степен... Ужас... от години не съм се била плашила така... Побеснях... и тя побесня
ИМА НЕЩА, ЗА КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИ!!!
И вика нещо от сорта: ше ви бия, ше ви бия
Божеее, изверясах... Развиках се да отворят вратите, да излизам, щото отивам на у-ще
И отвориха... излязох бясна... ходих, ходих... после се затичах, щото стигнах до следващата спирка, и тролея ни настигна... бегом до спирката, да свана тролея
И отидох... чувствах се ужасно... Бях изплашена... И да не говорим, че като отидох в у - ще... нямаше вода
Да не говорим, че друго нещо стана по стълбите, ама ще си го запазя в тайна... Тааа, след като разказах на всички за уплахата си... и започнах да си правя яяк дена... и вечерта се събрахме малка компанийка, почерпихме се
за бай Валентин
иии... си се прибрах с егати кефа
Едва ли някога ще забравя тоя ден... егати якияяяяяяя
![]()
Аз пък днес го приемам за празник на любовта (не на влюбените) и съответно трябва да си с хората, на които държиш или ако нямаш възможност.. поне да си мислиш за тях.
А като се замислиш, любовта е на всякъде около нас... само дето с мн тъпо да се спекулира с този празник, ама то с всички празници е така.
Настроението ми днес беше много добро, въпреки, че един човек, който исках, дори и не ми се обади... но сигурно така е по-добре![]()